(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@alp-0 yaptıysan evet diyeceksin yapmadıysan da hayır diyeceksin. Bu kadar basit.

-
Merhabalar bahsetmiştim eşimin pasaportu geldi benim ve kızımın gelmedi diye şimdi mail geldi ek bilgi istediklerine dair. İstedikleri eşimin bilgileri 2014 den beri olan bunları nasıl iletiyoruz herhangi bir açıklamada yok mailde bilen varmı ?
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@alp-0 yaptıysan evet diyeceksin yapmadıysan da hayır diyeceksin. Bu kadar basit.

Onu derim kolay da. Bu ds160 ı 3 defa yeniledim. Bu dördüncü olacak..

-
şuan en erken 14 eylül 2023 e randevu veriyorlar aldık bakalım hayırlısı..
-
@karya48 sana gönderen mail ismi konsolosluk ise direk konsolosluk sitesi iletişimde yazıyor mail adresleri
-
@alp-0 istersen 20 defa yenile onu görmüyor konsolosluk. Sen hangi ds160 ın confirmation sayfasını götürürsen onu görecekler... o yüzden dert edecek bişey yok
-
@ayvalik10 @karya48 hocam bildiğim kadarıyla ais de ek belge için yer var oraya da konulabiliyor. Ama ek belge istenmişse size konsolos tarafından sarı bir kağıt verilmesi de lazım. Onaylananlara başka, ek belge istenenlere başka kağıt veriyorlar. O kağıtta açıklama yazıyor
-
@ayvalik10 evet gönderen konsolosluk. O halde belgeleri taratıp mı göndermek lazım? 7 madde belge istenmiş ikanetgah sgk iş telefon vb gibi. Daha önce böyle bir durum yaşayan varmı acaba forumda?
-
@karya48 ds160 doldurduktan sonra bu bilgiler de hiç değişiklik oldu mu olduysa sizler ds160 güncellemediniz anlaşılan. Çünkü başta @denizci10 olmak üzere tüm yardımcı olan herkesin söylediği tek bir şey var. Ds160 bilgilerin gerçek hayatta ki ile birebir aynı olması lazım daire numarası bile.
-
@denizci10 biz onaylandı denilerek ayrıldık konsolosluktan herhangi bir kağıt verilmedi keza eşimin vizeside geldi. Bizden eksik olarak istenen bilgide sponsor o olduğu için heralde yine eşimin bilgileri. Sadece bu bilgileri nasıl ileticeğimiz yok mailde. Böyle bir durumla karşılaşan varmı diye yazdım durumu
-
@ayvalik10 görüşmeden 3 gün önce doldurduğumuz güncel ds160 ımız ile gittik görüşmeye. Ve değişen hiç bir bilgimiz yok istedikleri arasında. Keza eşimin vizesi zaten onaylandı pasaport elimizde. Geeçekten anlayamadık o yüzden
-
@karya48 bakın burada en alttakinin bir üstünde yazıyor...

-
bugün b2 vizesi için randevu aldım en yakın tarih olarak 14 eylül 2023 vermektedir herkesin bilgisine.
Konsolosluk Randevusu: 14 Eylül, 2023, 08:00 Istinye Yerel
-
Herkese yeniden merhaba .Öncelikle burada bütün sorularımı nazik bir dille cevaplayan herkese teşekkür ederim.Ve yine bir soruyla geldim
Benim vize başvurum ankaradan İstanbul’a alınacak dün mail geldi @denizci10 a da danışmıştım zaten saolsun cevap verdi .Soracağım soru şu ; ben farklı bir şehirden geleceğim İstanbul’a .Ve otelde kalacağım .İstanbul konsolosluğu sarıyerdeymiş .Uçak biletimi Sabiha gökçene alırsam mı daha kısa sürede ulaşırım Sarıyer’e yoksa İstanbul havalimanına alırsam mı ? İstanbul’u hiç bilmediğim için soruyorum maalesef .Bir de önerilebileceğiniz uygun fiyatlı ve güvenilir oteller var mıdır konsolosluğa yakın olan ?Şimdiden teşekkürler . -
Merhaba arkadaşlar ben 10 Mart 2022 için randevu almıştım ama 7 ocak'a kaydırmış sistem geçen hafta öğrendim. Randevuyu kaçırdım haliyle sisteme girdiğimde randevuyu kaçırdığımdan dolayı iletişim için bir kutucuk çıktı ve onlara göndermem için yazı yazdım. Fakat randevumun erkene çekildiğine dair bir mail almadım kontrol ettim sistemden böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba tekrardan yakın tarihte bana randevu verebilirler mi?. Teşekkürler.
-
Pazartesi sabahı girmiştik eşimle vize görüşmesine, az önce eve pasaportlar geldi, vize görüşmesi iyi geçse de, onay alsak da ben her şeye rağmen yine de korkuyordum açıkçası. Çünkü hiç yurt dışına çıkmamıştım ve 2 yıldır işsizdim. Lakin eşimin maaşı yüksekti ve o 4 avrupa ülkesine gitmişti ve ben onu sponsorum göstermiştim.
Özetle ikimize de standart olduğu gibi 10 yıllık vize vermişler. Umarım herkes iyi sonuçlar alır, yardımcı olan herkese yeniden teşekkürler.
-
@karya48 konsolosluğun vize alma sayfasında en altta eksik evrak talep edildi sekmesine girip istenilen evrağın ne olduğunu ve kargoyla postalaycagınızı yazın ve akabinde konsolosluğuna eksik evrağınızı acil posta servisi PTT ile iletin hepsi bu onlarda kargoyu alınca mail atacak size
-
@emirgenco çok teşekkür ederim cevabınız için gönderdim evrakları umarım bu sefer sorunsuzca gelir pasaportlarımız
-
@allenwilliams çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsun

-
Herkese selamlar, 10 Ocak 2023 tarihinde Ankara'da B1/B2 vize görüşmem vardı. 28 Mart 2022 tarihine İstanbul'a çekmişler. DS-160 formunda Ankara olarak belirtmiştim ve uyarılar arasında DS-160 ta neresi belirtildiyse oradan randevu almamız gerektiği söylenmişti. Şimdi randevuyu kendileri çektiğine göre bir sıkıntı olmaz değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum