DV2023 Sohbet Odası
-
@ipeksarac Yavaş ilerliyormuş maalesef mülakat hızı. 2023 için ne olur şu an konuşmak için erken.
-
vay be 2 gün kalmış Son 3 senedir saatlerini saydığım çekilişi bu sene resmen unuttum ya sabah bir uyandım aklıma geldi :D çok güzel oldu ama bu sene çok hızlı geçti zaman benim için :united_states:
-
Değerli forum üyeleri merhaba,
Daha önce eminim yazılmıştır ancak mazur görün 17487 mesaj içinde bulmam çok zor.
Ben Türk vatandaşıyım. Eşim Yunanistan vatandaşı. Eğer bize loto çıkarsa mülakat için Türkiye seçsek olur mu? Hem eşimin Türkiye, Bursa'da üzerine ev var hem Yunanistan'da var. Adres kaydımız iki ülkede de var ama ben loto kaydına Yunanistan yaşıyoruz dedim. Öğrendiğime göre loto çıkarsa adres ds260 foruma değiştirildi diye eklenebiliyormuş. Hangisi bize daha faydalı olur sizce? Yunanistanda mülakat daha mı kolay geçer bilemiyorum. Eşim Türk kökenli Yunanistan vatandaşı, Türkçesi Yunancasından daha iyi diye mülakatta korkuyorum zor sorular sorarsa yanıtlayamaz diye. Benim açımdan sorun yok İngilizcem C1 düzeyinde her soruya cevap verebilecek düzeydeyim mülakatta.
Daha elbet çok yazışacağız ama ilk cevabınız için teşekkürler.
-
@Nihat01 amacım gitmek, belirttiğim gibi bir başvurum var onun sonuçlanmasını bekliyorum sonra E2 için uğraşacağım, arkadaşlar hakikaten bazen kişisel nedenlerle bazı düşüncelerimi veya fikirlerimi burada yazamıyorum ama şu kadarını belirteyim yurtdışında (bu kıyasım Avrupa için) inanın bir süper marketten yer kiralayıp telefon kılıfı satsanız, bir kafe açıp tost ve kahve satsanız yani en ufak gayretinizle (tabi dili bilmek çok avantaj) çok huzurlu yaşarsınız.
Size neler anlatırım neler. ya şöyle düşünün adam Avrupa'ya gitmiş adını soyadını yazamıyor, o bile yapmış, şimdi bir de gelip hava basıyorlar. hatta bazen Türkiye'ye dönüş yapıyor burada yapamıyor/yaşayamıyor bir kaç sene sonra geri dönüyor. Burada hayat inanılmaz zor -
Herkese Günaydin...Zaman daraldikca heyecan da tavan yapiyor...Bakalım kimler çok sevinicek...Peki gercekten kazandik diye sevinebilmek adina Case Numberimizin kaça kadar olmasi gerekir?
-
@OrlandoGücü kardeşim hangisini açamadın?
veya dosyayı hiç mi açamadın -
@birisi hiç açamadım, telefondan bakıyorum
-
-
@OrlandoGücü bu videosu
-
@OrlandoGücü DV2022 icin aciklamalar.pdf
bu pdf dosyası
birde docx uzantılı bir dosya var ama telefonunda uygun app yoksa muhtemelen açamazsın. istersen onun için bilgisayar dene. eğer telefonda uygun app varsa onu da atayım ama tavsiyem bilgisayar ile doldur
-
İsteyen herkese çıksın inşallah. Gün geçtikçe başka yerde yaşama arzusu (aslında günümüz şartlarında insanca yaşamak adına artık arzu değil, zorunluluğu) gittikçe alevleniyor. Green Card çıkmaz ise bu senede (yine başvurumu yaparım o ayrı) Almanya nitelikli işçi alımına ağırlık vereceğim bakalım hangisi olursa artık
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü DV2022 icin aciklamalar.pdf
bu pdf dosyası
birde docx uzantılı bir dosya var ama telefonunda uygun app yoksa muhtemelen açamazsın. istersen onun için bilgisayar dene. eğer telefonda uygun app varsa onu da atayım ama tavsiyem bilgisayar ile doldur
Teşekkürler, kazanırsak bilgisayardan doldururuz inşallah
-
Yaklaşık 29 saat kaldı çekiliş sonuçlarını öğrenmeye. Umarım herkes, düşük case number ile hayal ettikleri yaşama (veya her ne ise) kavuşurlar. Muhtemelen yoğunluktan Cumartesi günü saat 19:00 da öğrenemeyeceğiz sonuçları. Çıksın da varsın biraz geç öğrenelim önemli değil. Herkese bol şans !
-
İnsan, bebeğinin ilk attığı adımlara sevinirya hani, ama normalde yürümek çok önemli bişey değildir büyüyünce, Şuan aynı sevinç aynı duyguları yaşıyorum. Kaç gündür moralim çok kötüydü cenazeden dolayı, şimdi ise duygu patlaması yaşıyorum çocuk gibi. Pasaportum geldi, 10 yıllık vizesi vurulmuş. İlk adımlarımı attım dostlar, dua ediyorum sizlere, ister greencard olsun isterse başka yollar olsun, kafanıza koyduğunuzu mutlaka yapın..
-
@OrlandoGücü çok sevindim, her şey gönlünce olsun. Özel değilse ve paylaşmak istersen bundan sonraki süreçle ilgili planın veya planların neler?
-
@OrlandoGücü hayırlı olsun vizeniz 🙂
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@eco mesajına bakar mısın onu açabiliyor musun
Özelden bende alabilirim :)) teşekkürler
-
@akıf_turk benik hiç aklımda değil 😀
-
@ayvalik10 şimdilik elimde bir adres olması açısından Florida olur, bana yardımcı olur musun?
Herkeste bir Florida sevgisi var 😀
-
@OrlandoGücü çok sevindim, her şey gönlünce olsun. Özel değilse ve paylaşmak istersen bundan sonraki süreçle ilgili planın veya planların neler?
Teşekkür ederim. Önce burdaki işyerimi kapatmam lazım, 3-4 ay sürer muhtemelen. Sonra @denizci10 kardeşimin yürüdüğü yolu takip edeceğim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum