(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ea83 evet bende de oluyor, genelde akşam 18.00- 21-00 arası
-
@ea83 Ankara’yı seçince çıkıyo İstanbul’da çıkmıyo bende birçok kez kontrol ediyorum
-
@BelmaSarvan ABD turistik vizesi için konsolosluk tarafından ekstra istenen bir belge getirme şartınız yoktur.
Götürülmesi gerekenler ;
Pasaport
Ds160 formunun onay sayfası
Vesikalık fotoğraf değil biyometrik fotoğraf. Hangi ebatlarda olması gerektiği yazıyor sistemde.Turistik seyahat amacıyla gerçekleştireceğiniz bu seyehatinizi destekleyecek bütün belgeleri ekstradan kendiniz götürebilirsiniz.
Ama birçok kez şahit olduk ki hiç bir ekstra belge istenilmiyor. Tabi bu istenilmeyecek anlamına gelmez. Eğer ek belgeye ihtiyaç duyulursa görüşme onayından sonra size mail atıp ekstra belgeler isteniyor.
-
@ea83 bazen sistemde randevu tarihlerini güncelleme yaptıklarında o uyarıyı vermekte problem yok 😊
Ayrıca şuanda Ankara Göçmen olmayan vize türlerine bakmıyor. B1/B2 için sadece İstanbul hizmet vermektedir.
-
@black21 B1/B2 turistik vize türü için doğrudur yoğunluğu oldukça azaltabilmek adına tüm var gücüyle çalışıyor konsolosluk çalışanları. İlerleyen ay larda en geç 1 2 ay sonrasına randevu alınabilecek.
Sizler için F1 randevuları daha erken tarihlere alınabiliyor diye biliyorum bunun için vize ücretini yatırıp ds160 formunuzu doldurup sisteme girip bakmanız yararınıza olacaktır. Yada yakın tarihlerde F1 vizesine başvuran birini bulmanız gerekebilir.
-
@frukogazoz Teşekkür ederim öncelikle bilgi verdiğiniz için. Bu güzel haber turist vizesi için 1-2 aya randevu alabılmek demek ki normale dönüş başlanıyor.
F1 için acele vize kısmından üniversite kabülünü, derslerin başlama tarihini vs belirtin ve durumunuzu açıklayın şansınızı deneyin diyorlar. Çok sınırdayız şuan olmama ihtimali yüksek.
Dediğiniz gibi tek çare formları doldurup başvuru yapmak. ı20 gormunu bekliyoruz, o gelince başvurup göreceğiz durumu.Sanırım şu sıra F1 vizesine başvuran yok, bilgisi olanda yok, siz eksik olmayın ama çok az kişi yorum yazabiliyor.
-
@frukogazoz Teşekkürler,peki randevu öne çekmenin bir sınırı var mı?Bazı yerlerde 3-4 kere değistirilebilir denmiş bazıları da sınır yok demiş.
-
@black21 ne demek efendim rica ederim özellikle Ankara ve İstanbul olarak ayrılmış olması göçmen olan ve olmayan vize türleri için muazzam oldu bu hafta greencard talihlisi bi dostum Ankara'dan vizesini aldı ve ver elini Amerika 😊 yani demem o ki fazla uzak değil 1 2 ay sonrasına randevu almamız.
F1 için şuan yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama bana sorarsanız en mantıklı olanı ı20 bekleyip anında başvurmak. Eğer oluyorsa i20 gelmeden, başvuruyu anında bugün yapıp randevu almanız sizin avantajınıza olacaktır ama tekrarlıyorum bu konuyla alakalı net bilgim yok 😊
-
@frukogazoz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@black21 B1/B2 turistik vize türü için doğrudur yoğunluğu oldukça azaltabilmek adına tüm var gücüyle çalışıyor konsolosluk çalışanları. İlerleyen ay larda en geç 1 2 ay sonrasına randevu alınabilecek.
Sizler için F1 randevuları daha erken tarihlere alınabiliyor diye biliyorum bunun için vize ücretini yatırıp ds160 formunuzu doldurup sisteme girip bakmanız yararınıza olacaktır. Yada yakın tarihlerde F1 vizesine başvuran birini bulmanız gerekebilir.
Nisanda turist vizesi mülakatım var, 3 ay önce mail geldi. Ankara artık Turist vizesi vermeyecek.
-
@OrlandoGücü Bende o şekilde bilgilendirme yaptım efendim.
Ayrıca Şubat'ta ben alamadım Nisan'da Orlanda Gücü adına jet hızıyla pasaportunuza 10yıllık vizeniz basılmış olur inşallah şimdiden görüşmede başarılar💪🏻👏🏻👍🏻😊
-
@frukogazoz, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@OrlandoGücü Bende o şekilde bilgilendirme yaptım efendim.
Ayrıca Şubat'ta ben alamadım Nisan'da Orlanda Gücü adına jet hızıyla pasaportunuza 10yıllık vizeniz basılmış olur inşallah şimdiden görüşmede başarılar💪🏻👏🏻👍🏻😊
Çok üzüldüm kardeşim, hatırladım şimdi mülakatını. Red alan olunca moralim bozuluyor vallahi. Umarım sende en kısa zamanda gidersin.
-
@OrlandoGücü Keşke sınır denen şeyler olmasa ama sağlık olsun elden bişey gelmiyor. Sinirlenmemek elde değil inanki ama yılmak yok yeni randevum Eylül'de bakalım şuan sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
Alırsak Eylül'de frukogazoz sponsorluğunda ellerde Niğde Gazozuyla bıraktık işi gücü ölümüne Orlandagücü 😊 son sırada Magıc ama gideriz maçına 😉🥳
-
@ea83 sınır vs yok boşluğu bulduğun an yapıştır gelsin 😉😅
-
Selam, 2017 mayis ayinda basvurdugumda DS160 formuna tanidigin varmi sorusuna var demistim ve red almistim. Simdi yeniden basvurmayi dusunuyorum. Tanidigin var mi sorusuna yok dersem basvurumu olumsuz etkiler mi? Tanidigim hala orada ama sık görüşmüyoruz :)
-
5 saattir aralıksız İstanbul için "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok" uyarısı çıkıyor ve tarihleri göremiyorum.Sebebi ne olabilir acaba
-
@OrlandoGücü Keşke sınır denen şeyler olmasa ama sağlık olsun elden bişey gelmiyor. Sinirlenmemek elde değil inanki ama yılmak yok yeni randevum Eylül'de bakalım şuan sabırsızlıkla bekliyoruz 😊
Alırsak Eylül'de frukogazoz sponsorluğunda ellerde Niğde Gazozuyla bıraktık işi gücü ölümüne Orlandagücü 😊 son sırada Magıc ama gideriz maçına 😉🥳
Biz oraya gidince Magic de düzelir merak etme sen 😂😂 herkes bizi bekliyor 🙃🙂😁🤠🤠
-
@yesil, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Selam, 2017 mayis ayinda basvurdugumda DS160 formuna tanidigin varmi sorusuna var demistim ve red almistim. Simdi yeniden basvurmayi dusunuyorum. Tanidigin var mi sorusuna yok dersem basvurumu olumsuz etkiler mi? Tanidigim hala orada ama sık görüşmüyoruz :)
Tanıdığın kişinin adını adresini vermediysen, bu sefer yok yaz. Sorarlarsada ulaşamıyorum dersin olur biter. Bence sormazlar. Boşa korkma.
-
@OrlandoGücü
Malesed ki adini adresini tel nosunu bile vermistim :/
Red alinca insan tereddut ediyor. -
Merhaba,
DV2023'ü beklerken merak ettiğim bir konu oldu. Olur da talihli olmazsam bir ziyaret için B1/B2 vizesine başvuru düşünüyorum. Yıllar önce pasaport aldım (10 yıllık) ancak kullanmak nasip olmadı. Önümüzdeki günlerde büyük olasılıkla iş için 1 haftalığına Nijerya'ya gitmem gerekebilir. İlk damganın Nijerya gibi Afrika ülkesi olması, vize konusunda ne kadar problem yaratabilir? Fikri olan var mıdır?
-
@yesil, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@OrlandoGücü
Malesed ki adini adresini tel nosunu bile vermistim :/
Red alinca insan tereddut ediyor.Ben yinede yok yazardım. Var yazarsan kesin red sebebi şuan. İrtibatı kestim , ulaşamıyorum, görüşmüyoruz dersin . Ben ilk defa başvurdum. Vize şirketi aracılığıyla. Sakın var yazmayın dediler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum