Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
@uzaysan Tesekkurler. Sorunuza cevap olarak; maalesef 6-7 ay isyerinden ucretsiz olarak ayrilmak zorunda kaldim. I-485 basvurusu yapmaya hak kazandiktan ve EAD onayi geldikten sonra ayni ise devam ettim.
Agustos - Eylul aylari arasi statu disi kaldim, fakat EB3 AOS basvurularinda 6 aydan daha az sure statu disi kalmanin basvuruya etkisi olmamasi nedeni ile (bkz (INA 245(c)(2))), herhangi bir sorun yasamadim.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@uzaysan Tesekkurler. Sorunuza cevap olarak; maalesef 6-7 ay isyerinden ucretsiz olarak ayrilmak zorunda kaldim. I-485 basvurusu yapmaya hak kazandiktan ve EAD onayi geldikten sonra ayni ise devam ettim.
Agustos - Eylul aylari arasi statu disi kaldim, fakat EB3 AOS basvurularinda 6 aydan daha az sure statu disi kalmanin basvuruya etkisi olmamasi nedeni ile (bkz (INA 245(c)(2))), herhangi bir sorunlar karsilasmamis oldum.
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Herkese merhaba, evrak onayi en son hangi tarihler icin vize mulakat tarihi verildi acaba?
-
@et_cal Merhaba, forumdan bildiğimiz kadarı ile en son DQ Eylül 2020 olanlar için interview verildi. Ocak, Şubat ve Mart ayları için employment based interview alan olmadı aramızda.
-
@Liv11 Tesekkurler cevabiniz icin, ben de DQ Eylul 2021 olarak beklemedeyim, haber alirsam sizlere de haber veririm.
-
Herkeze selamlar,
Son gunlerde Emp.Based. kategorisinden mülakat emaili alan varmı?
Anladıgım kadarıyla bu kategorıden randevu bekliyen cogu kısı forumu takıp etmıyor. ABD Dış isleri Bakanlıgının yayınladıgı bultene gore ocak ayında Ankarada 39 dosya gorusmesı verılmıs. Aralıkda ise 40 olarak gerceklesmıs (Assagıda linkleri paylasdım)
Durumla ilgili herhangibir bilgisi yada fikri olan varmı?Tesekurler -
@Cagdas-Kilic Merhabalar, "Foreign State of Chargeability or Place of Birth" dokumanlarindaki bilgilere gore Aralik ayinda bir kismi ve Ocak ayinda yarisindan fazlasi Turkiye'den gocmen vize alip ama Turk olmayan applicantlar. Hem sizin de dusundugunuz gibi kimi applicant lar forumda degil kimileri Turkiye de interview olan yabancilar.. Umarim bu bilgiler yardimci olur.
-
Merhabalar, biz interview email'i aldık, 28 Nisan'da olacak, nihayet :) Bekleyen tüm arkadaşlar en kısa zamanda alır umarım. DQ tarihimiz 2 Ekim 2020.
-
@Liv11 tebrik ederim, çok sevindim adınıza. Başarılar diliyorum
-
@Şener Teşekkürler. Siz de ne kısa zamanda alırsınız umarım.
-
@Liv11 - Gozunuz aydin. Interview inizin sorunsuz gecmesini diliyorum.
-
@Liv11 cok sevindim. Tebrik ediyorum.
-
@Liv11 tebrikler
-
Merhabalar herkese, bizden istenen job offer letter ile ilgili olarak bir sorum olacak. Original document istendiği için Amerika'dan courier service ile mi bizegönderilmeli yoksa email olarak bize gönderildikten sonra print etsek olur mu? Interview'ya giren arkadaşlar nasıl yaptı acaba?
-
EB1 randevularini su an hangi DQ tarihlerine veriyorlardir bir bilginiz veya tahmininiz var mi acaba onumuzdeki bir kac ay ile ilgili? Ya da yeni haber? Tesekkurler
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
EB2 randevularini su an hangi DQ tarihlerine veriyorlar acaba? ve baska bir ulkenin vatandasi olmazsak bile baska bir ulkenin konsoloslugundan randevu alinabiliyor mu? Bilginiz var mi? -
iyi geceler,
EB2 kategorisinde evraklarim NVC de Aralik 2020 de onaylanmisti. ve 23 Mayis icin mulakat mailini az once aldik. en kisa zamanda darisi tum bekleyenlerin basina:) -
@Liv11 job offer letter in ciktisini goturmustum hic sorun olmadi. Ayrica e devletten alinan evraklarin hic birini tercume ettirmenizede gerek yok. Ben bosa ettirip masraf yapmistim. E devletten ingilizce alabileceklerini ingilizce alin yeter. Hayirli olsun.
-
@sinobjk Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum