(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
iyi günler arkadaşlar. bu aralar randevu ekranında çok sık seçtiğiniz lokasyonda uygun randevu yok hatası alıyoruz sizde de öyle mi? günde iki üç kez en az 3-4 saat boyunca bu uyarıyı veriyor
-
@gunka_n Gökce hanım daha önce konsoloslukta çalışmış ve şuan da danışmanlık şirketi olan biri aynı zamanda forumun da üyesi olan Gökçe hanımın ofisi Ankara'da.
-
@kingablu bildiğim kadarıyla konsolosluk randevuları planlarken kısa süreli kapatıyor randevu sistemini bugün açılmıştır kontrol ederseniz.
-
@kingablu sık sık deneyin. Açılacaktır.
-
@denizci10 , Gökçe Hanım'la çalışma konusunda olumlu bir deneyim yaşamışsınız bende aynı şekilde olumsuz bir başlangıç deneyimi aktarayım. Kendisine whatsapp hattından da , telefon numarasından da danışmanlık hizmeti almak için ulaşmak istediğimde malesef hiç bir şekilde ulaşamadım. Dönüş alamamayı geçtim, nezakaten meşgulüm vs. gibi bir dönüş bile alamadım. Kendisi meşgul olabilir , işi başından da aşkın olabilir amma velakin profesyonel danışmanlık hizmeti sunan bir kişinin ayağına gelen müşteriyi umursamayıp dönüş yapmaması bence kabul edilemez.
-
@ae123 ne zaman ulaştınız suan bi sağlık sorunu var bu yüzden dönüş yapamıyor. İyi olduğunda mutlaka dönecektir
-
@ahsenaydgdu , takribi olarak 8 - 9 ay önce ulaşmaya çalışmıştım.
-
Göçmenlik başvurusu devam eden birinin Turist Vize alma ihtimali çok mu düşük oluyor?
-
@historian her iki vize farklı olduğu için etkilemiyor sadece turist vizesi önce basılıp sonra geeen kart alırsan turist vizesi iptal ediliyor o kadar
-
@ae123 ozaman çok olmuş yahu gözünden kaçmıştır. Tek başına çalıştığı için, yeniden bi yazın isterseniz mutlaka döner
-
Arkadaşlarım annemin vize randevusu 7 eylül 2023’dü. Şükürler olsun 12 ağustos 2022’ye alınmış. Şu geçirdiğimiz üzüntülü günlerde yüreğime bir nebze su serpildi
-
Bana da mail geldi 15 Eylül 2023 olan vize randevumuz 31 Ağustos 2022’e çekilmiş çok şükür 🙏🏻
-
Arkadaşlar benim annemin randevusu da az önce 27 eylül 2023 den 13 eylul 2022 ye alınmış. Buna da şükür
-
4 ekim 2023 - 19 eylül 2022 ye çekildi, bir kere daha öne çekilme olur mu acaba bu randevularda
-
@slcn bence harika. Siz yinede kontrol edin daha önce çekme olasılığınız var
-
@glbk harika
-
Merhaba arkadaslar 2023 eylul ayina aldigim randavu 2022 eylul ayina cekildi :)randavuyu gecen ay almistim umarim daha da yakin bir tarihe cekerler
Ben talepte bulunmadim bugun mail geldi -
@frukogazoz derken 2022 Eylül e çekildi randevum 😊
-
Merhabalar, bizim de vize görüşmesi tarihimiz Eylül 2023’den Eylül 2022’te çekildi bu akşam gelen email ile.. umarım bir tık daha geri çekilir ama buna da şükür 🙏🏻
-
Otomatik 2 defa one cekilen kimseyi duydunuz mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum