(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@ahsenaydgdu , takribi olarak 8 - 9 ay önce ulaşmaya çalışmıştım.
-
Göçmenlik başvurusu devam eden birinin Turist Vize alma ihtimali çok mu düşük oluyor?
-
@historian her iki vize farklı olduğu için etkilemiyor sadece turist vizesi önce basılıp sonra geeen kart alırsan turist vizesi iptal ediliyor o kadar
-
@ae123 ozaman çok olmuş yahu gözünden kaçmıştır. Tek başına çalıştığı için, yeniden bi yazın isterseniz mutlaka döner
-
Arkadaşlarım annemin vize randevusu 7 eylül 2023’dü. Şükürler olsun 12 ağustos 2022’ye alınmış. Şu geçirdiğimiz üzüntülü günlerde yüreğime bir nebze su serpildi
-
Bana da mail geldi 15 Eylül 2023 olan vize randevumuz 31 Ağustos 2022’e çekilmiş çok şükür

-
Arkadaşlar benim annemin randevusu da az önce 27 eylül 2023 den 13 eylul 2022 ye alınmış. Buna da şükür
-
4 ekim 2023 - 19 eylül 2022 ye çekildi, bir kere daha öne çekilme olur mu acaba bu randevularda
-
@slcn bence harika. Siz yinede kontrol edin daha önce çekme olasılığınız var
-
@glbk harika
-
Merhaba arkadaslar 2023 eylul ayina aldigim randavu 2022 eylul ayina cekildi :)randavuyu gecen ay almistim umarim daha da yakin bir tarihe cekerler
Ben talepte bulunmadim bugun mail geldi -
@frukogazoz derken 2022 Eylül e çekildi randevum

-
Merhabalar, bizim de vize görüşmesi tarihimiz Eylül 2023’den Eylül 2022’te çekildi bu akşam gelen email ile.. umarım bir tık daha geri çekilir ama buna da şükür

-
Otomatik 2 defa one cekilen kimseyi duydunuz mu?
-
@damladamla19 bence konsolosluğun daha erken tarihe çekme ihtimali artık çok zor çünkü herkesin geriye çekildi, sadece sisteme belli saat aralıklarında girip kontrol ederseniz elbet iptal eden birileri olabiliyor anında o boşluğu yakalayıp ileri çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

-
@erol-eriste Randevular erken tarihlere çekilmeye başlandığından bu yana takip ediyorum fakat 2.kez otomatik olarak geriye çekildiğine şahit olmadım.
Kendiniz sistemnden tarih kovalayacaksınız bol şanslar
Yakında direkt olarak 2022 yılından randevu vermeye başlayacaklar öyle hissediyorum çünkü şuan 2023 Kasım tarihleri açık sistemde, 2023 Ekim randevularını 2022 eylüle çektiler ilerleyen günlerde Kasım ayındakileri 2022 ekime çekerler ve sistem 2022 kasımdan itibaren randevu vermeye devam eder

-
herkese merhaba. sürecimi daha önce yazdım. randevu dün eylül 2023 ten eylül 2022 tarihine çekildi. sürecim eski olduğu için ds 160 formunu tekrar doldurdum ve hem kendim hem eşim için randevu aldım. sormak istediğim acaba eşim için randevu alarak yanlış mı yaptım. çünkü aynı gün ve saate olan randevumuz ona saat 8:00 bana 8:15 olarak güncellenmiş. bu normal mi, nasıl düzeltilebilir? acaba eşimi sadece ekleyip onun adına randevu talep etmemek mi gerekiyordu? bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
-
@ae123 Gökçe hanım kendisi de söylüyor eğer ulaşamazsanız sürekli mesaj atın yukarılara çıkın diye. Eğer 1 ya da 2 defa mesaj atıp geri dönmedi derseniz haksızlık edersiniz. Çünkü her gün yüzlerce kişi mesaj atıyor kendisine. Yani demem o ki sürekli mesaj atın mutlaka geri dönüş yapacaktır. Dönmediyse kesin bir sağlık sorunu olmuştur. Ama siz sürekli mesaj atın. Ben kaç defa mesaj attığımı hatırlamıyorum. 1 hafta sonra konuştuk kendisiyle. İnstagram dan önce takip edin sonra mesaj atın ki dm de görebilsin. Takdir yine sizin
-
Merhaba. An itibariyle başvurumuzu tamamladık eşimle. Ve 6 kasım 2023 e verdiler randevuyu.
Yeni başvuru yapacaklar için bilgilendirmek istedim. Şimdi sıra erken bir tarih bulabilmekte. -
Merhabalar. Konsolosluga eşya ile giriş olmadığı için eşyaları nereye bırakmayı tavsiye edersiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.