Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
21.4k 1.6k 1.7m 1.5k

  • Günaydınlar. DV2021'den umudu kesenler olarak DV2023'e ağırlık vermeye başladık. Son 1 ayın içerisine girdik. Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏



  • @Gökhan-AKGÜL-0 bu tornado neresinde oldu bilmiyoruz ama bizim forumdan aile üyesi savannahta umarım bir şey yoktur @redsat2000 iyi misin

  • ⭐⭐

    @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @madmizah 4 senedir instagram çekilişine bile katılmıyorum şansım oralarda tükenmesin diye 😂

    Her cuma akşamı dua ediyorum başvurduğumda beri biri tutmasa diğeri tutar diye şansımı yükseltmek için. Birde yolda giderken yürüyenlere sorup aynı mevkiye gidenleri alıyorum sadaka veriyorum her yaptığım hayır +1 sevap point olarak haneme yazılsın çekilişe yansısın diye


  • @Ghost, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Günaydınlar. DV2021'den umudu kesenler olarak DV2023'e ağırlık vermeye başladık. Son 1 ayın içerisine girdik. Hepimiz için hayırlısı olsun 🙏

    Günaydın. Kazanıp da gidememeniz çok üzücü, case numberınızda düşükmüş üzüldüm sizin adınıza. Umarım artık DV2023 ile beraber eski rutinine döner konsolosluklar.


  • @FreeMen 10'binlerin çok başında olarak ben ve diğer DV2021 talihlisi arkadaşlarımız inanılmaz üzgün günler geçirdik ve bu süreçte çok yıprandık.

    Teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım artık her şey rutine döner ve hiç kimse mağdur edilmez 🙏


  • @Gökhan-AKGÜL-0 evet doğru diyorsunuz hem çıkar çıkmaz gitmiyorum ki daha 1 2 senelik bir süreç var, dolar lazım 🙂

  • ⭐⭐

    alt metni
    Arizona/Grand Canyon

    Günaydın,
    Çekilis gününe kadar her gün atmaya çalışacağım böyle güzellikleri..

  • ⭐⭐

    Merhaba form ailem,

    Bugün günlerden Arizona.

    61+Ca6Hh6HL._AC_SX300_SY300_QL70_ML2.jpg

    Arizona (AZ), 295.260 km2 yüzölçümü ile Amerika Birleşik Devletleri’nin 6. büyük eyaleti olmakla beraber 6,9 milyon nüfusu ile de 14. büyük eyalettir.
    Güneybatı Amerika’nın Rocky Dağları bölgesinde bulunan Arizona, kuzeyde Utah; doğuda New Mexico, kuzeydoğuda Four Corners bölgesi (4 eyaletin sınırlarının birleştiği nokta) ile Colorado; güneyde Meksika’nın� Sonora eyaleti; güneyde Meksika’nın Baja CaliforniaNorte eyaleti ile batıda Kaliforniya ve sınırın büyük kısmını oluşturan Colorado Nehri’nin bulunduğu Nevada ile komşudur.
    images (7).jpeg
    Günümüzde Arizona’nın ekonomisinde öne çıkan sektörler imalat ve turizmdir. Tarımsal alanda pamuk, büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri, marul ve saman; sanayide ise bakır ve diğer madenler, elektrik donanımı, ulaşım donanımı, makine, basım ve yayın, işlenmiş gıda ürünü, elektronik önde gelen faaliyetlerdendir.
    En çok ihraç edilen ürünler; bilgisayar ve elektronik ürünler, ulaşım donanımı, makine, cihaz ve cihaz parçalarıdır. En çok pamuk tarımının yapılmakta olduğu Arizona’da, 2004 yılında, 96.000 hektarlık alanda 680.000 balya Upland pamuğu üretilmiştir ve toplam değeri 163.200.000 doları geçmektedir. Sebzelerden özellikle marulun değeri yine 2004 yılında 858.010.000 doları bulmuştur. Diğer önemli tarım ürünü olan saman ise, 208.269.000 dolar değerinde olup 2.119.000 ton üretilmiştir.
    3dd154c5-c729-4754-bf05-ea6154e1dfb0.jpeg
    Arizona’nın başkenti ve aynı zamanda en büyük şehri olan Phoenix, Amerika Birleşik Devletleri’nin de en büyük 5. şehridir. SonoranÇölü’nün ortasındadır ve Büyük Kanyon’a giden yolun üzerindedir. ABD’deki diğer büyük şehirlerden farklı olarak Phoenix, pek çok park ve korunmuş alan barındırmaktadır.
    Arizona’nın ikinci büyük şehri olan Tucson, eski “Vahşi Batı” ruhunu modern bir şehirde yaşatılmış halidir. Tucson, UNESCO tarafından Dünya Gastronomi Şehri olarak tanımlanan ilk şehirdir. Görsel ve performans sanatları sahneleri ile saydın galeri ve müzelerle dolu Tuscon’un çok kültürlü mirası göz doldurur. Güzelliğiyle ünlü Sonoran Çölü, bu bölgeyi Güneybatı Amerika’nın sembolü olan dev saguaro dahil olmak üzere harika kaktüslerle kaplar.

  • ⭐⭐

    @Erkand resmi indir sonra cevaptan yazıp dosya yükleden seç o zaman kırık link olarak görünmez, banada bugün nereyi paylaşayım diye fikir oldu


  • Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.


  • @hdemircanusa İlk etapta bi Houston, Dallas, Atlanta ne güzel olurdu...


  • @kugutex, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Selamlar. Bana sadece çekiliş çıkması yetmiyor. Aynı zamanda çok düşük bir rakam çıkması lazım. Çünkü büyüj oğlum 21 yaşına girmeden mülakatta gitmem gerekiyor. Aksi takdir de onu burada kurda kuşa bırakıp gidemeyeceğim. Yani işim zor.

    Umarım gönlünüzce olur her şey ama şu yorumu da yapmadan geçemeyeceğim. 13 yaşında öğrenci yurduna verilmiş, lise sondan itibaren de kendi başına eve çıkmış birisi olarak 21 yaşındaki bir gencin kurda kuşa yem olmadan yaşayabileceğine inanıyorum. Hem de USA 'dan kendisine dolar gönderen bir ailesi varsa. Yerinizde olsam çıkması durumunda Amerika 'ya gider oğlumu getirmek için de farklı yollar düşünürdüm. Belki bir iş ayarlar sponsor ile gelir, belki bir okula kaydını yaptırır öğrenci olarak getirirsiniz ve tüm bu süreç boyunca da oğlunuz için greencard çekiliş başvurusu yapmaya devam edersiniz.

  • ⭐⭐

    @kugutex oğlunuza ayrıca da başvurabilirdiniz. Belki ona çıkar size çıkmaz, öyle olsa Amerika'yakurda kuşa yem olur diye göndermez miydiniz?

  • ⭐⭐

    @gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Erkand resmi indir sonra cevaptan yazıp dosya yükleden seç o zaman kırık link olarak görünmez, banada bugün nereyi paylaşayım diye fikir oldu

    Bende görünüyor şuan sizde gorunmuyormu?

  • ⭐⭐

    @Erkand şu an bende de görünüyor sıkıntı yok


  • Geçen seneki gibi son 30 gün heyecanı baş göstermeye başladı , hayallere daldığımız gece uyumadan uzun düşünceler ile boğuştuğumuz zamanlar.. Bu sene o şanslı kişilerden biri olacağımı biliyorum. Biliyorum!


  • İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
    Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
    Olsa da olur, olmasa da olur modundayım 🙂


  • @Ege-Yildirim Eğer çıkarsa bi süre edgewater’da olacağım sonra rota belli , ORLANDO ❤


  • @TrueLove, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    İlk başvurumda (2019) çok heyecanlanmıştım. 2020 de es geçtim.
    Şu an içimde ne bir heyecan ne de umut var.
    Olsa da olur, olmasa da olur modundayım 🙂

    Benim de aynısı 😃


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    ATS16A
    @Figen said: @T.C.-Kubilay-Dikici THY nin Kampanyasi var su anda . 13-24 Temmuz arasi bileti kestirirseniz , 7 Eylul - 28 Subat arasi Kampanyali biletler $650 den basliyor . Kacirmamakta fayda var . Simdiden iyi seyahatler Türk Hava Yolları (THY) tarafından ABD çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlar için başlatılan bu kampanya, ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletleri 650 dolardan başlayan fiyatlarla sunmaktadır. Detaylar ve koşullar şu şekildedir: Biletleme Tarihi: 13 Temmuz – 27 Temmuz 2026 Seyahat Tarihi: 7 Eylül 2026 – 28 Şubat 2027 Kapsam: New York, Boston, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco gibi ABD'nin birçok farklı noktasından Türkiye'ye yapılacak gidiş-dönüş uçuşları içerir. Önemli Kurallar: Kampanyadan yararlanabilmek için varış noktasında en az 1 pazar günü konaklama şartı bulunuyor ve en fazla 3 ay kalınabiliyor. Sadece THY'nin kendi tarifeli seferlerinde geçerli olup AJet veya diğer ortak uçuşları kapsamıyor.
  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum