-
@Onur-AKYILDIZ işte bu beğenilir 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@denizci10 ahahahha kediyi baştan ayırmışsın

-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
hayatta fala inanmam, hatta inanana da çok kızarım.
ne kahve falı, ne astroloji, ne şu ne bu. geleceği kimse bilemez yaratandan başka (her neye inanıyorsan).
ama bunu dinleyin, maksat hayal
az önce eşimin bir arkadaşı uğradı eve. bizim de kahve faslına denk geldi. bilir fala falan inanmadığımı, "hadi hadi kapat da bakayım" dedi.
eğlencesine kapattım, bakim neler zırvalayacak dedim. bu arada bizim GC hakkında da en ufak bir bilgisi yok, hiç yok hem de.fal aynen şöyle çıktı. vallahi en ufak bir eklenti ya da eksiltme yapmıyorum.
"2 aya kadar bir devlet haberi, bir kağıt alıyorsun. temiz, güzel bir haber. bunu aldıktan bir süre sonra da 3 kişi uçakla, uzun yola çıkıyorsunuz. hem de evi falan kapatarak. ama gittiğiniz yerde sen kalıyorsun, eşin ve kızın dönüyor. bunu da bilerek yapıyorsunuz, bir sorun olduğu için değil. sonra da aileniz tekrar bu gittiğiniz yerde birleşiyor, sen onları gelip alıyorsun."bizim plan da, şayet GC çıkarsa, beraber gitmek, sonra eşimin ve kızımın geri dönmesi. ben düzeni kurunca da onları gelip almam üstüne. net, kesinleşen plan bu.
fala inanmak mı lazım acaba

Haha super! Whatsapp dan fotoya da bakar mi acaba?

-
Bir araba sevdalısı olarak Orlando da şöyle güzel bir alan tutup her türlü buluşma, mangal olayını yapmak lazım.
https://www.instagram.com/reel/CbDSpcEK0P7/?utm_source=ig_web_copy_link -
@ahsenaydgdu ahsen hanim inanirmisiniz kendileri ile iki gun once konustum aklimdaki tek soru isareti acaba ben bunu gercekten istiyormuyum cunku mezuniyet sonrasi mutfak komisi olarak baslanicak ve ben bu surecte kendime birseyler katip ilerleyebilcekmiyim yoksa bu bir hobi olarak kalicakmi arasindayim.
-
@gokhanbagatur kardeşim yumurta dahi kıramazdı, biz boşuna masraf olarakdüşünmüştük ilk etapta ama şuan çok mutlu ve oraya koşarak gidiyorum diyor. Bence denenebilir eğer yatkınlığınız varsa çok daha fazla başarılı olabilirsiniz he bide altın bilezik :)))
-
ben gidecek olsam ilk alacağım kurs berberlik-kuaförlük olurdu. bu alanda açık çok sanırım
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Benim profil fotoğrafı Maltese Falcon (remember DynaRig), hayaller ise Beneteau Cyclades 50.5 dostum

Sen ilk adımı atmışsın. Bizim yolumuz daha çok.

Hayırlı olsun vizen. -
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG valla ben de gözümü deniz kenarında açtım ve sonuna kadar katılıyorum. Sarıyer ve Kadıköy arası mekik dokuyan biri olarak deniz görmediğimde hayattan zevk almıyorum ama şunu söyleyeyim, Abd bana dese ki "gel ama bir şartla, şu an sadece arizona ya da grandcanyondaki dağların tepesine geleceksin"..
Derim "abi senin canını yerim"
Başlangıç önemli değil. 1-2-3 sene olur. Ama önürlük olmaz. Gitmem.

-
@Ping-PONG Umarım bu ekip böyle ABD planları gerçekleşir
Teşekkürler bu arada! -
Herkes benim gibi burda Amerika hayalleri kuruyor ve sadece bu hayallerin bir çoğu GC cekilisine bağlı... Birçok insan çok isteyenlerin gideceğini savunmuş ama GC çekilişini beklemek dışında herhangi bir eylemi yok ... Size bir arkadaşımın hayalinden ve onun nezdinde hikayesinden bahsetmek istiyorum ki o da bizler gibi Amerika hayali kuranlarindandi ve 2 kere çekilişe katılıp kazanamadıktan sonra İngilizcesini ve teknik çizimini geliştirip 2 senede , Amerika'da bir işveren bulup onların sponsorluğunda Amerika'ya yerleşti ve GC aldı. Hayallerimizi sadece bir çekilişe bağlamak yerine bu tarz yolların da olduğunu bilmenizi isterim ve umarım isteyen herkese çıkar . Saygılar sevgiler
-
@Kryptonite, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG Umarım bu ekip böyle ABD planları gerçekleşir
Teşekkürler bu arada!Ben Elektro teknik zabiti yim ama Senior AV/IT Engineer olarak görev yapıyorum. Günümüz şartlarında tecrübeli olan ETO lara IT sorumluluğu da verilerek yaratılan ve resmi olmayan bir zabitlik.
10 larca Mega Yat projesinde çalıştım.
Emin ol eğer paran varsa (ABD de TR nin 1/3 üne denk geliyor masraflar) biraz eli iş tutan herkes tekne yapabilir. Hazır projeler var. Basıyorsun 500-1000 doları satın alıyorsun. Her şey projede belli. Ölçülerin çıktılarını alıp kaç metreküp lazımsa çeşitiyle beraber ağaçlarla birlikte götürüp marangoza veriyorsun. Hepsini kesip sana geri veriyor. Sonra yapboz gibi oturup birleştiriyorsun. Ama tabiki el işçiliği ve tecrübe ister birazcık. 0 adam işi de denmez.
Emin ol sen de yaparsın kendi tekneni bu şekilde

-
@december serkan yüreklininin bir videosu var burçin bey kuaför o açıklıyor sürecin nasıl olduğunu, bi ara bende düşündüm kuaförlüğü de korktum sonra saçlarına bişey olurda dava ederler benii anamm uğraş dur bidaha :)))))))
-
@Ping-PONG ömürlük olmaz tabi, ben başlangıç için diyorum. Gidip oradan başlamak şartıyla 1 2 sene ya da ilk 3 sene her neyse. Sonrası sana kalmış. Öbür türlü ben de gitmem
-
@ahsenaydgdu Ahsen hanım, oradakiler (iyisi de vardır muhtemelen ama) bence bizden daha iyi olamazlar
@semavi bey bu sebeple yıllarca kestirmemişti saçlarını. haksız mıyım Kadir bey?
not: Kadir bey tüm videolarınızı severek izledim. hepsi için ayrı ayrı teşekkürler. -
@hadi-BE kardeş diyorum ya, çıkarsa alıp bu kadını da götürücem. çok sever Amerikalılar böyle şeyleri.
"Turkish Coffe&FortuneTelling"
hiçbirimizin çalışmasına gerek kalmaz

senle başlayalım, at bi 100 $, kahveni de içip görüntüyü paylaş. Ben sana yazarım söylediklerini

-
Güzel bir hikaye benim gibi karar aşamasında olanlar için...
Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır.
Kartalın yaşı 40′a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Kanatları yaşlanır ve ağırlaşır. Tüyleri kartlaşır ve kalınlaşır.
Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır. Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ÖLÜMÜ seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir.
Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır.
Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. 5 ay sonra kartal, kendisine 30 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. -
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE kardeş diyorum ya, çıkarsa alıp bu kadını da götürücem. çok sever Amerikalılar böyle şeyleri.
"Turkish Coffe&FortuneTelling"
hiçbirimizin çalışmasına gerek kalmaz

senle başlayalım, at bi 100 $, kahveni de içip görüntüyü paylaş. Ben sana yazarım söylediklerini

$100. Abi önce bir gitseydik be


-
-
@SUAT-GUNAY abi Orlando da bungee jumping, paraşütle atlama, dağa tırmanma gibi aktivite yapacağımız yerler varmıdır? Malum gagamızı, pençemizi ve kanatlarımızı yenileyeceğiz onun için sordum



-
@OrlandoGücü kardeş bungee jumping ve paraşütle atlamaya varım ama dağa tırmanmak ve sualtı dalışı uymuyor çok istememe rağmen.
olmaz mı var ama biraz uzakta Destin'de. 6 saat falan.amaaaa asıl bombayı sona sakladım, bir çıksın da o zaman patlatıcam

Benzer Başlıklar
128
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.4k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum