(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Maaş bordromu bankadan çıkartırken son kaç ayın bordrosunu çıkartırsam yeterli olur ?
-
Merhaba arkadaşlar dün akşam b2 vizesi için ds160 formu doldurdum ardından eşim ve benim 160+160 usd ücretlerini yatırdım şimdi bana tarih olarak taaaa 02.2023 tarihi verildi çok uzun bi zaman görüldü gözüme ara ara girip tarihi öne çekmeye çalışacağım, kafama takılan sorular var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.
1- Hiç aşı olmadık eşim ve ben aşı zorunluluğu nedir ?
2- Giderken hangi evrakları götürmeliyiz vs
3- Vizem onaylanırsa çocuklar için pörsütür nasıl işleyecek onlar içinde tekrardan görüşmeye gitmeye gerek varmı yada onlarada mı almalıyım şimdiden?
Şimdiden teşekkür ederim
-
@karakaya aşı zorunluluğu olmadığını biliyorum daha önce turist vizesine müracaat eden biri olarak hiç bir evrağa bakmadıklarını belirtmek isterim formunuzda ne yazdıysanız ona istinaden rahat tavırlarınız varsa güven verirsiniz evrağa bakmıycaklar anlamına gelmiyo tabiki maaş yazısı sigortalımısınız değilmisiniz bi önemi yok imzalı işveren tarafından tatil dönüşü çalışmaya devam edecektir gibi şukadar yıldır şukadar maaşa çalışıyo demesi yeterli formla tutarlı olucak bu rakamlar imza sirküleri vergi levhası şirketin varsa araç tapu fotokopisi 1 resim 3 yada 6 aylık hesap dökümü bookingden çıktı alabilirsiniz otel rezervasyonu son olarakta eğer çocukları birgün götüreceksiniz aynı anda başvuru yapmalısınız karı koca gezicekseniz sıkıntı yok aksi taktirde keşif yaptınız ailenizi götürmeye karar verdiniz gibi görünür yada ailece gidiyolar dönmeye niyetleri yok :) her iki şekildede ne düşüneceklerini kestirmek mümkün değil ama tavsiyem ailece başvurmanız
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar konsüller DS-160 formunuzu ilk nezaman görüyor? Çoğu zaman duyuyoruz mülakat da 1-2 Dk içinde hiç bir belge gözlemlemeden “uygun değilsin” dediklerini. O 2 dk için de DS-160 formunu nekadar gözden geçirmiş olabilir ki? Neye göre karar veriyor uygun olmadığınızı
-
Bu vizelerin en fazla verildiği süre ne kadar oluyor? Yani süresi az kalan bir pasaport ile birlikte bu vizeye sahip olmak mantıklı olur mu?
Bir de B1/B2 vizesi tam olarak ne oluyor? İş amaçlı ABD'ye geleyim sonra da 1 hafta tatil yapayım gibi bir şey için mi kullanılıyor? -
@lfcali teşekkürler cevap için, ilginç bir ayrıntı. o kadar da önemli olduğunu düşünmesem de bence önemli bir konu o zaman ingilizce-türkçe konuşma mevzusu
-
arkadaşlar lütfen bana yardım eder misiniz.Vize mülakatı için istanbul havalimanına indikten sonra abd başkonsolosluğuna gitmek için hangi hata binmem gerek?İstanbulu hiç bilmiyorum.Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.Ve saat kaçta istanbul havalimanından yola çıkarsam konsolosluğa ulaşırım?randevum 8:40 da
-
@mertem441 merhaba hocam , sarıyer otobüsüne binmeniz lazım en yakın ulaşım aracı olarak , sarıyere ulaştıktan sonra bir taksiyle 10 dk da ulaşırsınız. Ulaşım için havaist araçlarını öneriyorum hızlıca gidersiniz , sitelerinde sefer saatleri yazıyor hangi otobüsün nereden geçtiği yazıyor bu şekilde en hızlı ve güvenli olarak ulaşabilirsiniz. Yerinizde olsam kendim orada 8de olacak şekilde ayarladım. nereden geleceğinizi bilmiyorum ancak en geç 6 uçağı ile istanbula inmiş olmanızı tavsiye ederim.
-
@swingest rica ederim.
Önemli gibi çok olmasa da. -
@mertem441 bence bir gece otel de konaklayın.
Imkan varsa tabi. -
@dilmel hem iş hem gezi.
İş için de olabilir gezi için de ikisi bir arada da olabilir :) -
@mertem441 maaş bordosu galiba bankadan çıkmaz.
Son 3 ay hesap özeti yeterli olur bence. -
@gucarslan bır sorum daha olacak.pasaport Levent PTT şubesinde.ordan bulunduğumuz yere gonderım olmuyormus sanırım .gıdıp kendımızın alması gerekıyormus.bu konuda bılgınız varmı?
-
Selam arkadaşlar b1 b2 turistik vizem ağustos ayında bitiyor.eski çalıştığım firmada abd ye iş nedeniyle giriş çıkış yapıyordum (c1/d)onun süresi bitti. Eşimle birlikte abd seyahati planlıyoruz.eşim daha önce yurtdısına cıkıs yapmadı ve abd vizesi yok.sizce mantıklı olan pasaportumu posta yoluyla gönderip yeniletmek mi yoksa eşimle birlikte başvuru yapmak mı.aynı zamanda yeni calıstıgımız firmada maasımız asgarinücret üzerinden gözüküyor ama maddi olarak yüklü birikimim var. Birde ben posta yoluyla göndersem ve vizemi yeniletsem eşim başvuru yaptığında eş durumundan ötürü vize alması kolaylık sağla mı ?
-
@furk4n ben olsam tanıdığım var demezdim. dun izlediğim nevin semih youtuberlarda gördüm suan kesinlikle tanıdığım var demeyin diyor. çok dikkat çekiyomus
-
@ahsenaydgdu yalan beyanda bulunmak daha tehlikeli bir durum hocam. Dediğinize katılmıyorum arkadaşımızı , ailemi , oğlumu ziyaret etmek istiyorum deyip alan bir çok kişi biliyorum çevremde ve hepsi yakın zamanda.
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan bır sorum daha olacak. pasaport levent subedeymıs.oradan bulundugumuz sehıre gonderme durumu oluyormu ?bılgınız var mı?
yoksa gıdıp kendımız mı almalıyız -
@kazımonaran AIS kaydı yaparken dilediğiniz şubeyi seçebilirsiniz, 50TL fark ödeyerek.
ya da 65TL ödeyerek ev adresinize teslim seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum