DV2023 Sohbet Odası
-
@orlandogücü Oooooo öyleyse benim California işi yatar. Ya da bana her yer Orlando desem olmaz mı, o zaman GC çıkmaz mı? :grinning_squinting_face:
-
Bana heryer Trabzon dersen olur ama Orlando dersen olurmu bilmiyorum. @SUAT-GUNAY abi bilir onu 😂😂
-
7 mayıs akşamı
-
@ozlemmm, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
kendime wordtest aldım, bir kelime ezberleme programı, çalışırken hiçbir sıkıntı yok, aynı kelimeyi farklı şekillerde 50 defa önüne getiriyor, tamam öğrendim diyorum, bugün bakıyorum sıfır, ben öğrenemeyecekmiyim bu ingilizceyi ya baya korkmaya başladım, ya öğrenemezsem ? İletişim işi yapıyorum kesin öğrenmem lazım :(
Mütercim-Tercümanlık okuyan biri olarak söylüyorum, dil öğrenmek için ezber bence gereksiz bir zaman kaybı. Kendinize bir penpal edinin. Hatta translate uygulamaları yardımıyla konuşun. Zamanla oturacak ve geliştiğinizi göreceksiniz.
-
@melih-tokal, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
kendime wordtest aldım, bir kelime ezberleme programı, çalışırken hiçbir sıkıntı yok, aynı kelimeyi farklı şekillerde 50 defa önüne getiriyor, tamam öğrendim diyorum, bugün bakıyorum sıfır, ben öğrenemeyecekmiyim bu ingilizceyi ya baya korkmaya başladım, ya öğrenemezsem ? İletişim işi yapıyorum kesin öğrenmem lazım :(
Mütercim-Tercümanlık okuyan biri olarak söylüyorum, dil öğrenmek için ezber bence gereksiz bir zaman kaybı. Kendinize bir penpal edinin. Hatta translate uygulamaları yardımıyla konuşun. Zamanla oturacak ve geliştiğinizi göreceksiniz.
Melih bak uçağın kalkıyor. 😂
-
Açıklanma anının heyecanını yaşamak isteyen kişiler DV2022 konusunda açıklanma anından sonraki mesajlara baksınlar. OMesaj yazan kişilerin heyecanını siz de yaşıyorsunuz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3430/dv2022-bekleme-odası/20761?page=1039
-
@orlandogücü her yer Trabzon diyen kesin, Orlandogücü'nü destekleyenler ve içinde olanlar için de kesin.
yok Houston, yok başka takım, GC'yi sizden uzaklaştırır, demedi demeyin :) :) -
@madmizah şöyle diyeyim, CALciler için CN 40k'dan başlıyor. Orlandogücü için CNler 1 ile 50 arası olacak :)
-
@ayvalik10 "...gel gel bak şampiyon olduk..."
:) :) :) :) -
-
@ayvalik10 komutan, 15224'e bir el daha at sen, çekelim 2 binlere falan. yeni sezona hazırlık kampımız var :)
-
-
@suat-gunay Naptın üstat bitirdin beni. :crying_face:
-
@ping-pong, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@melih-tokal, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Melih bak uçağın kalkıyor. 😂
Vay Fevzi abiim :D
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Arkadaşlar son zamanlarda çok fazla amerikan plakası görmeye başladım sokaklarda özellikle californiya plakası,insanların arabalarını amerikadan buraya getirmeleri kolaylaştımı eskiden sadece gurbetçiler arabalarıyla gelirdi.bir bilginiz varmı bu konuda nasıl getiriyorlar ,pahalı değilmi?
Zeytinburnu'nda California plakalı bir prius gördüm. Hani gerçekten Prius mu yani getire getire prius mu :)
-
@madmizah Orlando de, CN senin 37
-
Yurtdışına heveslendik. Savaşa denk geleceğiz. Umarım ortalık daha çok karışmaz.
-
@suat-gunay, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@orlandogücü her yer Trabzon diyen kesin, Orlandogücü'nü destekleyenler ve içinde olanlar için de kesin.
yok Houston, yok başka takım, GC'yi sizden uzaklaştırır, demedi demeyin :) :)Suat hocam; ben hanımdan dolayı yarı karadenizli sayılırım (Giresun), oğlanların hepsi Trabzonsporlu, ayrıca dedem de hacıydı :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: .
Bize de Orlando kadrosundan düşük bi casenumber çıkmaz mı?
Ben mesleki olarak Houston'da neredeyse işi ayarlamış durumda olduğumdan Houston diyorum ama işin ucunda garanti case number vs varsa rota bi anda Orlando'ya döner tabii :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
Sanırım çok fazla insanın umudu kırılmış. DV2023 sohbet odasına 7-8 kişi geliyor muhabbet etmeye.
-
@orlandogücü, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sanırım çok fazla insanın umudu kırılmış. DV2023 sohbet odasına 7-8 kişi geliyor muhabbet etmeye.
İstatistik bu yönde. Son mesaj yazan yüz kişiden sadece bir kişiye çıkacak bu çekiliş. Bana çıkmazsa forumdaki arkadaşlarıma çıksın diyorsunuz ama arkadaşlarınıza da çıkmıyor. Öyle bir çekiliş bu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum