FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
-
@mhmettcan Dosyada güncelleme oldu mu?
-
@SUV2019, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@mhmettcan Dosyada güncelleme oldu mu?
oldu hocam 2020 mayıs ayında son güncellenmesi
-
Bence elciliğe 1 tane ingilizce ve 1 tane de Türkçe konu ile ilgili email atın ve durumunuzu sorun. Durumunuzu sorarken dosya numaranızı da ekleyin...
-
@SUV2019, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
Bence elciliğe 1 tane ingilizce ve 1 tane de Türkçe konu ile ilgili email atın ve durumunuzu sorun. Durumunuzu sorarken dosya numaranızı da ekleyin...
ingilizce olarak atmıştım otomatik mesaj dışında bir şey gelmedi malesef
-
Sayin @SUV2019 dun case im up date oldu ap oldu bugun guncelleme yok ap dayim halen
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Sayin @SUV2019 visam onaylandi ptt kargomun mesajini aldim darisi tum bekliyenlere umarim butun bekliyenler visa sini alir 🙏 cok tesekkur ederim destekleriniz icin
-
@nazli, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
Sayin @SUV2019 visam onaylandi ptt kargomun mesajini aldim darisi tum bekliyenlere umarim butun bekliyenler visa sini alir 🙏 cok tesekkur ederim destekleriniz icin
ne kadar beklediniz
-
@nazli Çok sevindim. Darısı bütün idari sürecinin sonuçlanmasını bekleyenlerin başına...
-
Cok resekkur ederim 🙏
-
@Mhmettcan2 hafta bekledim
-
@nazli, içinde söyledi: FY2021 & FY2022 Administrative Process (AP durumu / İdari işlem)
@Mhmettcan2 hafta bekledim
ne güzel ben 2 yıldır bekliyorum
-
Umarim sizde guzel haberleri alirsiniz sayin @ mhmettcan 🙏
-
@SUV2019 2023 Kasım konrol ediyorum devamlı 2023 ekim açıldı daha erkeni yok hızlı randevu talep ettim kabul edilmedi bilmiyorum bu kadar kayıtsız nasıl kalınıyor 27 aydır birini bekletiyorsunuz ve randevu tekrar alıp gelmesini istiyorsunuz 18 ay sonraya sadece randevu var bu konuda yardımcı olmuyorsunuz beklemekten başka çare yok sıkıcı bir hal aldı artık o kadar kişiye sordum danıştım bir kişi bile randevu öne nasıl alınıyor bilgi alamadım bu vize süreci beni gerçekten mutsuz etti artık umrumda değil diyorum kendi keyiflerine göre takılsınlar
-
@Quaresmarda Bence hızlı bir şekilde randevunuzu alın. Bence eğer sürekli randevu bakarsanız randevunuzu ön bir tarihe alıp en geç bence sonbahara kadar randevuya girip vizenizi almış olursunuz. Bu kadar beklediniz, sonuna kadar gidin, vizenizi alın. Vize mülakatında gülümser ve pozitif olun. Beni bu kadar beklettiniz vs demeyin. Onlar sadece bence çok uzun süre geçtiğinden dolayı koşullarınızın değişip değişmediğine bakarlar. Benim idari sürecim 6. aya yaklaşıyor. Nasıl hissetiğinizi çok iyi anlıyorum. 27 ay beklemek inanılmaz.
-
@SUV2019 aldım kasım 2023 dü dün ekim 6 2023 bugün 2022 ekim aldık öne randevuyu
-
@Quaresmarda Mülakat gününe kadar en az 1 kere de Avrupa Birliği ülkelerinden birine giriş çıkış yaparsanız eliniz daha da güçlü olur bence...
-
@SUV2019 dün daha barcelonadan geldim:)
-
İyi günler arkadaşlar ben Ds-5535 formunu doldurmak istedim ancak application visa'da 15 yıllık adresleri belirtmiştim o kısmı belirttiğimi söyleyip geçiyorum.
1- Classification - GreenCard yazmamız mı gerekiyor
2- Yurtdışı seyahat kısmına -(Bu kısmı da belirtmiştim ds-260 formunda adres kısmında) aynı ülkeye 2 defa gitmişliğim var birinde öğrenci olarak diğerinde turist olarak ne yaptığımızı nerede kaldığımızı düz yazı gibi mi yazmamız gerekiyor .
Yardım ederseniz çok sevinirim. -
@Uğur-Aydemir merhaba,
1- Diversity Visa yazacaksınız. (DV1)
2- DS260'da nasıl belirttiyseniz o şekilde belirtin lütfen. adres, tarih, süre şeklinde. gidiş amacınızı da yine aynı şekilde belirtin (education or touristic) -
@gucarslan hocam dv ' yi visa type kısmına yazıyoruz sanıyordum. Oraya ne yazacaz peki imigration mu yazayım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum