@muammer-özkan uzun uzun özel mesajla cevapladım ama burda birkaç kez yazılmıştı okumuştum, benim de tekrar etmem gerekirse, önemli bir konu varki.
Önemli bilgilerinizin eksik olduğunu düşünüyorsanız; bilgileriniz eskidi ise, ne yazdığınızın detayını unuttu iseniz; hata yapmak yerinde DS160 formunu yeniden doldurmayı seçin.
Ben ekim 2021’de doldurmuştum formu ama hayatımızda maddi yönde çok önemli değişimler oldu ve bazı verdiğim bilgileri unuttum, mesela eşimi sponsor yazmış mıydım kendi formuma hatırlamıyordum ama eşim sponsorum olsun istiyordum. 31 ocak (yani bugünkü) görüşmeme gitmeden önce 23 ocak’ta yani 1 hafta önce DS160 formunu yeniden doldurduk. Hem benim hem de eşimin formunu; iki sefer de aracı kurum olmadan evde kendimiz formları doldurduk ve hiçbir sorun yaşamadık. Sadece formu isteyen yetkiliye, formu uzatırken biz yeniden yazdık formu bilginize dedik; tamam sorun yok dedi yetkili ve kendisi değiştirdi formlarımızı sistemde eskisi ile.
Formu doldurduk diye ne yeniden bankaya para yatırdık ne de yeniden randevu aldık.