K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@emirgenco cunku aldigim alyansi aldigim bir kac hediyeyi adresine amerikaya göndermişliğim var goruntulu konusmalarimizin ekran resimleri var evlilik dugun hakkinda konusmalarimiz dogum gunu icin almis oldugum hediyeler var. Bu yinede pozitif etkilemez mi
-
@Cameron-Kimberly şansınız var, sadece neden görüşmediğinizi dilekçenin ilgili bölümünde açıklamanız ve bunu kanıtlamanız gerek.
Başarılar -
@samsa tamamdir teşekkürler
-
@Cameron-Kimberly yüz yüze görüşme şartı var bu vize için. Maalesef ama bir dilekçe yazarsınız bunu dile getirirsiniz nasıl olur ne olur bilemem bu durumlarda kanıtlar çok önemli ilişkinin gerçekçiliği ile alakalı
-
Bu ileti silindi! -
@emirgenco hayir kendisi dinime gayet saygili bu arada amerikaya evine göndermiş olduğum nisanlilik alyansi hediyeler, 10-20 tane farkli tarihlerde goruntulu konustugumuzun ekran resimleri, kutladigimiz dogum gunlerine ait resimler bircok yazisma var.
-
@emirgenco boyle engeller olasi seyler sirf yuz yuze bulusamayan iki insanin evliligini kesin bir sekilde reddedeceklerini düsünmüyorum kanitladigimiz surece
-
@Cameron-Kimberly tavikide olası şeyler ve evlilik her yetişkin bireyin yasal hakkı kanıt önemli dediğimiz gibi
-
@crazycells merhaba size de sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim biz de amerikan vatandaşı kız arkadaşımla evlenmek istiyoruz son 7 aydır tanışıyoruz ve kendisi dindar bir hristiyan oldugu icin yuzyuze gorusup temasa gecmek istemiyor. Durum boyle olunca hic sansimiz olmuyor mu
-
@emirgenco yaa ne kadar zaman da çıkar acaba seyahat izni çok sürüyor mu ki ?
-
@pelin-dikmen önce evleneceksiniz Amerika’ya gelip evlilikten sonra green carda başvuru yaparken Seyahat ve çalışma izni içinde ayrı dosyalar gönderiyoruz uscise tahmini yine 3 4 ayı bulur diye düşünüyorum başvurudan sonra
-
Merhaba, bugün mülakatım vardı. Size de yazmak istedim süreci. Öncesinde üç gün öncesine sağlık raporu için gün almıştım. Kan tahlili, akciğer grafisi, üç adet aşı ve muayene oldum. 4500 lira ödedim toplamda. Ertesi gün 3te gidip raporumu aldım. Kapalı zarfı konsolosluğa götürdüm. Cd ve aşı kartı bende kaldı. Bana verdikleri kağıtta cd yi amerika girişinde isteyecekleri yazıyordu. Daha sonra bugün de mülakata gittim. Konsolosluğa girip güvenlikten geçtikten sonra binaya giriş yaptım ve bana bir sıra numarası verdiler. Ardından beklemem söylendi. Çok az bekledim ve numaram yandı. Belgelerimi istedi görevli. Mali kanıtlar, ilişki kanıtları, nüfus kayıt örneği(kırmızı damgalı orijinal), arşivli adli sicil kaydı, sağlık raporum, pasaportum ve 2 adet fotoğraf istedi. Verdikten sonra tekrar beklememi söyledi. Ardından çok geçmedi 15 dk falan sonra numaram tekrar yandı. Benimli konuşan görevli Türkçe biliyordu. Çok az soru sordu. Nerde tanıştınız, ne zaman tanıştınız, nişanlınız amerikaya ne zaman döndü, nereye gideceksiniz orada dedi. Sonra bazı dosyalarımı geri verdi, aile içi şiddet broşürü verdi ve vizemin onaylandığını ve pasaportumun adresime gönderileceğini söyledi. Girerken çok heyecanlıydım ama çok rahat geçti. Allah bütün bekleyenlere sabır versin. Gerçekten üzerimden büyük yük kalktı. Umarım herkes için çok rahat geçen bir süreç olur.
-
@tuucekara Hayırlı olsun öncelikle. Ilişki kanıtlarınızda sizce neleri incelemisler? Ilişki başlangıcınız ne kadardı?
-
@Utopya biz 2018 ocaktan beri beraberdik. İlk günden beri olan fotoğrafları, belli başlı whatsapp mesajlarını tarihleriyle, görüntülü sesli konuşma kayıtlarını, aile ile görüşme fotoğraflarını koyduk.
-
yukarıda linki paylaştığım habere göz atmanızı dilerim. 2023 hedefi bu şekilde ve artık k1 premium vize olacak ve 2 hafta içerisinde mi çözülecek tüm işlemler?
-
@tuucekara tebrikler, bilgilendirme için teşekkürler.
-
@findiklahmacun teşekkür ederim 🙏
-
@emirgenco konsolosluk sistemi dediğiniz hangi site oluyor acaba? Durumu nerden görebilirim bilemedim.
-
@findiklahmacun Hayir ne yazik ki o sadece is vizeleri icin gecerli premium kolaylik saglanacakmis onlara,ama benim dusuncem K1 vizesi’de bundan sonra hizlanacaktir cunku eger simdi hizlanmazsa gelecek senin Ekim ayina kadar 6 ay’a indiremezler NOA2 suresini tahminimce. Suan hala beklemeye devam,ins en yakin zamanda guzel haberler aliriz bekleyenler olarak.
-
@tuucekara https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx
Bu siteden takip edebilirsin da fazla bir şey görmeyeceksinki dosyan verildi yazıyordur orada hepsi bu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum