DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu beraber bir fal-cafe açalım amerikada sen kehanette bulunursun ben fal bakarım al sana mis gibi iş
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya ahahahhaa onu bana attı arkadaşlar amerikada sen değil mi diye 😂😂😂
Puhahaha yaaa evet🤣🤣sosyal medya danışmanlığına talibim haberin olsun
-
@Rüştü-Gürbüz Umarım balayınızı Amerika'da yaparsınız.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hayallerin cümleye dökülmüş halidir..
You have been randomly selected 🗽🇺🇸
Bunu bize söyletenler utansın...
-
Arkadaşlar ben Türkiye'de özel bir petrol arama ve sondaj şirketinde makine teknikeri olarak çalışıyorum. İngilizceyi Erciyes Üniversitesin'de makine mühendisliği okurken hazırlık eğitiminde öğrendim. Kendimi yeterli bulmadığım için ekstra özel ders aldım ve devam ediyorum. Şuan hocamın dediğine göre B1 seviyesindeyim. Daha öğrenecek çok şey var ama.Allah nasib eder de dv-2023 tahlilisi olursam ve onay alırsam USA de kendi sektörümde çalışmaya devam etmek istiyorum. Sizlere sormak istediğim. Aramızda bu sektörde çalışan var mı varsa şayet beni işiyle alakalı bilgilendirebilir mi?
-
@Göksel-Aksu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz Umarım balayınızı Amerika'da yaparsınız.
Bu nasıl güzel bir dilek çok çok teşekkür ederim :)
Geçenler de içimden geçirmiştim. :sun: -
DV-2022 lerin durumu nedir takip eden varmı memnunlarmı gidişatlarından
-
@bidünya ahahahhaa onu bana attı arkadaşlar amerikada sen değil mi diye 😂😂😂
Benim adımı da yazın lütfen listeye bana da çıksın.
-
@bidünya ahahahahaha itinayla öngürü yapılır 😂 astrolojiye yönelirim valla bu seferde bildiysem
Ahahahah E2 için değerlendirin bunu Ahsen hanım 😂😂 hem çok sermaye de gerekmez 😅😂
-
@Ozkan-aksan net olarak memnun değiliz. Özellikle son yaşanan Haziran ayı mulakat dağıtımına anlam veremiyoruz. Haziran ayında, ANK için 250 adet mülakat verildi ve bunun sadece 44 tanesi EU kotasindan. 203 tanesi ise AS kotasina verildi.
-
Balıkla arası iyi olmayan ama Amerika'ya gittiğinde özellikle balık alıp yemek isteyen var mı? Balık pek sevmem ama oraya gittiğimde somon alıp simit gibi kemiricem 😁
-
@datanist anladım %kaç kayıp olur sizce süre bitimine kadar yada en fazla kaç bine kadar vize çıkar acaba
-
@datanist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ozkan-aksan net olarak memnun değiliz. Özellikle son yaşanan Haziran ayı mulakat dağıtımına anlam veremiyoruz. Haziran ayında, ANK için 250 adet mülakat verildi ve bunun sadece 44 tanesi EU kotasindan. 203 tanesi ise AS kotasina verildi.
O konuyu da takip ediyorum gerçekten çok üzücü umarım kalan 3 ayda bolca mülakat verilir ve herkes vizesini alır. Tr konsolosluğunun kendi vatandaşlarına vize vermemesi akıl almaz bir durum gerçekten 🙁 Hal böyle olunca bu sene bize çıksa bile bize alabilir miyiz acaba diye korkularım da olmuyor değil😢
-
@dytmelek ya hem çıksın hem düşük numara olsun işin içinde işler var olmaması lazım böyle ya
-
Çıkacak çekiliş bi bakacaksın 50000 hayda !!!
-
@Ozkan-aksan buna doğru bir cevap vermem maalesef mümkün değil. Ankara'nin ne kadar mülakat vereceğini bekleyip göreceğiz. Bu arada, şöyle bir durum var. Mayıs 2021'de DS-260 submit eden ve 17xxx CN'e sahip birisi mülakat aldı, ancak 3 Haziran sonrası submit eden ve 3xxx CN'e sahip kişi mülakat almadı.
-
-
@XMAN66, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu 21 yıldır başvuruyorum artık bana çıkar umarım :) hakkımızda hayırlısı:folded_hands_light_skin_tone:
21 yıl dile kolay, yaşımdan büyük maşallah.
-
@Ozkan-aksan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@dytmelek ya hem çıksın hem düşük numara olsun işin içinde işler var olmaması lazım böyle ya
Bu sene düşük CN bile tam olarak işe yaramadı ki. Ds260 formunu erken gönderen birsürü yüksek numaralı kişi mülakat aldı, tabiki onlar için güzel bir durum ama düşük numaralı kişiler kesin gözüyle bakarken Formu geç gönderdikleri için hala mülakat bekliyorlar. Dileğim CN fatketmeksizin herkesin mülakat randevusu alması 🙏🏻 Ama bu durum gelecek seneler için de beklenmeyen yeni bir sistem çıkarabilirler mi acaba diye beni korkutmuyor değil. Neticede bence talihli olup gidememek hiç kazanamamaktan daha çok üzer insanı 😔
-
@dytmelek @Ozkan-aksan aşağıdaki linki incelerseniz, sizler için bir fikir olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum