Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

• İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
    Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
    Olsa da olur, olmasa da olur modundayım :)

• @Ege-Yildirim Eğer çıkarsa bi süre edgewater’da olacağım sonra rota belli , ORLANDO ❤️

• @TrueLove, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
    Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
    Olsa da olur, olmasa da olur modundayım :)

Benim de aynısı :D

• Selam bir aydan daha kısa bir süre kaldı arkadaşlar, nasılsınız? :)

Ben oldukça heyecanlıyım. Bir de korkular var. Her bir kaç saniyede bir '' nasıl? '' sorusu geliyor aklıma. ( çekilişin çıkacağından eminiz ya :D )

Nasıl olacak? Nasıl yapacağız? Nasıl gideceğiz? Nasıl geleceğiz? Nasıl ehliyet alacağız? Nasıl SSN ? Hepsini okuduk ezberledik ama insan durup durup soruyor yine de kendisine.. Ayrıca geçmiyor da zaman ya. Sizde nasıl durumlar bakalım?

• @kugutex, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.

Ben 21 yaşındayken, 1.5 ay Afrika’ da 10 gün Azerbaycan’ da çalışmaya gittim. Hep şehir dışı projelerde görevlendirirlerdi. Bazen aylarca eve gelemezdim.

Böyle düşünmeniz merhametli gibi görünebilir ama oğlunuzun kişisel gelişimine köstek oluyorsunuz gibi bir hava yarattı bende. Bence 21 yaşında çocuk olmaz. 21 yaşındaki birey yetişkin bir adamdır.
    50 yaşında da olsa benim için o bir çocuk 🙃

Sizinle beraber gelmesinin alternatiflerine değinmeyeceğim. Dünya kadar yolu var ama şu an erken. O gün geldiğinde emin olun yanınıza almanız hiçte zor değil.

• Son ay güzel, umutlu ve heyecanlı geçiyor genelde. Her gün bir iki doz youtube'da amerika videosu izlemek iyi geliyor.

Tabi bu yükselişin düşüşü de fena oluyor ama artık alıştım :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

şimdi seyrettiğim videoyu buraya koyuyorum airbnb nasıl ortaya çıkmış

https://www.youtube.com/watch?v=ink_z7Ve6rc

• ⭐⭐

@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Selam bir aydan daha kısa bir süre kaldı arkadaşlar, nasılsınız? :)

Ben oldukça heyecanlıyım. Bir de korkular var. Her bir kaç saniyede bir '' nasıl? '' sorusu geliyor aklıma. ( çekilişin çıkacağından eminiz ya :D )

Nasıl olacak? Nasıl yapacağız? Nasıl gideceğiz? Nasıl geleceğiz? Nasıl ehliyet alacağız? Nasıl SSN ? Hepsini okuduk ezberledik ama insan durup durup soruyor yine de kendisine.. Ayrıca geçmiyor da zaman ya. Sizde nasıl durumlar bakalım?

Çalışınca zaman gerçekten cok hızlı geçiyor Sanki dün başvurmuş gibiyim benim için cok hızlı geçti zaman.

• ⭐⭐

Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.

• @uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.

Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır. 🙃

• ⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır. 🙃

İnşallah abi. En kısa sürede seni de alalım buraya.

• ⭐⭐⭐

Gittin mi ki sen?

• ⭐⭐

@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Gittin mi ki sen?

Daha gitmedim ya. Vizeyi bekliyorum ama zihnen oradayım.

• ⭐⭐

Bir ayın da altına inmişiz artık.

SON 29

• 2:50 dk sonra hooop 28 :)))

• sizce DV2023 başvuru sayısı ne kadar çıkar ?

• @karakaya Gümüşhane - Giresun arası yolculuğumuzda son 2 saat 30 dk :)

• Herkese merhaba.
    Uzun zamandır foruma üyeyim ve aktif olarak takip ediyorum ama hiç yazmadım. Daha önce çekiliş açıklanma tarihlerinde ve sonrasında kazanan arkadaşların sevinçlerini, geçirdikleri süreçleri, mülakat tecrübelerini falan takip ediyordum. Çekilişin bana çıkmamasına rağmen o kadar çok şey öğrendim ki buradan, şimdi çıksa bana hiç sorun yaşamadan işlemlerimi yapabilirim galiba :)
    Yaklaşık 10 senedir bende başvuruyorum bu çekilişe ve galiba bağımlısı oldum diyebilirim. Ama her güzel şeyin bir sonu olmalı bence. O yüzden bu sene SON kez başvurdum diyebilirim. Pasaport zorunluluğunun kaldırılması, başvuran sayısının artması, dünyanın ve ülkemizin gidişatı derken şartlar oldukça zorlaştı ve bu senede olmazsa bir daha başvurmayı düşünmüyorum. DV2023 için ‘Sevdanın Son Vuruşu’ diyebiliriz yani :)
    Eğer bu senede talihli olamazsam bu post ilk ve son postum olarak burada kalsın diye yazdım. Hatıra gibi bişey yani.
    Umarım bu forumdaki başvuran herkes talihli olur.
    Hoşçakalın.

• ⭐⭐

@gsadds seneye başvurduğunda hatırlatırız :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@gariban 🤭🤭🤭

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k