@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ Televizyonlarda medyada konuşuyordu Amerikaya yasal gelin vs yasal göçmenlerle bir sorunum yok yasal göçmenliği destekleyeceğim vs şimdi duruma bakıyoruz hepimizin içinden geçti sözlerin hiçbiri tutulmadı...
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@hadi-BE e sen anlıyosun işte :))) (bence de öyle aslında. önceki rakam aylık artış miktarıdır)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Ping-PONG o işi bıraktım yazın, sınav falan olmuyor evde kafamı tamamrn veripte yapamıyorum. Barmen kardeşim benden daha iyi konuşuyor
çok pratik yapıyomuş çalışırken,İnanırım

Kültürel etkileşim büyük etken
Kardeşe başarılar.
Senin adına üzüldüm. Umarım daha bol fırsatın olur. -
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Bugün günlerden New Mexico.

Ilıman iklimi ve düşük yaşam giderleriyle dikkat çeken eyaletin en ünlü ve kalabalık şehri Albuquerque.

Aylık 700 dolar gibi makul bir fiyata ev kiralayabileceğiniz bir şehir olan Albuquerque'nin nüfusu yaklaşık yarım milyon kadar.

Yaşadığım eyalet birçok etnik kökeni içinde barındırsın diyorsanız New Mexico size göre.

New Mexico'da görüşmek üzere forumdaşlar...

albuquerque'de kel bir kimya hocası varmış kendisini çok "meth"ediyorlar. elini öpmeye gideriz umarım

bir de Los pollos hermanos diye şahane bir tavukçu varmış. sahibi biraz suratsizmis ama tavuklarıni çok ovuyorlar

-
@nicky, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Ilıman iklimi ve düşük yaşam giderleriyle dikkat çeken eyaletin en ünlü ve kalabalık şehri Albuquerque.

Aylık 700 dolar gibi makul bir fiyata ev kiralayabileceğiniz bir şehir olan Albuquerque'nin nüfusu yaklaşık yarım milyon kadar.

Yaşadığım eyalet birçok etnik kökeni içinde barındırsın diyorsanız New Mexico size göre.

albuquerque'de kel bir kimya hocası varmış kendisini çok "meth"ediyorlar. elini öpmeye gideriz umarım

bir de Los pollos hermanos diye şahane bir tavukçu varmış. sahibi biraz suratsizmis ama tavuklarıni çok ovuyorlar

Tavukları güleryüzlü müymüş.

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Tavukları güleryüzlü müymüş.

hayır leziz :))
-
@Ping-PONG onu şimdi cheflik kursuna yzdırdık 8 ay başka türlü yurtdışına çıkması pek mumkun değildi
-
Merhaba, babamın sabıka kaydı var bu benim mülakatımda bir sorun çıkartır mı
-
@madmizah, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE e sen anlıyosun işte :))) (bence de öyle aslında. önceki rakam aylık artış miktarıdır)
Bundan sonra bana ekonomist derseniz sevinirim

-

Altta linki bulunan youtube kanali tum o mekanlari vs gezmisti. Uzun uzun videolari var. Dizi meraklilarina duyurulur.
-

breaking bad mi?
-
Greencard' a ilk başvurduğum zamanlarda bu dönemler hep deli gibi heyecanlı oluyordum ama her geçen sene biraz daha alıştım. Bu senenin totemini heyecansızlıkla yapıyorum
Şaka maka az kalmış. 1,5 ay sonra buralar "yaşasın" ve "kahretsin" dolacak.. Her şey gönlümüzce olsun şimdiden.
Yalnız bir temennim var. Bu yazıyı gören arkadaşlardan kazananlar olursa, geride kalanlara ve gelmek için yol arayanlara rehber olsunlar. Forum ya da sosyal mecralardan ellerini çekmesinler. Alınacak bir bilgi kırıntısının bile ne derece değerli olduğunu defalarca gördük, yaşadık ve yaşıyoruz da.
Birilerine rehber olmak, fikir vermek, harekete geçirmek ve başka hayatları olumlu etkilemek kadar muazzam bir hadise olabilir mi? Sanmam
Zira ben kazanırsam @semavi abi gibi olacağıma söz veriyorum şimdiden

-

breaking bad mi?
Evet.
-
@Senjer-Karasova, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
var mı yardımcı olabilecek birisi
-
@istanbuladami, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Greencard' a ilk başvurduğum zamanlara bu dönemler hep deli gibi heyecanlı oluyordum ama her geçen sene biraz daha alıştım. Bu senenin totemini heyecansızlıkla yapıyorum
Şaka maka az kalmış. 1,5 ay sonra buralar "yaşasın" ve "kahretsin" dolacak.. Her şey gönlümüzce olsun şimdiden.
Yalnız bir temennim var. Bu yazıyı gören arkadaşlardan kazananlar olursa, geride kalanlara ve gelmek için yol arayanlara rehber olsunlar. Forum ya da sosyal mecralardan ellerini çekmesinler. Alınacak bir bilgi kırıntısının bile ne derece değerli olduğunu defalarca gördük, yaşadık ve yaşıyoruz da.
Birilerine rehber olmak, fikir vermek, harekete geçirmek ve başka hayatları olumlu etkilemek kadar muazzam bir hadise olabilir mi? Sanmam
Zira ben kazanırsam @semavi abi gibi olacağıma söz veriyorum şimdiden

@istanbuladami forum müdavimleri den birine çıkmıyor ki bu kahrolası kart biz de adım adım yolculuk yapalım beraber. İnşallah o sene bu sene olur biz de örnek aldığımız büyüklerimiz gibi elimizi çekmeden elimizden geleni yaparız

-
Herkese selamlar greencard a ilk defa başvurdum olacağını kalpten hissediyorum
tüm bekleyenler kazanır inşallah
ismim miray benim gibi bekleyen herkese iyi şanslar diliyorum -
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Altta linki bulunan youtube kanali tum o mekanlari vs gezmisti. Uzun uzun videolari var. Dizi meraklilarina duyurulur.
video silinmiş ya da açılmıyor
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

video silinmiş ya da açılmıyor
Düzelttim

-
var mı yardımcı olabilecek birisi
Baban sebebiyle sana bir yaptırım olabileceğini düşünmüyorum. Daha bilgili arkadaşlar gördüğünde cevaplar.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@SchoField buna yorum yapmam yanlış olur ama AP süreci öyle korkulacak bir süreç değil

yeter ki uluslararası suçlara karışmamış, DS260 formunun son sayfasındaki sorulara doğru ve net cevaplar vermiş olun. gerisi sabırla beklemek..
Kardesim yazdiklarini okudum tam anlayamadim .Nedir bu AP olayi biraz acarmisin?
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@SchoField buna yorum yapmam yanlış olur ama AP süreci öyle korkulacak bir süreç değil

yeter ki uluslararası suçlara karışmamış, DS260 formunun son sayfasındaki sorulara doğru ve net cevaplar vermiş olun. gerisi sabırla beklemek..
Kardesim yazdiklarini okudum tam anlayamadim .Nedir bu AP olayi biraz acarmisin?
Detaylı şekilde alttaki konu açıklamış.
Benzer Başlıklar
130
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k