DV2023 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ayvalik10 evet evet kulağım @denizci10 da bekliyorız hayırlı haberlerini :)
Floridaya döndürmüştüm kendimi sonra bi video gördüm kırk ayaklar börtü böcek yine tadım kaçtı virginiada varmı böyle şeyler abi sen bilirsin🥺
2011 yılında 3 ay yaşadım Virginia Beach'te. Bu süreçte Norfolk, Richmond, Williamsburg taraflarında da vakit geçirme şansım oldu. Ancak, belirttiğiniz kırk ayak, börtü böcek vs. gibi şeylerle hiç karşılaşmadım.
-
@abrakadabra Diğer eyaletlere göre sürüngen çeşitleri Florida’da daha çok mevcut Özellikle Agama Agama , Fire Skink gibi sürüngenler bolca mevcut ama fobiniz yoksa zehirli ve zararlı canlılar değil
-
@OrlandoGücü Sürekli belgesel izleyen biri olarak, bu bilgiye ilk defa rastladım. Harika bir olaymış. GC çıkarsa yaşayacağım metamorfoz un similasyonu gibi :).
-
@Rüştü-Gürbüz Güzel anlattın, sorun yok :)
-
-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz sabah oldu foruma geldik. Aynı yani.
@gariban pek bir mutsuzluk ve boş vermişlik var gibi geldi. Halbuki yeni güne uyanmanın, her geçen gün sonuca yaklaşmanın mutluluğu olmalı :)
-
@Rüştü-Gürbüz gunaydin stabil bir persembe sabahi 😊 sizde ne var ne yok
-
@gariban dayimin bir deli cesareti ile 19 sene once kuru yuk gemisinden 0 ingilizce ile atlayip sonrasinda yerlestigi ve bugune kadar yer degistirmedigi eyalet :)
-
@gokhanbagatur bende de aynı çalışmaya devam yeni makine tasarlamaya başladım kafa yoğun ancak bugün sebepsiz bir enerji var :)
-
@Rüştü-Gürbüz guzel enerji olmasi super ben bugun o konuda biraz dusuk hissediyorum 🙃
-
@gokhanbagatur sizi düşüren her neyse izin vermeyin aman aman bir şey yoksa tabi. :smiling_face_with_sunglasses: Gerçi günümüz şartlarında çok sebep var düşmek için ama çözüm olmuyor üzülmek maalesef :(
-
@Rüştü-Gürbüz Sabah kalktığımız anda mecburen düşünmeye başlıyoruz. Türkiye de yaşayıp sizin gibi enerjiyle dolu olmak gerçekten büyük şans :)
-
@OrlandoGücü gitmeden mezarıma bir demet çiçek bırakırsın o tarihte :)
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@OrlandoGücü gitmeden mezarıma bir demet çiçek bırakırsın o tarihte :)
Napalım hedef büyültecez ozaman, 109 yaşına kadar yaşamak için ne yapmam gerekiyorsa yardımcı olun dostlar, 2091 yılında GC çıkacak bana 😅🤠😂
-
@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz Sabah kalktığımız anda mecburen düşünmeye başlıyoruz. Türkiye de yaşayıp sizin gibi enerjiyle dolu olmak gerçekten büyük şans :)
Günde 50 defa moralim bozacak birileri karşıma çıkıyor, ben de 51 defa düzeltecek bişeyler buluyorum. Hayat mutluda geçiyor mutsuzda, siz kendinize verdiğiniz değeri artırmanın yoluna bakın. Dış dünya herzaman moral bozacak nasılsa.
https://www.instagram.com/reel/CZUbkojtsV9/?utm_medium=copy_link
Çok güzel bir cümle;
Delikanlı, sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek. Doğan Cüceloğlu
-
@adgercu benim düşünmediğimi sanmayın. Kafam sürekli dolu, şans demeyelim de bakış açısı diyelim. Sinir - stresten uzak duruyorum. Sorunlara stres - sinir olarak değil de en az etkilenecek şekilde çözüm ile yaklaşıyorum. Malum günümüzde ülke durumuna da tepki göstermemek elde değil ama bireysel çözüm maalesef sonuca vardırmıyor. Bu yüzden pozitif olmaya çalışıyorum her konuda. :)
-
@hdemircanusa adam bildiğin Zoolog çıktı iyi mi :)
lazım lazım, hangi hayvanı sevicez "oy aman da aman" diyerek, hangisinden uzak durucaz, bir bilen yanımızda olsun :) -
@OrlandoGücü ilginç rastlandı.
malum ABD 50 eyalet ve 1 federal bölge = 51 :) :)
aha sana mutluluk kaynağı :) -
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim dw 2023 e başvurduk eşimle ve bekliyoruz bir şey sormak istiyorum eşim Almanya doğumlu vatandaşlık yok fakat gc a doğum yerinden başvur seçeneğini işaretledik bunun bir etkisi olurmu ?
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hdemircanusa adam bildiğin Zoolog çıktı iyi mi :)
lazım lazım, hangi hayvanı sevicez "oy aman da aman" diyerek, hangisinden uzak durucaz, bir bilen yanımızda olsun :)Oraya gidince evcil timsah alalım abi. Boynuna zincir bağlayıp gezdiririz🤠🤠
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum