[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Barış-Buz neden bu kadar çetrefilli hale getirdiğinizi anlamıyorum açıkçası.
mülakatınız bu tür konular için geçersiz sayılmaz. yeni pasaportunuzu + eski pasaportunuzu mülakata götürün ve mülakatınızı yapın..sistemde eski pasaportunuzun görünüyor olması sorun değil, sorun olmayacak.
yıllardır insanlar bu şekilde vizelerini alıyor.ha yok ben illa düzelteceğim derseniz talep edin, açtırın formunuzu güncelleyin bilgilerinizi.
bunu yapmak için [email protected] adresine mail atın.aynı soruları sorup aynı cevapları alıyorsunuz bizlerden.
bu sizi ikna etmiyorsa, lütfen konsolosluk ne diyorsa onu yapın. -
@Barış-Buz Gördüğüm kadarıyla mülakat almamışsınız henüz. Dolayısıyla yeni pasaportunuz her türlü yetişecektir. Rahat olun ve bol şans :)
-
@gucarslan Ankara konsolosluğunun telefonda yaptığı açıklama beni karamsarlığa itti durum ondan dolayı bu hale geldi, üzgünüm. Verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
-
@Kryptonite İsim altına işlemedim henüz fakat 7 Martta mülakatım.
-
@Barış-Buz telefonunuza cevap veren kişi mülakatınızı yapan ya da IV işleyişine hakim olan biri olmayabilir.
siz sakin saki bekleyin ve pasaportunuzu teslim alın, gerisi su gibi akıp gider. -
@Barış-Buz işleyin ki insanlar sorularınıza net cevaplar versin.
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Elimden pek başka bir şey de gelmiyor zaten. Hayırlısı olsun bakalım.
-
@Barış-Buz yeni pasaport bilgilerini e-devlet üzerinden görebilirsiniz basıldığında.
geçen yıl sizin durumunuzu yaşayan bir arkadaşımız, başvurduğu gün ankara'daki pasaport basım merkezi'ne gidip direkt elden teslim almıştı aynı gün. isterseniz öyle deneyin.. -
@Barış-Buz Bence şu an ilk önceliğiniz pasaport işini hızlandırmak olmalı, gerekirse Nüfus İşleri ile yüzyüze görüşmeyi deneyebilirsiniz.
Felaket senaryosunda ise eski pasaportunuzu ibraz ederseniz, belki kısa bir AP sürecine girersiniz yeni pasaportunuz size gelene kadar.
Her koşulda çok problemli görünmüyor süreciniz. -
@Barış-Buz Bu bilgi çok değerli mesela, ben de bilmiyordum. Süpersiniz @gucarslan
-
Mayıs yaklaşıyor. Şenlenir buraları yakında :)
-
@emirgenco çekilişi bekleyenler burada olmaz başlıkları karıştırmayın onlar 2023 bekleme odası başlığındalar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/12038
-
@ayvalik10 ne farkeder. Sonuçta herkes onlar için sevinmez mi ? Birader
-
@emirgenco Yanılıyorsunuz. Bu başlıkta DV2022 sürecini can kulağıyla takip eden insanlar her yeni gelişme için tetikte bekliyorlar. Lütfen mesajlarınızı ilgili başlık altında yazınız. Ve forumda kullandığınız dile dikkat ediniz.
-
@Kryptonite afedersin kardeşim kullandığım dilde ne var. ??? Canın mı sıkılıyor senin ?
-
@emirgenco neyse sizi üzmek istemem. Kırıcı olmakta istemem bu yüzden konuşmayı bitirdim.
-
@emirgenco Evet canım sıkılıyor, ne olacak?
Terbiyeni takın, üslubunu düzelt. Forum kurallarına uy. -
Bu ileti silindi! -
@emirgenco uzatma birader tamam. Ortada bir şey yok. Mıtnatıs gibi çekme herşeyi üzerine tamam saygılar.
-
@emirgenco iyi niyetimden kaynaklı senden özür diliyorum. İnsanları seviyorum bu yüzden sende. Germe beni iyi günler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum