DV2023 Sohbet Odası
-
GC aldıktan sonra niye saklanıyorlar ki hiç anlamıyorum ben kazansam gelecek herkese yardım etmeye çalışırdım..
-
@ayvalik10 abi neredesin, özledik seni, sesin soluğun kesildi
-
Bu ileti silindi! -
@istanbuladami chandler kazandım dedi ama kesin onu da bilmiyoruz final approach vardı o keza aynı çıktı dedi yok, bi iki kere sordum telegram grubunda mı falan diye yok kimseden ses çıkmadı, bu kazanıpta sessizleşenlerin hiç mi aklına takılan bi soru olmadı buraya girmedi bakmadı. Çok garipler gerçekten
-
didim akbük oğlanları tatile götürdüm. Kürkçü dükkanı ofise geri döndüm. Gelirken de elim boş gelmedi herkes burada galiba. Ekte ki dosya da hem boş DS260 formu hem pdf dosyası var. Hem de youtube linki yazan not defteri var.
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
-
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@rupica, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın 💃🙋♀️🥳
Bugün HIDIRELLEZ 🎋🍒🌹 💥🏃♂️
Tüm dileklerimiz kabul olsun.
Dileklerinizi gül ağacına asmayı unutmayın 🌹📜✍️ 🤭Hepimizin dilekleri duaları kabul olsun 🙏🏻 Hayatımda ilk defa geçen sene Hıdırellezde Dilek diledim gül ağacının altına gömdüm, birkaç hafta önce çizdiğim resmi buldum telefonda ve şok oldum olmasını hiç ummadığım dileklerim olmuş 😀 Bu sene de yapacağım hatta kızlarıma da yaptıracağım.
Yaa benim de oldu biliyo musun
Olası mi vardı Hızır eli mi değdi bilmiyorum 😀Ablam her sene yaptığını ve kabul olduğunu söylüyor bu kadar çok tesadüf olamaz herhalde😀
-
@ayvalik10 Yardımınız ve emeğiniz için teşekkür ederim.
-
@ayvalik10 çok iyi yapmışsınız, güzel bir tatil iyi gelmiştir. Ayrıca form için çok teşekkürler
-
@birisi, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek hiç sorma, çok iyi anlıyorum, ben de neler çekiyorum bir bilsen
Umarım bir şekilde kalp kırmadan hallederiz süreci 🙏🏻
-
@dytmelek benim özellikle eşim istemiyor, diğer aile bireylerinde bir sıkıntı yok. zaten hanım kabul etse doğrudan E2 için uğraşacağım ama ikna olmuyor. Beklediğim bir haber var onun sonucu olumlu olursa o zaman resti çekmeyi planlıyorum, ya üçümüz gideceğiz ya da oğlumla ikimiz gideceğiz
-
Günaydın arkadaşlar, sanırım son 2 gün ve bilmem kaç saat geçmeden önce kalbim ağzımdan fırlayacak bu kadar heyecan hayırlı mı şer mi bilemiyorum ama bakalım.
Eşim de hiç gitmemi istemiyordu burada da bir kaç kez yazmıştım belki hatırlayanlarınız olur, umarım Gc ile eşim arasında seçim yapmak zorunda kalmam diye :D
Onu da hallettik gibi, dün eşimin ailesi ile alakalı ufacık ve basit bir konu oldu, eşim allah'a dua etti, işte böyle zamanlarda inanılmaz gitmek istiyorum Allah'ım şu kart çıksın dedi, dedim emin misin bak 3 gün var eminim bir anne olarak yürekten istiyorum dedi bakalım o işi de hallettik heralde hahaha : d
-
@Regolit15 biz burada aileyiz herkes birbirine yardımcı olacak tabiki de
-
Merhaba,
Gc çekiliş sonucu 7 Mayıs mı 8 Mayıs mı bir netleştirebilir miyiz lütfen ☺️ -
@birisi akbük koyunda olan bir oteldi doğanın içinde sessiz sakin sadece doğa sesleri olan bir yerdi. Oraya gidince hayatımızın ne kadar stres içinde yaşadığını anlıyorsun.
-
Dün akşam fal baktırdım beni hiç tanımayan birine hayatımla ilgili bir çok şeyi söyledi birde iki yıl içinde sen buradan gidiyorsun yer değişikliği var dedi ayy ben uçtum 😄 ama rüyamda çıkmamış gördüm öyle de sakin karşıladım yine çıkmamasını gün içinde on dk da bir çıkmış bir çıkmamış modundayim
-
@birisi Eşin istememesi daha büyük sıkıntı, konuşarak halledersiniz umarım. Benim eşim de eskiden istemiyordu artık benden çok istiyor ve dediğiniz gibi greencard olmazsa E2 için kolları sıvayacağız.
-
@Esra-Siren 7 mayıs saat 19:00 da acıklanacak.
-
@ayvalik10 nedense dosyayı açamıyorum. Ne yapmak lazım
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@istanbuladami chandler kazandım dedi ama kesin onu da bilmiyoruz final approach vardı o keza aynı çıktı dedi yok, bi iki kere sordum telegram grubunda mı falan diye yok kimseden ses çıkmadı, bu kazanıpta sessizleşenlerin hiç mi aklına takılan bi soru olmadı buraya girmedi bakmadı. Çok garipler gerçekten
Chandler bence boş yaptı.
Bebe avuntusu.
Sebebini de açıklarım da üşeniyorum 😂 -
@kugutex bilgisayarınızda winrar yuklu olmayabılır!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum