@grace merhaba.
iletinizden annenizin green cardının elinde olduğunu ve expire olmadığını anlıyorum. bu tür durumlarda son dönemde yaşadığımız tecrübelerin hepsi, kişinin direkt olarak abd'ye giriş yapması yönünde olduğu. hikayenizi daha net hazırlayıp, ilgili sağlam nedenlerle uygun bir havalimanından giriş yapabilir diye düşünüyorum. başlıktaki iletileri okursanız, uzun süre giriş yapmamış kişilerin direk girişlerini sorunsuz yaptıklarını okuyabilirsiniz. özellikle covid döneminde CBP memurlarının çok daha iltimaslı davrandıklarına şahit oluyoruz. kalan bütün ailenin de abd vatandaşı olduğunu düşünürsek şansınızın yüksek olduğunu kesin. özellikle o ilk girişi sizinle birlikte yaparsa şansının daha yüksek olacağına inanıyorum.
SB-1 için de talebinizi konsolosluğa iletip onay beklemeli, sonrasında da ilgili mülakat için randevu almalısınız.
biliyorsunuz ki vize almak, sahip olduğunuz vize ya da gc ile abd'ye giriş yapmak her zaman %100 bir garantili değil. mantıklı olan her zaman, sahip olduğunuz hakkı en doğru şekilde kullanmanız.
güzel haberlerinizi bekliyoruz.
sürecinizde bol şans.