Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Zelene hemennn özeldenn o falcıyla ilgili bilgileri almam lazımmm 😂😂


  • @Rhonster Doğru okumamışsınız. Harici anlamına gelmiyor o cümle tam tersi bankada gösterilmesi gereken rakam ile beraber diğer masraflar ve akla gelemeyen küçük diğer masraflar dahil anlamına geliyor. Eksi vermek komik olmuş çünkü bilgi yanlış değil.


  • @bhdrergvn, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Rüştü-Gürbüz saçmalama her zaman 100 defa iste 100 defa atarım

    https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing

    Olsun, zaman kıymetli. Bu arada çok kıymetli bir paylaşım, tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum abicim 🙂

    Ayvalık10 bey beni engellemiş sanırım, ben iletisini göremiyordum. Sağolsun @Rüştü-Gürbüz beyin alıntısı ile gördüm. Dökümanları hazırlayan @crazycells beye teşekkürler. Ayvalık10 beye de değerli paylaşımı için teşekkürler.

    @dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @bhdrergvn beni de engellemiş sanırım😅 Çekilişi kazanırsam dv2022 aşamaları konusunun ilk gönderisinde Video ve belge var ona göre yapacağım siz de o konuya bakın isterseniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları

    Bu kervanda ben de varım sanırım. Son iletileri göremiyorum. Enteresan geldi çok ama ne diyelim. Paylaşımları sizlerin de yapmış olmasından teşekkürlerimi sizlere ileteyim. Sizler veya iletişimde olan yöneticiler olursa bilgi paylaşımı sonrasında kaynaklarına (ulaşamadığımız veya göremediğimiz) bizler adına teşekkür ederse sevinirim.


  • @Faruk-Selvi bende heyecan yok, belki yıllardır çıkmamasına alıştık bu sebepledir. Sadece forumda ki muhabbet hoşuma gidiyor. Gerçekte aramızda çok az kişiye çıkacak geri kalanımız üzülecek. İmkanı olan başka yollar (yasal olarak) deneyecek, çoğumuz ise gelecek çekilişi bekleyecek


  • @birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Faruk-Selvi bende heyecan yok, belki yıllardır çıkmamasına alıştık bu sebepledir. Sadece forumda ki muhabbet hoşuma gidiyor. Gerçekte aramızda çok az kişiye çıkacak geri kalanımız üzülecek. İmkanı olan başka yollar (yasal olarak) deneyecek, çoğumuz ise gelecek çekilişi bekleyecek

    Benim ilk başvurum içimde kesin çıkacak hissi var ama daha da hoşuma giden sizin dediğiniz gibi burada umudumuzu yükseltmek, aynı amaç içinde kolektif şekilde yardımlaşmak. Foruma girmeyince eksiklik hissediyorum, adını bilmediğim bir çok kişiye karşı güzel duygular hissediyorum. Çıkmazsa üzüleceğim evet ama kazananlar için de ayrıca mutlu olacağım 😊


  • 8 mayıs saat 19 da mı açıklanacak ?


  • @RaVeNx hayır 7 Mayıs 19:00 ilk sayfada ki görselde hata var.

  • ⭐⭐⭐

    @Göksel-Aksu hanımm bunu ilk defa duydum nedir iğne falı bnm içinde bakabilir misiniz 🥺🤗


  • @SchieZophRen 2022 sonuç grubunu okudukça içim bi garip oluyor ya valla 23 saat kaldı desene


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Zelene hemennn özeldenn o falcıyla ilgili bilgileri almam lazımmm 😂😂

    Falcı mığğğğ?


  • @RaVeNx 1 GÜN 22 SAAT 48 DAKİKA KALDI.
    07 MAYIS 2022 SAAT 19:00(TR SAATİ İLE) SONUÇ AÇIKLANACAK

  • ⭐⭐⭐

    Çıkan Casenumberi enseme dövme yaptırma fikri çık aklımdan..
    Bugün rüyamda sonuçlara bakarken eşim telefonundan kameraya alıyodu beni ve çıktıııı diyip ağlamaya başlamıştım sonrasında hayatımız kurtuldu diye takla atıyodum.
    rüyamın tersi çıkmaz umarım 😂 üzüntüden takla atmayalım bide 😂


  • @ahsenaydgdu güzel fikir dövme. ense değilde bileğe yaptırıp devamlı görüp şükretmek güzel olur

  • ⭐⭐⭐

    @Salih-Halli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @dytmelek Details.png

    Atina istatistikleri bu şekilde buldum. Toplamda 23 vizenin 14 ü onaylanmış, 2 onay, 7 red şeklinde. Ancak AF, AS, EU olarak bahsedilenleri anlamadım. Sanırım Atina konsolosluğuna başvuran, Africa bölgesinden, Eu bölge, Asia bölge vatandaşlarını temsil ediyor. Vize başvuru çok az geldi bana. Riske atmaya değer mi sizce? Yoksa Türkiye gelmek daha mı mantıklı.

    Bu veriler bu senenin istatistikleri gelecek sene nasıl olur inanın bilemiyorum, çok da hakim değilim. O zaman gelsin duruma göre mülakat yerinizi değiştirebiliyorsunuz. Yine de @gucarslan bu konuda daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum

  • ⭐⭐⭐

    @enemy sağ bileğimin ön tarafında kızımın adı yazıyor yoksa evet bilekte güzel olur haklısınız, ya ense ya kol arkası biyere yazılır milat niteliğinde ilk ülkeye giriş tarihide atılabilir

  • ⭐⭐⭐

    @hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Arkadaşlar ben gidiyorum.

    Az önce Elon Musk bana mail attı. Green kartı kazandın sen diyor. Bütün paraları bağladığım için şu an cepte 5 cent var, sen bana 5K $ masraf parası ateşle gelince ayarlarız bir şeyler diyor.

    Beni işe de yerleştirecekmiş. Ben de sevincimden 10K yolladım. Bu arada Jeff Pezos ile ortaklar galiba. Maili Jeff adına.

    hoçça ğalın ğidiyom ben.

    1.JPG

    Ayrıca VISA CARD lOTTERY kazanmışım. 480 Milyon Dolar. Geldikçe geliyor maşallah. Gideyim de çiğ köfteci açayım, uber içinde Ferrari alayım 😁

    Ahahahahaha 😂😂😂


  • Arkadaşlar, çıkarsa tek başıma California'ya gitmeyi düşünüyorum, sizce ne kadar para göstermeliyim?

  • ⭐⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Çıkan Casenumberi enseme dövme yaptırma fikri çık aklımdan..
    Bugün rüyamda sonuçlara bakarken eşim telefonundan kameraya alıyodu beni ve çıktıııı diyip ağlamaya başlamıştım sonrasında hayatımız kurtuldu diye takla atıyodum.
    rüyamın tersi çıkmaz umarım 😂 üzüntüden takla atmayalım bide 😂

    Hayatımızı değiştirerek bir sayı, hiç dövme yaptırmayı düşünmesem de çok hoş bir fikir gibi geldi 😅


  • Çekiliş açıklandıktan kaç dakika sonra bakalım sizce? Çıkanlar yazabilir mi onlar kaç dakika sonra bakmışlar biz de o saatte bakalım 😎


  • @ipeksarac bunun net bir cevabı yok.1.400 dolar ve bir motosiklet gösterip giden var 4bin dolar gösterip giden var. Genel düşünce 3-4 ay sizi idare edecek kadar para ile gitmeniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum