DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
-
DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
Ben turist vizemi New York olarak belirttim randevum ekim sonunda . Fakat nişanlım ile los angeles olarak karar değiştirdik. İlk girişte bir sıkıntı olur mu los angeles havalimanında ? -
@Alperen-Türkan, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
Ben turist vizemi New York olarak belirttim randevum ekim sonunda . Fakat nişanlım ile los angeles olarak karar değiştirdik. İlk girişte bir sıkıntı olur mu los angeles havalimanında ?Burada amac turist olarak ulkede kalip sonra da ulkeyi terk etmek.
Eger DS-160 formlarinda verdiginiz tum adresler NY ise, o durumda giristeki gorevli ne zaman nerede kalacaginizi veya New York'a gecip gecmeyeceginizi ogrenmek isteyebilir.
Bu tur durumlarda kendilerine amacinizin kotu olmadigini gosterdiginiz takdirde bir sorun yasamazsiniz. En makul aciklama sanirim, ucak biletinin ucuzlugundan dolayi bu sehirden giris yaptiginizi soyleyip, su su tarihlerde New York'ta gececeginizi belirtmeniz olur... Bu tur durumlari ve iddialari ne kadar cok belge ile desteklerseniz, sizin icin o kadar rahat olur.
Tabii bunlari sorgularlarsa bu durum gecerli... Standart birkac soru sorup gec de diyebilir ama siz en kotusu icin hazirlanin :)
Konsoloslukta mulakat zamani verdiginiz cevaplar kayit altin alinip, CBP'ye aktariliyor. O nedenle CBP ile konusurken yalan bilgi vermemelisiniz.
-
@crazycells bisey sormak istiyorum turist vizesi basvurusu yaparken usa da contact birisinin adresini istiyor fakat hiç tanıdığım yok oraya kimi yazmalıyım teşekkürler
-
@sezertas, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
@crazycells bisey sormak istiyorum turist vizesi basvurusu yaparken usa da contact birisinin adresini istiyor fakat hiç tanıdığım yok oraya kimi yazmalıyım teşekkürler
kalacaginiz otelin iletisim bilgilerini yazabilirsiniz.
-
Yazdım ds 160 formunu doldurdum peki randevu nasıl alicam sadece acil randevular yazıyor sitede şuan randevu verilmiyor mu acaba
-
@sezertas, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
Yazdım ds 160 formunu doldurdum peki randevu nasıl alicam sadece acil randevular yazıyor sitede şuan randevu verilmiyor mu acaba
Su basliktaki ilk iletinin en alt kismini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Randevu alabilirsiniz, ama oldukca uzun bir sure sonrasina veriliyor su an. Yakin tarihte randevu istiyorsaniz acil bir durumunuz olmali.
-
Bir davetiye üzerine (kongre konferans gibi)turist vizesi alınca o tarihlerde mi girmek gerekiyor abd ye. Yoksa öncesinde gitsek sorun olur mu?
-
@alp-0, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
Bir davetiye üzerine (kongre konferans gibi)turist vizesi alınca o tarihlerde mi girmek gerekiyor abd ye. Yoksa öncesinde gitsek sorun olur mu?
Daha once girebilirsiniz ama yakin tarihlerden bahsediyorum, siz ne kadar sure once girmeyi planliyorsunuz?
CBP gorevlileri eger sizi "secondary inspection" alanina gonderirlerse konsoloslukta verdiginiz tum cevaplari orada gorecekler, bilginize. Bilgilerin uyusmamasi vizenizin iptaline neden olabilir (genelde de olur).
O nedenle vizeleri hangi amacla aldiysaniz o amaca uygun olarak kullanmalisiniz.
-
@crazycells peki Bi engel çıkar da konferansa gidemezsem daha sonra nasılsa vizem var diyerek amerikaya turist olarak giremez miyim?
-
Bunu ben de merak ediyorum
-
@Alp-0, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
@crazycells peki Bi engel çıkar da konferansa gidemezsem daha sonra nasılsa vizem var diyerek amerikaya turist olarak giremez miyim?
Eger ustunden uzun bir zaman gecmisse o durumda problem cikmama ihtimali yuksek. Ama eger konferans tarihlerinden hemen sonra girmeye calisirsaniz ve amaciniz konferans icin girmek degilse bu durumda sorun cikma ihtimali var.
-
@yesilpiksel, içinde söyledi: DS-160 Formuna girilen eyalet-şehir harici başka eyalet-şehirden havalimanında giriş yapılabilir mi ?
Bunu ben de merak ediyorum
giris yapabilirsiniz; ama vizeyi alirken konsoloslukta sorulara ne cevap verdiyseniz, ABD'ye giris yaparken de ayni/benzer cevaplar vermelisiniz. Eger vizeyi alirken verdiginiz cevaplar, giriste CBP'nin sordugu sorulara verdiginiz cevaplarla ortusmezse giriste problem yasayabilirsiniz.
-
H heroinchains bu başlıktan bahsetti
-
Merhabalar ds160 doldurduk henüz bir schengen seyahatimiz yok eşimle, ancak mülakata gittiğimiz tarihte bir fransa ve londra seyahatlerimiz olacak nasipse, bunları konsolosluk pasaporta bakmayacağı takdirde göremeyecek, fransa seyahatimize de daha 5 ay var, nasıl bir yol izlemeliyiz? Bilgisi önerisi olan varsa çok memnun olurum
-
S stardium bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum