(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@swingest rica ederim.
Önemli gibi çok olmasa da. -
@mertem441 bence bir gece otel de konaklayın.
Imkan varsa tabi. -
@dilmel hem iş hem gezi.
İş için de olabilir gezi için de ikisi bir arada da olabilir :) -
@mertem441 maaş bordosu galiba bankadan çıkmaz.
Son 3 ay hesap özeti yeterli olur bence. -
@gucarslan bır sorum daha olacak.pasaport Levent PTT şubesinde.ordan bulunduğumuz yere gonderım olmuyormus sanırım .gıdıp kendımızın alması gerekıyormus.bu konuda bılgınız varmı?
-
Selam arkadaşlar b1 b2 turistik vizem ağustos ayında bitiyor.eski çalıştığım firmada abd ye iş nedeniyle giriş çıkış yapıyordum (c1/d)onun süresi bitti. Eşimle birlikte abd seyahati planlıyoruz.eşim daha önce yurtdısına cıkıs yapmadı ve abd vizesi yok.sizce mantıklı olan pasaportumu posta yoluyla gönderip yeniletmek mi yoksa eşimle birlikte başvuru yapmak mı.aynı zamanda yeni calıstıgımız firmada maasımız asgarinücret üzerinden gözüküyor ama maddi olarak yüklü birikimim var. Birde ben posta yoluyla göndersem ve vizemi yeniletsem eşim başvuru yaptığında eş durumundan ötürü vize alması kolaylık sağla mı ?
-
@furk4n ben olsam tanıdığım var demezdim. dun izlediğim nevin semih youtuberlarda gördüm suan kesinlikle tanıdığım var demeyin diyor. çok dikkat çekiyomus
-
@ahsenaydgdu yalan beyanda bulunmak daha tehlikeli bir durum hocam. Dediğinize katılmıyorum arkadaşımızı , ailemi , oğlumu ziyaret etmek istiyorum deyip alan bir çok kişi biliyorum çevremde ve hepsi yakın zamanda.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan bır sorum daha olacak. pasaport levent subedeymıs.oradan bulundugumuz sehıre gonderme durumu oluyormu ?bılgınız var mı?
yoksa gıdıp kendımız mı almalıyız -
@kazımonaran AIS kaydı yaparken dilediğiniz şubeyi seçebilirsiniz, 50TL fark ödeyerek.
ya da 65TL ödeyerek ev adresinize teslim seçeneğini işaretleyebilirsiniz. -
@gucarslan nerden yapabılırım bunu ?
-
@kazımonaran zaten başvurunuzu tamamlamak için bu işlemi yapmanız lazımdı.
diğer türlü zaten başvurunuzu yapamazdınız. -
@gucarslan evet ben bunu yaptım basvuru esnasında.ancak bana ıstanbul levent ptt subeden baska secenek cıkarmadı.
sanırım mecburen ıstanbula gelıp kendım teslım almam gerekıyor. -
Dün annem için başvuru yaptık 7 şubat 2023 tarihine aldık randevumuzu umarım erkene çekebiliriz.
-
@kazımonaran aslında vardı, yani ben öyle yaptım ve çoğu kişi öyle yaptı.
demek ki atladınız.. yine de önemli olan vizeyi almanız.tavsiyem çok fazla gecikmeyin almak için, iade edilmesin postanız.
-
@gucarslan cok tesekkurler bılgıler ıcın.
aynen haftaya gıdıp alıcam -
Amerika'da yaşayan kişi Türkiye'de yaşayan kişi için Ds160 formu doldurursa ödeme yapması+ IP numarasından Türkiye konsolosluğu mülakatta göçmen potansiyeli diye şüphelenir mi?
-
@Utopya; ne yaptın hocam :)
ABD'deki birisi, formu dolduramayacak yakını (örn. annesi) için gayet tabi form doldurup ödeme yapabilir. -
@Not_Born_Yesterday artık her şeyden tırsar olduk :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum