[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@archer2 Merhaba, yaklaşık 2 haftadır göndermiyorlar. Sebebini biz de bilmiyoruz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ankara'ya büyükelçi flake diye biri atanmış. Bu durum süreci başlatır mı? Sizce
Hiç bir ilerleme yok. -
@emrah-koç Bugün birşeyler bekliyordum ama yine boş çıktı.
-
sürecin pek bir ciddiyeti kalmadı açıkcası "melih bak uçağın kalkıyor" modundayım. :D olursa neden olmasın olmazsa da niye olsun ki modu gerçekten rahatlatıyor denemelisiniz :D
-
@archer2 ben aldım 23 aralıkta
-
Hele bir de şimdi kapanma falan gelirse vay halimize. Mayıstan beri yatırımımı ve gelecek planımın tamamını amerika üzerine yaptım, eğer alamazsak bunun hayal kırıklığı çok büyük olacak.
-
@beyc
Ya arkadaş bu kadar mı kötü şans olur bu kadar mı kötü gider herşey ya.
Ne hayalimiz vardı ne bulduk.
-
@beyc Ocak ayından biraz umutluydum. Hareket olmayınca takip ettiğim telegram gruplarını, yabancı forumları da bıraktım. Sizinle aynı durumdayım.
Arada buraya girip bakıyorum gün içerisinde, o kadar. Artık greencard için bir heyecanım kalmadı. Olmayınca olmuyor. Her işte bir hayır vardır. Hep diyorum sonuç açıklanana kadar hayatımızda olmayan bir süreçti.
-
@megatron sorma kardeşim ya hayat yüzümüze güldü diyoruz onda da sebebini anlamadığım faktörler yüzünden elimizden gidiyor :D ilk çıktığını gördüğümde ki heyecanın %1 kalmadı çekir pakedinden mini cooper çıkıyo ya millete o ciddiyetle yaklaşmak en iyisi şu an
-
ahahah aynen bende öyleyim sırf foruma gün sonu muhabbetine girip bakıp çıkıyorum. @smartcells bu arada geleneksel tıraş muhabbeti beni çok sardı hobi kazandırdın bana bu bohem muhabbetin ortasında :D
-
Bu ileti silindi! -
@caganpaker bende aynı durumdayım :D
-
Daha 8 ay var sürecin bitmesine pozitif olalım 🙂
-
Bu ileti silindi! -
@megatron Forumda insanlara sataşmayı huy mu edindiniz?
-
Bu ileti silindi! -
:D :D :D o değilde megatronla birisi ne zaman münakaşaya girse gülümseyerek okuyorum. Çok iyi flame atıyo hakkını vermek lazım :D
-
@beyc, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
:D :D :D o değilde megatronla birisi ne zaman münakaşaya girse gülümseyerek okuyorum. Çok iyi flame atıyo hakkını vermek lazım :D
Yaşı genç belli ediyor. 🙃
Ben imzasındaki CN nin 16k dan 17k olmasına takıldım.
Flake değil de fake gibi 😂 -
@beyc Pembe hayallerin gezdiği yerde ne yorum ne de etiket kampanyası nede vb işler yapılır.
Adama diyorum ki durumlar kötü toplu şekilde twitter instadan yazmalıyız.
23k cn adamın dediği : Raad ol ya alırız bu greencardı.
-
@ping-pong Arkadaşların dediği gerçekleşirse abdden fotoğraf atacağım sana o zaman anlarsın fake mi gerçek mi :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum