K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Arkadaşlar bir sorum olacak, nişanlım Türkiye’de. Bu I-864 Affdavit of Support formunu ben burada doldurup onamı göndereceğim? görüşmeye giderken o mu gösterecek benim ne kadar para yaptığımı Amerika’da? Yoksa bunu ben burada doldurup USCIS’e mi göndereceğim. Bunun hakkında tam bir bilgi edinemedim internette. Teşekkürler
-
@samsa evet noa1 received kağıdı zaten
-
@Asyan35 sen burada doldurup uscise göndereceksin. Eğer başvuruyu ilk kez yapıyorsanız. Akabinde uscise gerekli belgeleri gönderip süreci başlattıktan sonra. Ankara mülakatında bir daha göndereceksiniz bu sefer nişanlınız gönderdiğiniz gelir belgelerini gösterecek Ankara’da
-
R runaslan bu başlıktan bahsetti
-
@emirgenco teşekkürler cevap için. biz işlemleri 2021 Temmuzda başlattık ama her hangi bir affidavit form doldurun denmedi başlangıçta. Biz sadece I-129f formu ve diğer belgeleri gönderdik. Acaba NOA2 demi benden onu isteyecekler?
-
Merhaba, kız arkadaşımla 5 yıllık bir ilişkimiz var. Kendisi ABD vatandaşı ama 10 yaşında Türkiye'ye taşınmış, sonrasında 2 kere tatil amaçlı girişi var ABD'ye. Şimdi iş teklifi aldığı için ABD'ye taşınıyor. İkimizde 22 yaşındayız.
Sorum şu acaba k1 bize uygun mudur ?
Kız arkadaşımın uzun süre ABD dışında olması, financal recordu olmaması sorun yaratır mı ? -
@jungle-jungle evet başvurabilirsiniz ama bunun için ek sponsor gerekecektir
-
@Asyan35
İnternette böyle bir cevapla karşılaştım. Sizinle de paylaşmak istedim.
Does a Fiance(e) visa couple need to complete the I-134 or the I-864?A K-1 fiancee visa couple must complete both the I-134 and the I-864 forms. However, the forms are not filed together. Instead, the I-134 form must be completed before the fiancee visa interview at a U.S. consulate. The I-864 will not need to be completed until the couple is married and the foreign national is adjusting status to become a lawful permanent resident.
-
@tuucekara @emirgenco merhaba, biz de mart 2021 de başvurumuzu yaptık ve 12 mart 2021 de belgelerin ulaştıgı haberini aldık, fakat hala noa2 bekliyoruz:( ofisi aradığımızda sadece beklememiz gerektiği söyleniyor bu kadar gecikmesi normal mi?
-
@pin şuan süreçler gerçekten çok uzadı 10 ile 13 Ay’a çıktı noa2 süreçleri sizinde 12 buçuk ay olmuş yakında haber alırsınız merak etmeyin noa2 aldıktan sonra gerisi çok kolay olacak merak etmeyin
-
Böylesine gelişmiş bir devlet nasıl oluyor da insanları böylesine bekletiyor... Akıl alır gibi değil. Tamamen bilinçli bir politika yürütüyorlar. Istenilmesi halinde her bir dosya 3 ay içerisinde ready olur.
-
@samsa birincisi gidilmek istenilen ülke Amerika hiç bir ülke bu kadar göç almıyor ve bence pandemiden kalan hala birikmiş dosyalar mevcut. Geçen sene sadece k1 k2 için 500 bin dosya vardı beklemede Resmî tatiller bayramlar vs derken bi türlü hızlanmadılar ayrıca çalışan sayısı azmış vs keşke dediğin gibi buna başka bir formül getirseler insanlar 3 5 ayda gitse Amerika’ya
-
@emirgenco o zaman pandemiden kalan dosyalar bir şekilde elden çıkarılırsa bu demek oluyor ki süreç hızlanabilir.
-
@samsa tabiki her şey ihtimal Düşün geçen yıl 5 buçuk 7 buçuk aydı süreç
-
Merhaba sağlık kontrolü için tl bazında mı dolar bazında mı ödeme yapıyoruz bilgisi olan var mı
-
@tuucekara TL de olur dolarda
-
@emirgenco çok teşekkür ederim
-
@tuucekara rica ederim ne demek giderken pcr testi istiyorlar. Unutmayın
-
@emirgenco evet pazartesi günü randevum bugün hallettim onu da çok sağolun hatırlatma için
-
@tuucekara randevu Pazartesi ise pcr yi kabul ederlermi erkenden yapılan
-
@emirgenco hayırlı olsun şimdiden sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım yine
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum