DV2023 Sohbet Odası
-
@RaVeNx hayır 7 Mayıs 19:00 ilk sayfada ki görselde hata var.
-
@Göksel-Aksu hanımm bunu ilk defa duydum nedir iğne falı bnm içinde bakabilir misiniz 🥺🤗
-
@SchieZophRen 2022 sonuç grubunu okudukça içim bi garip oluyor ya valla 23 saat kaldı desene
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Zelene hemennn özeldenn o falcıyla ilgili bilgileri almam lazımmm 😂😂
Falcı mığğğğ?
-
@RaVeNx 1 GÜN 22 SAAT 48 DAKİKA KALDI.
07 MAYIS 2022 SAAT 19:00(TR SAATİ İLE) SONUÇ AÇIKLANACAK -
Çıkan Casenumberi enseme dövme yaptırma fikri çık aklımdan..
Bugün rüyamda sonuçlara bakarken eşim telefonundan kameraya alıyodu beni ve çıktıııı diyip ağlamaya başlamıştım sonrasında hayatımız kurtuldu diye takla atıyodum.
rüyamın tersi çıkmaz umarım 😂 üzüntüden takla atmayalım bide 😂 -
@ahsenaydgdu güzel fikir dövme. ense değilde bileğe yaptırıp devamlı görüp şükretmek güzel olur
-
@Salih-Halli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek

Atina istatistikleri bu şekilde buldum. Toplamda 23 vizenin 14 ü onaylanmış, 2 onay, 7 red şeklinde. Ancak AF, AS, EU olarak bahsedilenleri anlamadım. Sanırım Atina konsolosluğuna başvuran, Africa bölgesinden, Eu bölge, Asia bölge vatandaşlarını temsil ediyor. Vize başvuru çok az geldi bana. Riske atmaya değer mi sizce? Yoksa Türkiye gelmek daha mı mantıklı.
Bu veriler bu senenin istatistikleri gelecek sene nasıl olur inanın bilemiyorum, çok da hakim değilim. O zaman gelsin duruma göre mülakat yerinizi değiştirebiliyorsunuz. Yine de @gucarslan bu konuda daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum
-
@enemy sağ bileğimin ön tarafında kızımın adı yazıyor yoksa evet bilekte güzel olur haklısınız, ya ense ya kol arkası biyere yazılır milat niteliğinde ilk ülkeye giriş tarihide atılabilir
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar ben gidiyorum.
Az önce Elon Musk bana mail attı. Green kartı kazandın sen diyor. Bütün paraları bağladığım için şu an cepte 5 cent var, sen bana 5K $ masraf parası ateşle gelince ayarlarız bir şeyler diyor.
Beni işe de yerleştirecekmiş. Ben de sevincimden 10K yolladım. Bu arada Jeff Pezos ile ortaklar galiba. Maili Jeff adına.
hoçça ğalın ğidiyom ben.

Ayrıca VISA CARD lOTTERY kazanmışım. 480 Milyon Dolar. Geldikçe geliyor maşallah. Gideyim de çiğ köfteci açayım, uber içinde Ferrari alayım 😁
Ahahahahaha 😂😂😂
-
Arkadaşlar, çıkarsa tek başıma California'ya gitmeyi düşünüyorum, sizce ne kadar para göstermeliyim?
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Çıkan Casenumberi enseme dövme yaptırma fikri çık aklımdan..
Bugün rüyamda sonuçlara bakarken eşim telefonundan kameraya alıyodu beni ve çıktıııı diyip ağlamaya başlamıştım sonrasında hayatımız kurtuldu diye takla atıyodum.
rüyamın tersi çıkmaz umarım 😂 üzüntüden takla atmayalım bide 😂Hayatımızı değiştirerek bir sayı, hiç dövme yaptırmayı düşünmesem de çok hoş bir fikir gibi geldi 😅
-
Çekiliş açıklandıktan kaç dakika sonra bakalım sizce? Çıkanlar yazabilir mi onlar kaç dakika sonra bakmışlar biz de o saatte bakalım 😎
-
@ipeksarac bunun net bir cevabı yok.1.400 dolar ve bir motosiklet gösterip giden var 4bin dolar gösterip giden var. Genel düşünce 3-4 ay sizi idare edecek kadar para ile gitmeniz.
-
@ipeksarac Cali pahalı eyalet tanıdık ve sponsor yok ise bence minimum 10 K iyi olur
Ama ilk başta başka yeri yazın içeri girerken başka adres verirsiniz -
@ipeksarac oğuz kutmana yada tugay var ona ulaşabilirsiniz gitmeden önce akran olduğunuzu düşünüyorum. Kaba taslak araba alsanız, oda tutsanız birazda kenarda kötü gün için 15k max olursa sorunsuz başlangıç olur
-
@ipeksarac, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar, çıkarsa tek başıma California'ya gitmeyi düşünüyorum, sizce ne kadar para göstermeliyim?
Ben biraz gidecek kişinin şuanki yaşam standartlarına ve beklentisine göre değişir. Mesela beni alsalar 3K ile de giderim. Sokakta kalmak bile bana koymaz öyle diyim. ZTen hayat kalitem yerlerde
-
@enemy Bu banka hesabında gösterilen rakam farklılıkları ve herkesin farklı rakamlarla kabul alması ya da ret almasında şu anda yaptığımız yani uzmanlıştığımız meslek büyük etken oynuyor sanırım.
-
Diğer arkadaşlar gibi düşündüğüm gibi durumun tamamen sizin potansiyelinize bağlı olduğunu düşünüyorum. Orda tanıdık, sponsor vb var mı, yapabileceğiniz işler neler ve kolayca iş bulabilir misiniz gibi soruların cevabı ve karşınıza çıkacak konsolosluk görevlisi bakış açısı her şeyi değiştirir diye düşünüyorum. (Bu arada ben de Los Angeles düşünüyorum ve ne varsa onu göstericem o tarihte. İlla 15k veya 20k tamamlamaya çalışmıcam, zaten mendil açıcam burda :) )
-
Ben 12-13bin dolar ve ev göstereceğim.işde hazır gibi bişey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum