DV2023 Sohbet Odası
-
@SUAT-GUNAY Takımda YouTuber çıkarsa Vegas’ta olan Vegas’ta kalmaz abi

-
@huzeyfe Bende sipariş veriyorum o zaman
ama şöyle bir sıkıntı var köpek balığı yemez umarım bunlar çok ateşli bi geleyim tadına bakıyım diye 
-
@karakaya çömelince bi şey yapmıyorlar kanka
birde burunlarına yumruk atarsan kaçarlar bu pro taktikleri başkası vermez bak kader yoldaşıyız diye söyledim sana 
-
@huzeyfe Sende olmasan gurbette yem olacağız kader arkadaşım benim eyvallah pratik bilgilerin için :))))))
-
@SUAT-GUNAY sonumuz Hangover desene

-
@gokhanbagatur hahah aynen,
-
@karakaya boğa degilki kırmızıya gelsin orada çok kırmızı giyen olur sana denk gelmesi şans be bakarsın bize gelir...
-
Daha bir aydan fazla var ama heyecanı sardı beni de hesap açtım
Çıkarsa ne güzel, çıkmazsa da zaten doktoraya gideceğiz. -
@mungoli Kovalarız onu
yakalayıp hatta akşam mangalda filoto yaparız yeriz -
@adgercu aynen öyle! Geçende de söyledim biz ne kadar niyeti arttırırsak o kadar zorlaşıyor şartlar. Gerçekten çok sinir bozucu
-
Biraz moodum düşük bu greencard mevzusuna sizdede böyle mi? sonuçlara az kaldığı için gerildim nedense.
-
@Erkand benim içimde derin bir umutsuzluk hakim hiç hevesim yok kesin çıkmayacak hissi hakim önceden içim kıpır kıpırdı şimdi ne heves kaldı ne keyif
-
@Erkand yalnız değilsin
-
@Erkand @Gökhan-AKGÜL-0 Yıllarca hayal kurup, kurduğum hayalleri başarmış bir insan olarak şunu söyleyim, bazen başarıya giden yol, başarının kendisinden daha güzeldir. Bugünlerin tadını çıkarın. Gençsiniz, yeterki vazgeçmeyin. Mutlaka mutlu sona ulaşırsınız.
-
@adgercu sana bu yıl Orlando kontenjanı açıldı, hazırlan gidiyorsun inşallah

-
8 Mayıs'ta açıklanacak sonuçlar için süreçle ilgili net bir bilgi talebim bulunmaktadır. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Eski işleyiş hk bilgi sahibiyim az çk ama değiştiği belirtiliyor. Kafam hallaç pamuğu gibi oldu. Desteğinizi rica ederim.
-
@OrlandoGücü hadi inşallah

-
@OrlandoGücü Haklısın kardeşim, hayal kurup peşinden gitmek lazım. Hayalin bir sınavın arkasındaysa sınava çalışırsın başarırsın. İşinde daha çok çalışmaksa geceni gündüzüne katarsın uğraşırsın. vs vs . Ama hayalin senede 1 yapılan lotonun arkasındaysa sadece lotoya katılıp beklemek, evrene pozitif mesaj vermek geliyor elden

-
Allah sabırla bekleyen herkese güzel sonuçlar versin. Rabbim kalbinizdekileri hayatınıza yansıtsın umarım her isteyenin hayalleri mayısta gerçek olur sizin için dua ediyorum
-
@wisconsin92 kardeş selam, nedir sorun? elimizden geldiği kadar cevaplayalım, bir bilen illa ki çıkar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum