Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• @SUAT-GUNAY bende hiç başvurmadığım halde nasıl direk USA vatandaşı oldum diye video çekerim tam olur 🤠🤠

• @Zelene Burada da bir başlık vardı. Geçen gün paylaşılmıştı. Forumda ankete katılanların yarısına ilk başvurusunda çıkmış, Katılma sayısı arttıkça kazanma yüzdesi de düşüyor.
    ilk başvurusunda çıkanları görünce, "zaten ilk başvuruyu çoktan geçtik, artık bana çıkmaz" diye düşünüyorum artık :)

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@ayvalik10 geçen gün onları tanıyan biriyle konuştuk ama nereden hatırlamıyorum. Whatsapp grubundamı denk geldi yoksa sitede mi hala çekdar bey driver işleriyle ilgileniyomuş iyilermiş, geçiniyolarmış, mutlularmış :)

İnstagramda takip ediyorum onları evet Çekdar bey devam ediyor hatta geçen haftalarda Berçem hanim ve kizi da turkiyede tatildelerdi geri donduler galiba

• 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

• @Utopya alakası yok kendisine kilosuyla alakalı vs sosyal şiddet uygulandı o yüzden kestiler. Youtubeu gelir için yapmıyolardı ki

• Yeşilkartforum Ailesi Merhaba.

Talihli olmam halinde neler düşündüğümü paylaşmak istiyorum.
    Forumu yıllardır takip eden birisi olarak ilk defa yazıyorum. Amerika’da yaşanan zorluklar ve Amerika’nın buradan göründüğü gibi olmadığını anlatan tecrübeli kişiler için bir kaç bi şey yazmak istedim. Öncelikle bu görüşünüze saygı duyuyorum ne de olsa siz tecrübelisiniz. Ancak kendi açımdan baktığımda talihli olmam durumunda neler yapabilirim diye düşünüyorum ve oldukça umutluyum. 26 yaşında bir gencim ve bekarım. Bu beni bir tık avantajlı duruma düşürüyor. Ben Airbnb ve başka sitelerden araştırdığımda gitmek istediğim yerde aylık oda kiraları 500$ civarında. Yeni olduğum İçin ilk ayı garantiye almak isterim ve bir aylık bir oda kiralarım diye düşünüyorum. Forumdan gitmek istediğim yerdeki insanlarla iletişime geçip iş ve araba konularında bana yardımcı olmalarını isterim. İlk hafta ve ya 10 gün banka, ehliyet ve SSN ile uğraşır daha sonra beni ilk 4-5 ay götürecek işlere odaklanırım. Yani tecrübe gerektirmeyen ve herkesin yapabileceği basit işler. İşten sonra delivery tarzı işlerle Türkiye’den getirdiğim paraya dokunmadan beni götürecek kazançlar sağlamaya çalışırım. Biraz dil kastıktan sonrada bir tık daha iyi bir iş aramaya başlarım. İlk bir yılım böyle geçer diye düşünüyorum. Sonraları kendi işimle alakalı yatırımlar yapar ve onu da bir yandan yapmaya çalışırım. Kendi işim şuan da yaptığım Videographer. Yani ben bir genç olarak Amerika’da kendi ayaklarım üzerinde durabileceğimi düşünüyorum. Ama en kötüsünü düşünerek hareket etmek tabiiki her zaman daha iyi olacaktır ve hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Ama inanın bence Amerika’nın ekonomik durumu geçici. Amerika gibi ülkeler her zaman sağlam duran ülkelerdir diye düşünüyorum. İnşallah gerçekten isteyen, kazanırsam ne yaparım diye planlar yapan ve umutlu olan herkese çıkar.

Yazdıklarım şahsi düşüncem. Hayat bundan daha farklı tabiiki olabilir. Ama umutlu olmak istiyorum. Çünkü bedava…

• Durmak yoook son gaz devam 😂

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@Utopya alakası yok kendisine kilosuyla alakalı vs sosyal şiddet uygulandı o yüzden kestiler. Youtubeu gelir için yapmıyolardı ki

Aa ben o olayı bilmiyordum vay densizler

• @ahsenaydgdu Youtube videolarini ne için çekiyordu? Yani özel hayatlarini, evlerini, vs en az 10 dak olsun diye ugrasip, abone olup bize destek verirseniz seviniriz niye diyorlardi? Kaldı ki Evrim Tayanc hamileliğini gizlediği için insanlar kilo aldin demişlerdir, bazı yorumların şiddet diye algilamamasi lazım. Kendisi sosyologdu, üniversiteye gideceğini, dil öğreneceğini söylüyordu. Bunları yapmayıp hep evde oturunca da öyle denmiş olabilir. Ayrica amaclari insanlara yardım etmek amaçlı bilgi paylaşımı olsaydı sadece foruma devam edebilirlerdi. Kimse burda kilosunu görmüyor.

• 2 saati saymaz isek son 19 gün :)

• @uzaysan ayn buda mantıklı daha ucuza gider

• @Mustafa-ALTAY gidince hemen başlayabileceğin işler var. düğün dernek gibi video çekenler var. Onların işlerini alırsın. Sen yeter ki amerikaya bir git ozaman sana iş bulabileceğin tüm youtuber listesini veririz.

• @Utopya durduk yere çocuğunu dağları bayırları örgü yemek paylaştığı hesabı yapılan şikayetler sonucu kapanmış bir kadın, belli ki çok canı sıkılmış, geride açtıramamış, üstünede kötü abuk subuk yorumlar gelince uzaklaşmak istemiş olabilir, orda yaşamıyoruz ne hissettiğini bilmiyoruz, belki nankörlük olduğunu düşünüp uzaklaştı bunu bilmiyoruz. Hiç youtube üzerinden kötü yorum almadık onun yerinde olsam ne hissederdim bilmiyorum ama bıraktıysa vardır bi bildiği, video atmayı kesti diye linç edecek halimiz yok, ayrıca orda sadece eşi ve cocuğu ve youtube üzerinden ulaştığı onları destekleyen insanlar var, missouride kimleri var ki çevre?
    Ki orda onlara youtube üzerinden gelen para küçük bi deliği tıkar milyonlar izlemiyordu bence o kanal maddi bi sebepten açık değildi. Artık düzenlerini kurdular tıkırları yerinde o yüzden video yok demenizi hiç anlamadım herşeyi para olarak görmemenizi tavsiye ederim.

• ⭐⭐⭐

Sayaç 2'şer 2'şer mi düşüyor bazen? 😁

• Vay deliler vay😂

• Herkese tekrar merhaba,
    Umarım isteyen ve gidebilecek herkese çıkar benim bir sorum var? Gc çıktığında 6 ay içinde abd girmemiz gerekiyor. gc çıktı abd gittik kartlarımızı aldık eşim orada kalsa ben 2 çocukla dönsem. o 1 sene düzeni kursa biz onun yanına sonra gitsek girişte sorun yaşar mıyız? 4 kişi düzen kurmak bu kur ile çok çok zor. Bir sıkıntı yaşar mıyız? Şimdiden teşekkür ederim.

• @Mustafa-ALTAY 26 yaşında, tek kalemsin... belli ki planlısın da, ne istediğini biliyorsun, ne ile karşılaşacağını da biliyorsun. hepsinden önemlisi de kendine güveniyorsun.

durma kardeş, sen en alasını yaparsın, tüm yolları dene...

• @ahsenaydgdu "herşeyi para olarak görmemenizi tavsiye ederim." Bu sizin algılayışınız.. bende tanımadığınız insanları, tanımadığınız insanlara karşı bu denli agresif önyargılarla savunmamanızı, burasının bir sohbet başlığı olduğunu, insanların karşıt görüşlerini sunmasını doğal karşılamanızı tavsiye ederim. İyi günler.

• Acaba çekiliş ne zaman yapılıyor. (7 mayıs yayınlanma tarihi. Onu kastetmiyorum.) Belki de şimdiden çekiliş yapıldı ve yayınlamak için bekletiliyor. Kim bilir aramızdan kimler şu anda habersiz şanslılardır. Umarım şanslılardan biri de benimdir. :)

• ⭐⭐

@oznyldrm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Acaba çekiliş ne zaman yapılıyor. (7 mayıs yayınlanma tarihi. Onu kastetmiyorum.) Belki de şimdiden çekiliş yapıldı ve yayınlamak için bekletiliyor. Kim bilir aramızdan kimler şu anda habersiz şanslılardır. Umarım şanslılardan biri de benimdir. :)

Noone knows

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k