@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.
-
@hdemircanusa İlk etapta bi Houston, Dallas, Atlanta ne güzel olurdu...
-
@kugutex, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.
Umarım gönlünüzce olur her şey ama şu yorumu da yapmadan geçemeyeceğim. 13 yaşında öğrenci yurduna verilmiş, lise sondan itibaren de kendi başına eve çıkmış birisi olarak 21 yaşındaki bir gencin kurda kuşa yem olmadan yaşayabileceğine inanıyorum. Hem de USA 'dan kendisine dolar gönderen bir ailesi varsa. Yerinizde olsam çıkması durumunda Amerika 'ya gider oğlumu getirmek için de farklı yollar düşünürdüm. Belki bir iş ayarlar sponsor ile gelir, belki bir okula kaydını yaptırır öğrenci olarak getirirsiniz ve tüm bu süreç boyunca da oğlunuz için greencard çekiliş başvurusu yapmaya devam edersiniz.
-
@kugutex oğlunuza ayrıca da başvurabilirdiniz. Belki ona çıkar size çıkmaz, öyle olsa Amerika'yakurda kuşa yem olur diye göndermez miydiniz?
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand resmi indir sonra cevaptan yazıp dosya yükleden seç o zaman kırık link olarak görünmez, banada bugün nereyi paylaşayım diye fikir oldu
Bende görünüyor şuan sizde gorunmuyormu?
-
@Erkand şu an bende de görünüyor sıkıntı yok
-
Geçen seneki gibi son 30 gün heyecanı baş göstermeye başladı , hayallere daldığımız gece uyumadan uzun düşünceler ile boğuştuğumuz zamanlar.. Bu sene o şanslı kişilerden biri olacağımı biliyorum. Biliyorum!
-
İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
Olsa da olur, olmasa da olur modundayım
-
@Ege-Yildirim Eğer çıkarsa bi süre edgewater’da olacağım sonra rota belli , ORLANDO
️ -
@TrueLove, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
Olsa da olur, olmasa da olur modundayım
Benim de aynısı

-
Selam bir aydan daha kısa bir süre kaldı arkadaşlar, nasılsınız?

Ben oldukça heyecanlıyım. Bir de korkular var. Her bir kaç saniyede bir '' nasıl? '' sorusu geliyor aklıma. ( çekilişin çıkacağından eminiz ya
)Nasıl olacak? Nasıl yapacağız? Nasıl gideceğiz? Nasıl geleceğiz? Nasıl ehliyet alacağız? Nasıl SSN ? Hepsini okuduk ezberledik ama insan durup durup soruyor yine de kendisine.. Ayrıca geçmiyor da zaman ya. Sizde nasıl durumlar bakalım?
-
@kugutex, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.
Ben 21 yaşındayken, 1.5 ay Afrika’ da 10 gün Azerbaycan’ da çalışmaya gittim. Hep şehir dışı projelerde görevlendirirlerdi. Bazen aylarca eve gelemezdim.
Böyle düşünmeniz merhametli gibi görünebilir ama oğlunuzun kişisel gelişimine köstek oluyorsunuz gibi bir hava yarattı bende. Bence 21 yaşında çocuk olmaz. 21 yaşındaki birey yetişkin bir adamdır.
50 yaşında da olsa benim için o bir çocuk
Sizinle beraber gelmesinin alternatiflerine değinmeyeceğim. Dünya kadar yolu var ama şu an erken. O gün geldiğinde emin olun yanınıza almanız hiçte zor değil.
-
Son ay güzel, umutlu ve heyecanlı geçiyor genelde. Her gün bir iki doz youtube'da amerika videosu izlemek iyi geliyor.
Tabi bu yükselişin düşüşü de fena oluyor ama artık alıştım

-
şimdi seyrettiğim videoyu buraya koyuyorum airbnb nasıl ortaya çıkmış
-
@Hopasej, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Selam bir aydan daha kısa bir süre kaldı arkadaşlar, nasılsınız?

Ben oldukça heyecanlıyım. Bir de korkular var. Her bir kaç saniyede bir '' nasıl? '' sorusu geliyor aklıma. ( çekilişin çıkacağından eminiz ya
)Nasıl olacak? Nasıl yapacağız? Nasıl gideceğiz? Nasıl geleceğiz? Nasıl ehliyet alacağız? Nasıl SSN ? Hepsini okuduk ezberledik ama insan durup durup soruyor yine de kendisine.. Ayrıca geçmiyor da zaman ya. Sizde nasıl durumlar bakalım?
Çalışınca zaman gerçekten cok hızlı geçiyor Sanki dün başvurmuş gibiyim benim için cok hızlı geçti zaman.
-
Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.
Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır.

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.
Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır.

İnşallah abi. En kısa sürede seni de alalım buraya.
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.
Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır.

İnşallah abi. En kısa sürede seni de alalım buraya.
Gittin mi ki sen?
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@uzaysan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Geçenlerde avrupadan iş teklifi aldım ve green card heyecanım eskiye göre bayağı düştü. 4 ay önce bütün planlarımı green card üzerine yapıyordum. Ama şimdi çıkmasa da olur kafasındayım. ABDden ev bakıyordum şu an aynısını gideceğim ülke için yapıyorum. İçimde Abd sevgisi yokmuş meğerse. Türkiye nefreti varmış. Bunun üstüne greencard çıkarsa artık, yabancıların dediği gibi "cherry on top" olur ama dediğim gibi çıkmasa da bir şey kaybetmem.
Nazar değdirme. Bu daha başlangıç. Daha güzellerinin geleceği günler olacak. Golünü attın şimdi yaslan arkaya biraz defans. Maç bitmeden bir iki kontra yakaladın mı tamamdır.

İnşallah abi. En kısa sürede seni de alalım buraya.
Gittin mi ki sen?
Daha gitmedim ya. Vizeyi bekliyorum ama zihnen oradayım.
Benzer Başlıklar
136
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum