F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@kubra94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Arkadaşlar çok şükür 5 yılın sonunda 3 nisan tarihinde ben ve kızlarım Amerika’ya giriş yaptık. Şu an airbnb evinde kalıyoruz. 2 ay gibi bir süremiz var. Green card için bu adresi verdik ancak hala posta gelmedi. Sadece ilk hafta içinde benim sigorta numaram geldi. Kızlarımın hala yok. Ne kadar sürüyor bunların ulaşması bilen var mı acaba ?
Girişinizden sonra tam 3 hafta geçmiş. Ssa ofisine giderek bizzat başvuru yapmanız lazım. Ssa girişten sonra 3 hafta bekleyin diyor. Sizin sure dolmuş. 1 haftada elinizde olur, başvurudan sonra.
-
@horoz çok sağolun sadece sigorta numarası için mi yoksa green card içinde mi başvuruyoruz. Bir de yanımızda belge götürmemiz gerek mi ? Gelirken bizim valizlerimiz kayboldu havayolu sayesinde şu an pasaport harici evragımız da yok. Yoksa sadece pasaport yeterli mi ?
-
@Tugba, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@kubra94, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Arkadaşlar çok şükür 5 yılın sonunda 3 nisan tarihinde ben ve kızlarım Amerika’ya giriş yaptık. Şu an airbnb evinde kalıyoruz. 2 ay gibi bir süremiz var. Green card için bu adresi verdik ancak hala posta gelmedi. Sadece ilk hafta içinde benim sigorta numaram geldi. Kızlarımın hala yok. Ne kadar sürüyor bunların ulaşması bilen var mı acaba ?
Girişinizden sonra tam 3 hafta geçmiş. Ssa ofisine giderek bizzat başvuru yapmanız lazım. Ssa girişten sonra 3 hafta bekleyin diyor. Sizin sure dolmuş. 1 haftada elinizde olur, başvurudan sonra.
Çok sağolun. Hangi evraklar gerekli peki biliyor musunuz ?
-
@Tugba, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Henüz gren card elinizde degil sanırım. Pasaport ile gideceksiniz. Girişte elinize herhangi kagit verildiyse onları da götürün. Ben de sizin gibi beklemiştim ve 3 hafta sonunda ssa ofise gidip bir form doldurdum. 1 haftada gelmişti.
-
@kubra94 öncelikle hayırlı olsun 30 günde geldiğini biliyorum ama siz bi ofise gidip görüşün birde neden 5 yıl sürdü acaba gitmeniz
-
Henüz gren card elinizde degil sanırım. Pasaport ile gideceksiniz. Girişte elinize herhangi kagit verildiyse onları da götürün. Ben de sizin gibi beklemiştim ve 3 hafta sonunda ssa ofise gidip bir form doldurdum. 1 haftada gelmişti.
Maalesef green card da hala gelmedi. Sadece pasaportsa oluyorsa bizim için çok güzel haber. Çok teşekkürler
-
@lina, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
@kubra94 öncelikle hayırlı olsun 30 günde geldiğini biliyorum ama siz bi ofise gidip görüşün birde neden 5 yıl sürdü acaba gitmeniz
Çok sağolun. Hem pandemi araya girdi hem de kızımız doğunca sürece ekledik çok uzadı
-
Maalesef green card da hala gelmedi. Sadece pasaportsa oluyorsa bizim için çok güzel haber. Çok teşekkürler
Ben pasaportla gitmiştim. Green card 45 gün içinde gelmez ise uscis arayarak sorun, gerekirse bulunduğunuz bölgedeki ofisten randevu talep edin. Veya en kısa yokunu once deneyin. Bu adresten kartınızı teslim almadığınızı bildirin.
-
@kubra94 bebeğiniz için de mi aynı süreci beklediniz bizimde bebeğimiz oldu ama avukatımız bunun için ek bi süre gerekmediğini söylemişti
-
@lina gerekti maalesef. Benim belgelerim zaten uzun zaman sonra onaylandı. Tam o sırada bebeği de ekledik ve bir o kadar sürede onun için baştan beklemek zorunda kaldık. En sonunda mülakat tarihi eklenince ikinci doğan çocuğumuzu ekledik ve onaylanmasa da mülakat tarih geldiği için belgelerle gittik ve kolayca oldu. Çok pişman olduk ilk kızımızda öyle yapmadığımıza.
-
Merhaba vize sayfamda dış ücretlilik durumu Türkiye yazıyor ne demek acaba birde f3 vizesi oluyorum
-
Merhaba, haziran 18 2021 tarihinde I 130 forumu doldurdum. F2B vize türünü almak istiyorum dosyam Potomac Service Centre'da gözüküyor bir şey soracagim savaş yüzünden süreç uzadı mı? Hiç bir ilerleme kaydedilmemiş şekilde gözüküyor.
-
@Can-Akyol malesefki savaşla bi ilgisi yok f2A/F2B dosyaları çok yavaş ilerliyo bende sürecime o şekilde başlamıştım dosyam californiadan çıkmaz bu yıl diye karaları bağlarken eşim vatandaş oldu ve hemen vatandaşlık sertifikamızı uscise yolladık 1-2 ay içerisinde dosyam onaylandı böyle bi durumunuz varsa süreci beklerken vatandaşlık içinde uğraşmak lazım sürecinizde bol şans diliyorum
-
T Tugba bu başlıktan bahsetti
-
@cokbekledik86 benim olayim biraz daha karışık aslinda; ablam abd vatandasi 6 yil once anne baba ve benim icin green card basvurusu yapti
Anne ve babamin green card basvurulari 1 yil icinde onaylandi erkek kardes kategorisi biraz daha yogun oldugu icin.. daha fazla beklemek istemedim ve gecen yaz babam uzerinden kendime basvuru yaptim F2B vize türüne umarim en kisa zamanda surec tamamlanir. -
@Can-Akyol anladım bende eş durumundan olduğunu düşünmüştüm bol şans
-
Green cardlilarin esleri icin I130 formu estimated processing time potomac icin 28 aydan 30 aya california icin 23 aydan 25 aya cikti bugun. Hizlancak dedikce daha da yavasliyorlar. Inanilir gibi degil valla.
-
@chemist Texas service center da da 7.5 aya dusmus neye gore anlamiyorum :( haber ciktikca heyecanlaniyorum ama neticede iyi bir haber yok :(
-
@chemist geçen hafta f2a bir şubat 2020 dosyası onaylandı umarım sizin dosyanızda bu ay onaylanir.
-
@itsmebb artık ben bizim kategoride dosya işlemediklerini düşünmeye başladım aylar geçiyor o kadar insandan sadece bir iki onay alan görüyorum. Adeta durmuş gibi
-
@ecom bir de yeni sisteme gore kontrol ettigimde 26 ekim 2023 den once bize basvurmayin soru sormayin diyor, saka gibi 28 aylik surecten de fazla bir sure bu , 3 yil nerdeyse. Artik goremiyoruz da sanirim hangi dosyanin islendigini degil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum