IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@MYusuf dq oldumu nvc acaba yusufbey sira sizdeydi
-
@mertdzkr, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf dq oldumu nvc acaba yusufbey sira sizdeydi
Hayır. Henüz hiç bir şey yok.
-
Herkese merhaba .Benim 1 hafta önce turist vizesi mülakatım olumsuz sonuçlandı.Amerikadaki Amerikan vatandaşı erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz.Bu yaz tatilinde kendisi türkiyeye gelip biz evlenirsek benim greencardımın gelem süresi Max ne kadar sürer ?Bir de nişanlı vizesi mi daha kısa sürer yoksa evlilik vizesi mi daha kısa sürer ?
-
Arkadaşlar nvc için orjinal terhis belgesinimi yükleyeyim yoksa e devletten alınan askerlik durum belgesini mi?
e devletten alınan askerlik durum belgesi 1 gün süre ile geçerlidir yazıyor sıkıntı olur mu?
-
Bu ileti silindi! -
Bir haftanın daha sonuna geldik arkadaşlar beklemekten gün saymaktan yoruldum valla artık güncel bi gelişmesi olan varmı
-
@cokbekledik86 bizde yok ama Yusuf beyin de onaylanmadı sanırım bu nedenle önümüzde ki haftada bizde bir gelişme olmaz heralde 🤷♀️
-
@sertas sizin umarım ilk gönderdiğiniz tarihi alırlar öyle olursa bu hafta onay alırsınız diye düşünüyorum ben Yusuf bey belki foruma giriş yapmamıştır tarihi geldi gmt arkadaşımızda şaşmadı tarih ondada şaşmamıştır inşallah
-
- Evrak yükleme bizde 16 Şubat bakalım hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah birde bizde iki dosya var kızım ve ben…çok bekledik gerçekten hepimizin dosyası bir anönce sonuçlanır inşallah
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@sertas sizin umarım ilk gönderdiğiniz tarihi alırlar öyle olursa bu hafta onay alırsınız diye düşünüyorum ben Yusuf bey belki foruma giriş yapmamıştır tarihi geldi gmt arkadaşımızda şaşmadı tarih ondada şaşmamıştır inşallah
Bu zamana kadar henüz bir mail gelmedi. Biz de bekliyoruz. Bildirim gelince paylaşırız.
-
Merhabalar.
Nvc mail gönderdi. Fakat polis belgesi ve evlilik belgesi kabul edilmemiş. Polis belgesini e-devlet'ten İngilizce indirip yüklemiştik. Evliik belgesinin İngilizce çeviri olan onaylı belgeyi yüklemiştik. Bu belgelerin orjinal dilleriyle birlikte İngilizce çevirisini istedi.
Bu normal işleyiş mi?
Ne yapabiliriz? -
@MYusuf kötü olmuş bende e devletten İngilizce çevirisini alıp yollamıştım bizde takılıcaz ozaman muhtemelen :( sağlık olsun diyelim geç olsun güç olmasın takip ettiğime göre süreç normal olabiliyo böyle şeyler siz yeniden iki şekildede gönderin print edip
-
Arkadaşlar nvc ye acaba ek evrak yollasam şimdi hangi tarihi baz alırlar bilen birisi cevaplayabilirmi şimdiden tedbir almış olurduk diye düşündüm
-
@cokbekledik86 bizimde bu hafta siramiz gelecekti şimdi korktum çünkü ben de evlilik cüzdanını Türkçe yükledim ama adli sicil kaydı ingilizce yükledim ,şimdi birçok kişiyi okudum additional documents kısmına yükleme yapmak eğer review olmamışsa süreyi başa almiyormus yüklesem mi off
-
@bologna sizin nvc evrak yükleme tarihiniz neyidi
-
@cokbekledik86 karışık ilk 24 Ocak sonra 25 Ocak en son 7 Şubat
-
@bologna avukatınız varsa danışın isterseniz konuyla ilgili bilgi verirseniz fikir olur bende şimdi ne yapacağımı bilemedim
-
@bologna Türkçe yükleyip bütün belgeleri onay alanda var ne olduğunu tam olarak öğrenemiyicez
-
@cokbekledik86 avukatlarin açıkçası birsey bildiği yok ben kişilerin deneyimlerini daha çok önemsiyorum ve son güne kadar evrak yukleyenler var ama tabi ki risk ,benim anlamadığım herkes ingilizce adli sicil kaydı yuklemisti ve onaylanmisti
-
@MYusuf Yusuf bey polis belgesini arşivli almamış olabilirmissiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum