[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sinem-Çelik-Güngör dv talihlisiyseniz önce süresinizi imzanıza taşıyın lütfen.
sonra da bu iletiyi inceleyin.
-
Güncelledim
-
@Sinem-Çelik-Güngör merhaba. cn'nizin 35,000 olduğuna emin misiniz?
bir X fazla koydunuz sanırım. -
Aaaa pardon ☝️
-
@ayvalik10 yanıt için çok teşekkür ederim. Oldukça sabırlı olmamız gereken süreçte , işlemler de bir o kadar yavaslayinca bazen insan olumsuz düşünebiliyor malesef ki hayatımız da dönüm noktası olacak olan bu olayda heyecan ve kaygi daha da büyüyor :) biraz da olsa yanitinizla şahsen içim rahatladi , tekrar çok teşekkür ederim 🙂
-
Süreci hızlandırmak adına elimizden ne gelir ne yapabiliriz."oturup sadece beklememiz gerekiyor" diyen oturmayı sevenler lütfen yazmasın.
-
@Rhyme-Azfendak DV20 ve 21’ler yapılacak en büyük şeyi yaptılar, dava açtılar. Sizin başka bir fikriniz var mı?
-
@gamefry birlikten güç doğar felsefesi ile hareket edebilmek önemli olan.Sosyal medyadan olur eylem planı olur.Gecen yıl pandemi vardı anlarım bu yil ne var? Işleri yetistiremiyorlarsa gönüllü olarak bile çalışmaya razıyım yeterki insalar mağdur olmasın.
-
@Rhyme-Azfendak Haklısınız fakat kişisel görüşüm olarak sosyal medyanın işe yaramayacağı. Kampanyalar yapıldı ve yapılıyor dünya genelinde fakat geri dönüş olmuyor. Yorumlara vs. özel bir soru cevap başlığı olmadığı sürece dönüp baktıklarını sanmıyorum bile. Tabi umarım yanılırım ve sosyal medya etkili olur.
Geçen senelerde pandemi vardı. Bu sene ise bıraktığı etkisi var. Sözde biriken dosyalara bakıyorlar ama dosya sayılarında bir düşüş var mı bilmiyorum, detaylı incelemedim.
-
@gamefry elimiz kolumuz bağlı uzunca bir süredir bekliyoruz.Birsey yapmadıkça bu durum değişmeyecek.
-
güncelleme;
dosya onayları bugün itibariyle
121001290013200'lerde. -
@gucarslan peki mülakat alan dosya olarak nerelerdeyiz hocam :(
-
@Rhyme-Azfendak tam olarak buradayız.
-
@gucarslan red alan 3 kişi gördüm neden red aldıklarına dair bir bilgi var mı?
-
@gucarslan Merhaba bir şey merak ettim mesela bu istatistiklerin olduğu sitede EU da 34 vize var çoğunu Bishkek, Kyrgyzstan mülakat vermiş hangi CN numberler olduğu vs yazıyor fakat onun dışında bilgi göremedim. Acaba mülakatları CN sırasına göre mı yoksa ds260 ı Mayıs ayı içinde yollayanlar mı yada her ikisi birden karışık bir şekilde mı ?
-
@Rhyme-Azfendak, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan red alan 3 kişi gördüm neden red aldıklarına dair bir bilgi var mı?
Ben de merak ediyorum.
-
Nisana da mülakat verilmedi kaldı 5 ay
Hadi bakalım :)
-
@Rhyme-Azfendak var evet ama kendileri söylemediği sürece aktarmak haddim değil.
-
@Kitapsever bunun bilgisini, ilgili ülkenin kazananları tarafından tutulan excel listesini görmeden bilemeyiz ne yazık ki.
-
@gucarslan anladım teşekkür ederim 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum