F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@yonca_2020 yonca hanım sürecinize baktım ama siz Amerika’danmı başvuru yaptınız ben soruma cvp bulamadım eşim ABD vatandaşı nvc maili yeni geldi bize evraklarımızı yükliyicez şimdi dq tarihi diyolar o nedir bize bu aşamada nezamana randevü verirler acaba bilginiz varmı
-
@cokbekledik86 size NVC den ne emaili geldi tamak olarak anlamadim
-
@cokbekledik86 eger imzanizi guncellerseniz daha kolay yardim bulabilirsiniz
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@gizemaö umarım dediğiniz gibi düşer artık bu süreler,bizim dönem onay süreleri birden uzadı,aylarca servislerin süreleri adeta donmuş gibiydi. Inşallah artık güzel haberler alırız🙏
-
@cokbekledik86 biraz bekleyin. Ustunde Invoice number ve case number olan bir email gelicek. Onu kullanip odeme yapicak ve dokumanlari yukliceksiniz. Ondan sonra 3 ay falan suruyor DQ olmak.
-
@yonca_2020 o mail geldi ben size case statüdeki yazıyı kopyalamıştım dq dediğiniz Ankara’daki randevümü oluyo
-
@cokbekledik86 hayir bana en son gelen emaili kopyalarmisiniz?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@yonca_2020 siz bilirsiniz eşim benim adıma başvuru yaptı.Ben daha önce evlilik yapmadım cıvıl documents kısmında applicant yani bana ait evraklar evlilik cüzdanı ,adli sicil kayıt,vukuatlı nüfus kayıt, fotoğraf,pasaport ön yüz bunları submit ettim ,eşim ise petioner daha önce bir evlilik yapmış boşanma evrakını yüklemedik.Yani benim onun boşanma evrakını yüklemem lazım değil heralde
-
@cokbekledik86
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspxBuraya girip odeme yapmaniz lazim.
You must follow our 12 step instructions posted at https://nvc.state.gov for completing your case. Burada yapmaniz gereken hersey yaziyor.
-
@bologna kesinlikle yuklemeniz lazim. Yoksa RFE alirsiniz surec uzar.
-
@yonca_2020 sağolun ben bosanmadim sonuçta bu kısım benim evraklarım diye düşünüp eklememistik
-
@bologna kendi kisminda other documents kismina eklicek zaten
-
merhaba arkadaşlar F2a mülakatından haber var mı? 2021 temmuz ayından beri bekliyorum
-
Merhabalar eşim ile f2a vizesine başvuru aşamasında yiz i 130 formu dolduruyoruz süreç boyunca eşim benim yanimda Türkiye'de kalacak bunu konsolosluğa nasıl bildirmeliyiz ki eşin ABD ye giriş çıkış yaparken sıkıntı olmasın eşim green kartlı bı arada yardımcı olur saniz sevinirim
-
@yonca_2020 merhaba; başvuru sürecinde evliydim; aile olarak başvurdum kendi adıma; 2 çocuğum var, 14 ve 11 yaşlarında. 23.eylül 2021 de boşandım kasım da da mahkeme kararı kesinleşti ve gerekli yasal evraklarım da var, hatta mail olarak da evraklarımı eksiksiz gönderdim Kentucky ye. Anneyle konuşarak çocuklarımı da dahil ettim, gelmelerine şu an değil ama 2 sene sonra lise dönemine geldiklerinde izin veriyor ancak velayet annede, bu süreçte neler yapmam gerekir, bilginiz var mı
-
@myym bilemiyorum. Ama avukata danismalisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum