FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@Ahmet-AHMET Ne kadar süredir idari işlem sonucu bekliyorsunuz?
-
Merhaba. Birşey sormak istiyorum. 14 Nisan' da görüşmemiz oldu. Eşim ve kızımın durumunun olumlu olduğunu beyan etti. Fakat oğlum ve bana sarı kağıt verildi. Aile olarak başvurduğumuz için oğlum ve benim vizem onaylandığı zaman eşim ve kızımın onay alacağı söylendi ve pasaportlarımız geri verildi. Oglum ve bana mail geldi ve formu doldurup gönderdik. Fakat eşim ve kızıma herhangi bir mail gelmedi. Şu anda hepimiz refused olarak gözüküyoruz.
-Eşim ve kızım için bir bildirimde bulunmamız gerekiyormu?
-Biz onay alınca onlarda sistemde otomatik olarak onaylanmış olarak gözükücek?
Bunu benzer bir durum bulamadım platformda.. -
Herkese merhaba, benimde turistik vize basvurum idari isleme kaldi.
gelen formu doldurup gonderdim 2-3 dakika sonra thanks for your inquiry icerikli bir email aldim. bunun harici 4 gundur ellerine ulastigini dogrulayan baska bir e-posta gelmedi. sizce normal mi? herkes konfirmasyon e-maili aldiklarini yazmis. ayrica case olarak sorgulamadigimda guncellenme tarihinde de bir degisiklik yok.
-
@biblo Normal. Bana da öyle bir email geldi thank you for your inquiry ile başlayan. 6 ayı geçti sürecim. Umarım 2.5 seneye kadar uzamaz. Bugünlerde idari süreçler çok uzuyor.
-
@Tuğba-Abacı, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
merhaba, öncelikle bol sabırlı beklemeler diliyorum.
-Eşim ve kızım için bir bildirimde bulunmamız gerekiyor mu?
hayır gerekmiyor. AP süreci sadece belirtilen aile bireyleri için geçerlidir, bütün aile üyeleri form doldurup göndermenize gerek yok.
-Biz onay alınca onlarda sistemde otomatik olarak onaylanmış olarak gözükücek?
Bunu benzer bir durum bulamadım platformda..olması gereken durum bu. şuan bütün aile bireyleri ceac'da "Refused" olarak görünecek. AP süreci bittiğinde de ceac'da statülerinizin değiştiğini göreceksiniz.
-
@gucarslan yardımlarınız için çok teşekkürler..
-
@Tuğba-Abacı Merhaba Tuğba hanım. Talihli siz misiniz? Eşiniz mi?
-
@waterfall ilgili başvuru immigration vize için değil.
-
Bu ileti silindi! -
@waterfall Merhaba yanlış birşey yazmak istemedim. Sarı kağıt bana ve oğluma verildi. Talihli bu manadamı kullanılıyor bilemedim..
-
@Tuğba-Abacı sanırım sn. @waterfall sizi dv talihlisi sandı, bu yüzden bu ifadeyi kullandı muhtemelen.
-
@gucarslan evet aynen öle oldu 🙈
-
Burada kaç kişi var 6 aydan daha fazla bekleyen idari işleminin bitmesi için?
-
Selamlar, (B1/B2) 104 gündür beklemedeyim. Hiç güncelleme olmadı. Allah hepimize sabır versin.
-
@Ozan-Demir Çoğu kişinin idari süreci 2 ayda tamamlanıyor. 2 ay içerisinde tamamlanmayan idari süreçler ise ne zaman biteceği belli olmuyor.
-
Ankara'dan idari işleme kalıp 5 ay ve üzeri bekleyen var mı
-
@Cmayaw 6 aydır bekliyorum istanbuldan, sizin turist vizesimiydi?
-
@SUV2019 F1 5 aydır bekliyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum