Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Meraba arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var vaka numarasıyla giriş yaptığım dosya'da
    VİSA SINIFI: DV
    DURUMUNUZ ŞU ANDA: KCC
    YABANCI ÜCRETLİLİK DURUMU: HİNDİ
    böyle bişey yazıyo bunun anlamını bilen var mı bir de benden istenilen belgeleri mülakat tarihi verildiği zaman mı istenicek lütfen yardımcı olun


  • Meraba Arkadaşlar sizlere bir sorum olucaktı Ya Ds260 Form doldurdum (18107,2021) gönderdim orada uyruğum Türkiye idi ama bugun kontrol ettim HİNDİ Yazıyo ve değiştiremiyorum ve nasıl böyle olduğunu da anlayamıyorum konu hakkında yardım edebilecek kimse var mı .?


  • Merhaba, cn numaram ilk binde olmasına rağmen dosya hala nvc de gözüküyor. Sizce ankarada ki konsolosluğa mail atmalımıyım mülakat tarihi için

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ai123 ilk fırsatta KCC'ye mail atip DS260 formunuzu açtırıp adresinizi londra olarak guncellemeniz gerek, aksi halde işleminiz tamamlanmamış olur. sonrasında londra'da mülakatiniza sorunsuzca görebilirsiniz.

    bol şans.


  • @ahmetdacic ready cn'lerine nasıl bakıyoruz acaba?


  • @gucarslan Merhaba, yorumunuz için teşekkür ederim. DS260'ı açtırıp daha sonra güncellemiştik. Londra adresim, telefon numaram ve iş adresim olarak güncel ve DS260 Kapalı olarak duruyor. Bunu yaptıktan sonra KCC ile mailleşerek Pasaport, İngiltere giriş vizem ve oturum kartımı mail olarak iletmiştim. KCC bunları baz alarak artık mülakat yeriniz London ama DS260'ta gözükmeyecek demişti. İlk kontrol sayfam ve DS260 halen Ankara gözüküyor dedikleri gibi. Mülakat alabilmek için Current olmayı bekliyorum. Current olunca tekrar KCC veya London konsolosluğa mail atmam gerekir mi? Yoksa ilk kontrol sayfamdan veya mail ile london mülakatı alıp alamadığımı görebilir miyim?


  • @isa-seyhan Hocam galiba "sayfayı çevir"i açık unutmuşsunuz o yüzden ülke yerinde hindi yazıyor.


  • @emircav merhaba, ben konuyla ilgili hem KKCV ye hem Ankara'ya mail attım dikkatleri çekebilmek için...şunu bilmiyoruz dosyalar hepsi KKCV de Kentucky de görülüyor; acaba 1-kentucky mi dosyaları kontrol edip hazırlayıp gönderecek yoksa 2- Ankara mı hazır olan dosyaları isteyecek bilmiyoruz ama sanki Kentucky ye mail atmak ve sorgulamak sanki daha doğru gibime geliyor. Sabırla beklemek...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @isa-seyhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    meraba arkadaşlar ya benden ne dosya hazırlamamı nede mülakat için randevü vs. hiç birşey istemediler henüz sadece bi meil aldım DO-NOT-REPLY adın da oda bu bir vize değildir yazı şuana kadar sadece ds260 form doldurup gönderdim tedirkin oluyorum acaba eksik yada yanlış bişey mi doldurdum .?

    lütfen case numaranızın ilk hanerisini yazar mısınız?
    XXXXX olunca kaç olduğunda sorularınıza net cevaplar alamayacaksınız ne yazık ki.

    eğer DS260 formunu doldurup, bültende de cut-off içindeyseniz yapmanız gereken tek şey beklemek.

    bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emircav şuan mail atmanıza hiç gerek yok, eğer dosyanız NVC'de (KCC'deyse)
    ilk mülakat dağıtımını beklemeniz yeterli. bol şans..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bilgehan-bulut hazırladığımız siteden;

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ai123 kontrol sayfanızın ankara olması normal, çünkü ilk başvuruda orayı seçtiğiniz için ankara görünecek.

    KCC, size ilgili onayı verdiyse artık telaşlanmanıza gerek yok.
    bülten'den cut-off içinde olmayı ve mülakat almayı beklemelisiniz.

    bol şans.


  • @gucarslan merhaba. Ben Ds-260 formunu doldururken visa mulakat yerini Vancouver olarak belirttim. Malesef benim hatam daha once hic arastirmadim az once bir arakdasim benim uyardı Kanada da sadece Montréal konsolosluğunda mulakatlar yapiliyormus. Benim bu durumu anlatan Kcc ye bir atma gerekir mi. Yoksa zaten KCC mulakat yerimi ve dosyami ben Vancouver belirtmiş olsam bile o Montreal konsolosluğuna iletir mi. Yardimci olursanız cok sevinirim. Ayrica bu benim dosyam icin bir sorun yaratir mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mstktlb merhaba.
    aynı durumda istanbul yazan arkadaşlarımız da oluyor ama; onlar da mülakata ankara'da giriyorlar, göçmen vizeler orada verildiği için. aynısı kanada için de geçerli olması gerek. kanada'da yaşadığınız için mülakatınız o ülkede göçmen vize verilen konsoloslukta yani montreal'de olacaktır. siz bilirsiniz kcc'ye mail atmanızda hiçbir sıkıntı olmaz, atabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @isa-seyhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Meraba arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var vaka numarasıyla giriş yaptığım dosya'da
    VİSA SINIFI: DV
    DURUMUNUZ ŞU ANDA: KCC
    YABANCI ÜCRETLİLİK DURUMU: HİNDİ
    böyle bişey yazıyo bunun anlamını bilen var mı bir de benden istenilen belgeleri mülakat tarihi verildiği zaman mı istenicek lütfen yardımcı olun

    Kullandığınız web browser'ın otomatik çeviri (translate) özelliği açık kalmış. Onu kapatırsanız veya otomatik çeviri özelliği olmayan başka bir browser ile görüntülerseniz orijinal İngilizce haliyle olması gerektiği gibi görürsünüz. Bunun dışında bir şey yapmanıza gerek yok.


  • Merhaba daha önce de sordum ama bir yanıt alamadım cn:19.400 geçmiş yillara baktığımda her ay 2.500-3000 seklinde ilerliyordu Visa buletin Şubat için 13.000 belirlendi mart ise 13.500 koskoca avrupa 500 kişi mi current olcak ? Bu durum hakkında bir fikri olan paylaşabilir mi.Su an çalışıyorum ona gore işten ayrılıp tazminatımı alacağım ve bu süreçte yurt dışında olmamın bir sakıncası olmadığını söyledi avukatım.Ayni zamanda raporlu olarak aldığım ilaçlarım var.Kisacasi normal birinden kat ve kat sorunluyum bu süreçte.diger yıllara göre oranlayip plan yapıyordum oysaki mart supriz oldu nisan mayıs gibi duzelir mi bu durum.Vize bulteni aciklandiktan ne kadar sure icerisinde mulakat veriliyor ?


  • @rhyme-azfendak Screenshot_20220117-155043_Telegram.jpg şöyle bir şey gördüm de sanırım bu aylarda hep düşük rakamlar açıklanmış

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rhyme-azfendak ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    merak ettiğim bir konu var, avukatınız bu dv süreci ilerletmeniz için gerekli işlemleri yapan bir danışman avukat mı?


  • @rhyme-azfendak

    Bence bu sürece güvenip işten çıkmayın.

    Mülakat alacağınız kesin değil çünkü.

  • ⭐⭐⭐

    @megatron Kesinlikle katılıyorum bu cevaba. Süreç kesinleşmeden işten ayrılmak, ev-araba satmak gibi durumlar ilerisi için kötü sonuçlar doğurabilir. Acele etmeyin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum