[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@hakan939 Mail adresi şu dimi?
[email protected]Konu başlığına sadece CN nosu, içeriğe de hiç Dear Sir Madam bile yazmadan
cn 2022eu000...
ay/gün/yıl
interview?mi yazacam :) tuhaf olmuyor mu öyle biraz?
Tarih derken bu arada? DS260 submit tarihi mi?
-
@sadıkkurtoglu dostum aile üyelerinin de ds260 formunu açtımışmıydın acaba. Çünkü ben de senin durumundayım ama banim maillerime, "bir kaç hafta içerisinde dosyanız işlenecek" gibi cevaplar aldım. Aile bireylerinden birinin formunda revize yapmadıysan, aile bireylerindeki submit tarihini esas alabilirler diye düşünüyorum...
-
@computerengineer ds260ı doldururken hangi mail adresini verdiyseniz, o mail adresi. Tarih doğrum tarihiniz. Doğum tarihini 01 DECEMBER 1975 formatında yazınız... adınızı soyadınızı yazınız. konuya da misalen 2022EU00025677 yazınız...Sonrada dosyam hakkında bilgi istiyorum tarzında bir şeyler yazınız...
-
@sanaldeniz Yeni evlenmiştim. Eşimi eklemek ve kendimi evli olarak güncellemek için açtırmıştım.
-
@sadıkkurtoglu Şansınız iyi gitmiş ve onay almışsınız. Ben de ilk Mayısta ve sonrasında tekrar Eylül’de gönderdim fakat hala form onayı alamadım.
-
Merhaba, ds260 formunu ilk olarak Mayıs'ta ardından ise tekrar Eylül ayında yollamış biri olarak, dün yollamış olduğum maile istinaden 4. mail dediğimiz maili KCC tarafından teslim almış bulunmaktayım:
"Thank you for your inquiry.
Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."
-
Merhaba, mülakat tarihimiz belli oldu sonunda. Herkese bu süreçte sabır ve kolaylıklar diliyorum.
-
@gamefry cok tesekkurler.
-
@soulfege tebrikler, gözünüz aydın.
mülakat yerinizi de yazar mısınız rica etsem? -
@soulfege Hayırlı olsun, tebrikler. Kolaylıklar dilerim şimdiden.
Bu arada son bildiğimiz dosya numarasından sonra form onayları ilerledi mi? Bilgisi olan var mı?
-
@soulfege hayırlı olsun hangi konsolosluk
-
@gucarslan Teşekkürler. Montreal Kanada’da gireceğiz.
-
2022 green card son durum ne bilgisi olan var mı
-
merhaba. Amerikaya giriş öncesi greencard ücret ödemesi gibi işlemler için nasıl bilgi alabilirim.
-
@Mirali-Doğan aşağıdaki linkten her detayı hakkında bilgi sahibi olabilirsin
-
@Mirali-Doğan forumun arama özelliğini kullanmanız yeterli;
-
@soulfege hayirli olsun. Bende 09 mayista Montreal de mulakata girecegim. Hangi sehirde yaşıyorsunuz. Ben Victoria'dayim.
-
@mstktlb Teşekkürler, sizin de hayırlı olsun. Biz Montreal'deyiz, sizden bir hafta sonra giriyoruz. Mülakat sonrası deneyimlerinizi paylasirsaniz seviniriz :)
-
@soulfege tabiki paylaşırım. İnşallah hayirli haberler ile mulakattan cikmak nasip olur.
-
@Mustafa-Sağlam-0 başlığı olan bir durum için keyfinize başlık açamazsınız. @crazycells kilitlenecek bir başlık bulunmaktadır.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/9692
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri/2135
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum