DV2023 Sohbet Odası
-
@OrlandoGücü özel mesajına bakar mısın
-
nerdeyse 48 saat kalmışken günlük dozumuzu alalım :)
-
@flz mesaj olarak gönderildi
-
Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar... Bir sürü hayal kurduk güzel bir son ile bitmesi dileğiyle.
-
@XMAN66
green kart çekilişin yapılacağı tarih ve takip 2-3 gün içinde youtube dinlenen 2 adet video klip vardır. Bunlar bu tarihlerde dünya sıralamasına girerler. Bu kliplerden birisi bu diğerini de 7 mayıs günü koyucam :) -
Pasaportta 3 yaprak boş kalmış yenilemem gerekir mi bilgisi olan var mı?
-
@willhelm vize basılacak boş sayfa varsa sıkıntı yok, pasaport geçerlilik süresinin bitmesine ne kadar kaldı?
-
@ayvalik10 Tahmin edeyim :) Cemali ya da Burak Kut "Yaşandı bittimi"?
-
@akıf_turk, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
vay be 2 gün kalmış Son 3 senedir saatlerini saydığım çekilişi bu sene resmen unuttum ya sabah bir uyandım aklıma geldi :D çok güzel oldu ama bu sene çok hızlı geçti zaman benim için :united_states:
Bileti ayirt simdiden sen 😂
-
@OrlandoGücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İnsan, bebeğinin ilk attığı adımlara sevinirya hani, ama normalde yürümek çok önemli bişey değildir büyüyünce, Şuan aynı sevinç aynı duyguları yaşıyorum. Kaç gündür moralim çok kötüydü cenazeden dolayı, şimdi ise duygu patlaması yaşıyorum çocuk gibi. Pasaportum geldi, 10 yıllık vizesi vurulmuş. İlk adımlarımı attım dostlar, dua ediyorum sizlere, ister greencard olsun isterse başka yollar olsun, kafanıza koyduğunuzu mutlaka yapın..
Çok sevindim greencard olmasa bile ki umarım o da olacak, en azından 10 yıllık vizeniz var 💪🏻
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Nihat01 amacım gitmek, belirttiğim gibi bir başvurum var onun sonuçlanmasını bekliyorum sonra E2 için uğraşacağım, arkadaşlar hakikaten bazen kişisel nedenlerle bazı düşüncelerimi veya fikirlerimi burada yazamıyorum ama şu kadarını belirteyim yurtdışında (bu kıyasım Avrupa için) inanın bir süper marketten yer kiralayıp telefon kılıfı satsanız, bir kafe açıp tost ve kahve satsanız yani en ufak gayretinizle (tabi dili bilmek çok avantaj) çok huzurlu yaşarsınız.
Size neler anlatırım neler. ya şöyle düşünün adam Avrupa'ya gitmiş adını soyadını yazamıyor, o bile yapmış, şimdi bir de gelip hava basıyorlar. hatta bazen Türkiye'ye dönüş yapıyor burada yapamıyor/yaşayamıyor bir kaç sene sonra geri dönüyor. Burada hayat inanılmaz zorBeni benden alan cümle. " Çok huzurlu yaşarsınız"
-
@Koray283, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese Günaydin...Zaman daraldikca heyecan da tavan yapiyor...Bakalım kimler çok sevinicek...Peki gercekten kazandik diye sevinebilmek adina Case Numberimizin kaça kadar olmasi gerekir?
Bence 20 uzeri olmasin. Kafalar rahat olsun. Tabi son senelerdeki sıkıntılar sebebiyle ne kadar rahat olur onu da bilemem.
-
@Göksel-Aksu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Dün arkadaşlarla kafede oturup iğne falı baktık. Green card çıkacak mı diye sordum iğne kendi kendine evet yazdı çok şaşırdım o an. Üstüne gece rüyamda da green card çıktığını gördüm vallahi selected diye bağırıyordum. Hadi hayırlısı :)
Ya inanmayın böyle şeylere.
( Ozelden adresi atabilir misin? 😂) -
@ayvalik10 teşekkürler
-
@hadi-BE uff abi herşey hazır ya bi çıksın valla direkt gitcem :D tek eksik vizem
-
@hadi-BE sen şimdi bir de tanıdığın için adresi sormuşsundur:face_with_tears_of_joy:
-
@hadi-BE 😂 izmire gelin halledelim hemen
-
@willhelm Bitirdin beni be bitirdin duygularım darmadağın oldu... :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@OrlandoGücü buyrun benim :)
-
@Muhtaradana 2028 e kadar vakti var ama 3 yaprak boş kaldığı için tereddüt ediyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum