DV2023 Sohbet Odası
-
Bu ileti silindi! -
-
Turist kazanacak Amerika 😂🗽
-
@emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Turist kazanacak Amerika 😂🗽
Biraz daha mantıklı bir cümle olabilirmiş 🙃
-
@denizci10 randevu olayı nasıl oluyor acaba? mesela bana çıktı diyelim benim tarihim geldi sistem üzerinden daha ileri tarihe çekebiliyor muyum randevuyu?
-
@cycraft ustu kapali soru gerci bir baskasina ama su kadari solim gormusken yazma durumunda kaldim :) bana cikti ve randevu verdiler kismina deginerek .. inanin herkez o randevunun telasi ve beklentisi icinde (kazanan talihliler),bu yuzden o surec geldimi birakin otelemeyi bir ay onceden bile gidersiniz :)
-
@ping-pong heyecan 🗽😝
-
@emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ping-pong heyecan 🗽😝
Neyin heyecanı sorması ayıp? Hala anlamsız 😂
-
@ping-pong olayları gizli saklı yapıyorum sen merak et diye pampaa 🗽😂
-
@cycraft bildiğim kadarıyla hayır. Ama @crazycells hocam daha iyi bilir tabi. Sonuçta bu gruptaki herkes bu deneyimi yaşamamış kişiler. Yaşamış kişilere sormakta fayda var. Mesela bana randevu verseler her halde gözüme uyku girmez gecelerce.
-
@cycraft randevuyu çekmen için elle tutulur neden sunmalısın. Keyfine olmaz fakat şunu da unutma ileriye atınca vize basılan sayısı biterse sen de soğuk su içersin. Sen mülakatı ileriye aldın sana bir tane vize ayırmıyorlar. Bunu da bilmelisin.
-
Günaydın Forum Ailesi
Bugün Günlerden Massachusetts

Massachusetts, ABD'nin kuzeydoğu kıyısında, New England bölgesinde yer alan bir eyalettir. En büyük şehri ve başkenti Boston şehridir. Eyaletin adı bir Amerikan yerli kabilesi olan Massachusett kabilesinden gelmektedir ve bu kabilenin dilinde massachusett "büyük tepeler bölgesi" anlamına gelmektedir.
-
ingilizce de artık PUSH out oldu in artık bu olacak

-
@gariban, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Günaydın Forum Ailesi
Bugün Günlerden Massachusetts

Massachusetts, ABD'nin kuzeydoğu kıyısında, New England bölgesinde yer alan bir eyalettir. En büyük şehri ve başkenti Boston şehridir. Eyaletin adı bir Amerikan yerli kabilesi olan Massachusett kabilesinden gelmektedir ve bu kabilenin dilinde massachusett "büyük tepeler bölgesi" anlamına gelmektedir.
Günaydın.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@emtee ben. Zaten profil kısmında da yazdım. Bundan sonra taktik maktik yok bam bam bam... Eğer mükemmel bir planın yoksa birçok planın olması lazım. GC yüzde 1 ihtimalden dolayı mükemmel bir plan değil. Ben de kendi adıma birçok plan yaptım. Bunların başında E2 var diğerleri F1, H1B, EB5 ve diğer birçok seçenek. Bazı seçenekleri kendi midem bile kaldırmıyor o kadar yani. Neyse bekleyip göreceğiz.
merhaba denizci hocam nasılsınız ? ben de sizin gibi e2 araştıranlardanım. sizinle istişare etmek isterim mümkünse.
-
insanın turist vizesi olunca böyle manyaklık yapabilirmiş. dakika 6:20 Türk heryerde Türktür. Bir şey sorup çıkacağım :)
-
Herkese iyi akşamlar, açıklanmasına yaklaşık 120 gün kaldı
-
Abd deki arkadaşlara bir sorum olacaktı. Bir arkadaşım abd de ona iPhone aldırmak istiyorum ama Avrupa da olduğu gibi tax free yokmuş dedi. Yani ürünü alıp oradan belgeyi alıp havaalanında vergisi iadesi olmuyor mu? Bilenler hemen yazarsa sevinirim. @crazycells
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
insanın turist vizesi olunca böyle manyaklık yapabilirmiş. dakika 6:20 Türk heryerde Türktür. Bir şey sorup çıkacağım :)
Ben de istiyorum bu kafadan ve bu paradan 🙃 Ne şanslı insalar var şu hayatta. 1 günlüğüne gitmesini filan kenara koyuyorum. Turist vizesi var adamın her dakika gidebilme ihtimali ahhh hayat ahhh 😭
-
@hyller o sene bu sene apple dan cikmicaksiniz 😊🎗
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum