DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@beceke @avar yok belediye başkanı değildim
belediye başkanı 3 numara zaten. Biraz araştırırsanız bulursunuz ben söylemeyeyim.Ben araştıracak kadar falan merak etmedim hocam. Ben öyle bi anlık meraktı. Kariyerinizde başarılar

Edit:sonradan gördüm ileriki mesajlarda yazmışsınız. Bende gizli bişey falan heralde boşuna uğraşmayayım araştırmakla diye düşündüm ben söylemeyeyim dediğinizde. Askermişsiniz sanırım. İyi görevler

-
@avar teşekkürler. Biraz heyecan katmak istemiştim

-
Herkese iyi haftalar dilerim çok kısa süre kaldı , Orlando dışında başka bir yer düşünmüyorum iki küçük kızım var sıcak iklim doğa v.s tam istediğim yer inşallah yaşamak nasip olur
-
@burtaç, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@adgercu nereye yerleşmeyi planlıyorsunuz? Artıları neler bahseder misiniz?
Net şuraya yerleşeceğim diye bir şey yok, Ancak başlangıçta luisiana da olacağım nededeyse kesin. Benim için artısı, orada tanıdıklarım olması :). Başlangıçta topluca giriş yapıp ailemi geri gönderip, 4-5 ay sonra duruma bakmak ilk planım. Kafamda bir iş var ancak herşey planlandığı gibi olmuyor. Aslında bunlara pek kafada yormuyorum artık. Green card çıkana kadar (çıkarsa tabi) süreci sadece pencerenin arkasından seyrediyorum şimdilik.
-
Selam Arkadaşlar,
Sadece bilgi olarak paylaşmak istedim.
Amerika'daki 2022 yılına ait 21 eyalet için yeni asgari ücretlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.https://www.epi.org/blog/states-minimum-wage-increases-jan-2022/
-
İyi iyi, bizim next memlekette saatlik min. çalışma ücreti $13 olmuş

Güzel para kanka der kaçarım

-
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize bol şans dilerim, benim bir sorum olacak. Diyelim ki green card çıktı. Bundan sonarki süreci adım adım analatan/yazan detaylı bir paylaşım varmı ? Evrak süreçleri, istenilen belegeler, şartlar vs. Bilen varsa aydınlatabilirmi, teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim. Saygılar.
-
Bakalım hayırlısı olsun
-
Aşağıdaki linkten de tüm ABD eyaletlerine ait 2022 güncel asgari ücretlerini görebilirsiniz:
https://www.laborlawcenter.com/state-minimum-wage-rates#Note1
-
Merhabalar iyi forumlar, uzun zamandır takip edemiyorum Green Card için rakamların 80 bine çıkacağı söyleniyordu, 80 bin oldu mu acaba?
-
@sidarkuhak teklif olarak hala bekliyor.
-
@sidarkuhak, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhabalar iyi forumlar, uzun zamandır takip edemiyorum Green Card için rakamların 80 bine çıkacağı söyleniyordu, 80 bin oldu mu acaba?
Hayır olmadı.
-
Merhabalar, yaklaşık 100 günden az kaldı açıklanmasına.Umarım sadece gerçekten hayalleri olan ve arzulu olanlara çıkar.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@avar teşekkürler. Biraz heyecan katmak istemiştim

Hocam yeşilkart çekilişi sonucuna bile bi elimde tv kumandasıyla açıp baktım. Heycanlanacak ruh bırakmadılar resmen. Ya da ben çabuk pes ettim.
-
@avar şu an ben de aynı durumdayım maalesef... zaten bu ülkede o kadar çok umursamaz oldum ki hiçbir şeye şaşırmıyorum ki ondan sizi anlayabiliyorum...
-
@adgercu tanıdık birileri olması çok buyuk bir artı. Dediğiniz gibi evdeki ehsap çarşıya uymuyor illa bir iş bulup çalılacağız bizde ilk zamanlar yok demek yok:) greencard çıkınca daha çok düşünmek lazım tabiki kısmet artık
️ -
Herkese selamlar, ben ve eşim ilk kez başvurduk green carda, iki çocuğumuz var, başvurduktan sonra tanıştım bu forumla ve 2-3 aydır neredeyse hemen her konuyu okudum sessizce gözlemledim. Hiçbir fikrim yokken forumdan bir çok bilgi edindim.yazan,soran ,yanıtlayan herkese çok teşekkürler gerçekten emeğinize sağlık

Umarım hepimiz için herşey güzel olur
-
Eğer bir gün ABD’ye yerleşirsem yapacağım ilk iş şu açık arttırmayla satılan depolardan birini alıp içine bakmak olacak. Mükemmel bir event. Kim bilir belki iş haline bile getiririm.
-
@mikael, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Eğer bir gün ABD’ye yerleşirsem yapacağım ilk iş şu açık arttırmayla satılan depolardan birini alıp içine bakmak olacak. Mükemmel bir event. Kim bilir belki iş haline bile getiririm.
Çıkma ihtimali olan kimliğinle bağdaştırılamayacak silahları bir tekneye doldurup Türkiye’ ye getirip karaborsada satarsan eğer köşeyi dönersin.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum