DV2023 Sohbet Odası
-
@emtee, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Amerika hayallerini sadece green carda bağlamayanlar var mı ? 🗽🇺🇸
Kesinlikle bu yıl ya da 4 yıl içinde çıkacağına inanmakla birlikte şimdilik 28 yaşına kadar sadece greencarda odaklıyım
-
@hopes1 bence bu konuda çok bekleme derim.. çünkü kesinlikle zaman cok çabuk geçiyor ve hayaller ertelemeye değmiyor.. Ben 33 yaşındayım ve geç olduğu için çok pişmanım.. 🇺🇸 Beklemez 😂
-
Amerika hayallerimi şansa bırakmayacağım, adım adım yürüyorum.. 🗽🇺🇸
-
@emtee ben. Zaten profil kısmında da yazdım. Bundan sonra taktik maktik yok bam bam bam... Eğer mükemmel bir planın yoksa birçok planın olması lazım. GC yüzde 1 ihtimalden dolayı mükemmel bir plan değil. Ben de kendi adıma birçok plan yaptım. Bunların başında E2 var diğerleri F1, H1B, EB5 ve diğer birçok seçenek. Bazı seçenekleri kendi midem bile kaldırmıyor o kadar yani. Neyse bekleyip göreceğiz.
-
@avar tabiki düşüncelerinizde haklısınız. Benim düşüncem onlar namerde muhtaç kalacaklarına ben onlara muhtaç kalmaya razıyım. Kafamadaki mantık ve kötü gün planım bu. Tabi ki şartlar daha iyi olsun ailecek beraber olalım mümkünse. Saygılarımla.
-
Günaydın iyi pazarlar herkese.
@musty
Aslında durum şu sanırım. Şimdi size sorsak. Çocukluğunuzda daha çok paranız olsaydı ama karşılığında aile üyelerinden birisini görmeyecek olsanız kimi görmemeyi tercih ederdiniz?
Bu soruya verilen yanıt aslında meseleyi çözüyor galiba. -
Herkese mutlu yıllar. Büyüklerime bi sorum olacaktı. Tek bekar biri için florida düşünüyorum. Sizce nasıl uygun mu? 7-8k usd ile gelen biri için. Diğer eyaletler hakkında pek bilgim yok. Kişisel vergi vs gibi muhabbetlerden florida seçtim. Tavsiyesi olan var mı?
-
@furkan-aydın, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Herkese mutlu yıllar. Büyüklerime bi sorum olacaktı. Tek bekar biri için florida düşünüyorum. Sizce nasıl uygun mu? 7-8k usd ile gelen biri için. Diğer eyaletler hakkında pek bilgim yok. Kişisel vergi vs gibi muhabbetlerden florida seçtim. Tavsiyesi olan var mı?
Sizin donanimiza, neler yapabileceğinize, tecrübenize, minimal yasam standardiniz, sponsor veya tanıdık var mi bilmek gerekiyor bunun yanında en büyük faktör şans
-
@furkan-aydın vallahi gc ile ilk kez gelenler bile direkt Florida veya California gibi pahalı yerleri seçmek istemiyorlar. Tabi ki en büyük sebep pahalı olması. Sonuçta ilk giden de son giden de siz değilsiniz. Sadece diğer yerleri tercih edenlere göre biraz daha zorlanırsınız o kadar. Gördüğüm kadarıyla genelde tutunmak ve alışmak için daha uygun eyalet ve şehirleri seçiyorlar sonrasında nereye gideceklerine karar verip oraya taşınıyorlar. Böylece hem ülkeyi tanımış hem biraz birikim yapmış oluyorlar. Tercih sizin. Bunlar benim Türkiye den tespit ettiğim hususlar.
-
@denizci10 hocam nasilsiniz konusmayali :)
-
@gokhanbagatur iyi diyelim iyi olalım... halen burada olup çok iyiyim diyen yoktur her halde... 😂 turist vizesi için geri sayıma başladım... şu an onun stresi var üstümde... sonrasında başka stresler olacak ama şimdilik önümüzdeki maça bakıyorum sadece... siz nasılsınız hocam?
-
Merhabalar ben de bu sene ilk kez basvuru yaptim esimle, bir de kızımız var, bilgilendirici olmasi açısından üye oldum notlar almaya bile basladim sanki çıkmıscasina,şimdiden hepimize bol şans:)
-
Bende malumunuz ilk basvuru bu sene bekliyorum bir yandan yatirimci olarak neler yapabilir en dusuk butce olarak onlari arastiriyorum.gecenlerde cofetruck muhatine denk geldim cokta hosuma gitti . Kafada hep bir tilki saga sola kosturmaca modunda :)
Umarim guzel sonuclanir basvurunuz,herhangi bir danismalik hizmeti aldinizmi direk kendiniz mi basvurdunuz? -
@gokhanbagatur ben ilk olarak Mayıs 2021 de başvuru yaptım GC sonuçlarından sonra. Amacım bi an önce randevu almaktı. Ve Haziran 2022 ye almıştım. Sonra elime fırsat geçti Mart 2022 ye taşıdım. Ekim ayından itibaren yavaş yavaş randevular açılmaya başlayınca şöyle bir baktım genelde insanlar red alıyorlar. Ben de risk almak istemedim ve danışmanla çalışmaya karar verdim. Bir kaç kişi vardı takip ettiğim hem güvendiğim her de kendisinin tarzını beğendiğim biriyle çalıştım. Tüm hazırlıklarımızı yaptık bekliyoruz şu an.
-
Geliyor oyleyse hadi bakalim cok sevindim.
Bazi danismanlar var adini veremem simdi burda belki dogru olmaz ama gercekten isinin ehli ama tabi burda da olay sans faktoru biraz sonucta 3 dk yi gecmiyor gorusme ve karsinizdakinin de o anki ruh hali cok muhim :) umarim guzel gecicektir😉 -
@gokhanbagatur inşallah hocam. Tek dileğim bu şu an. Herkesin gönlüne göre olsun her şey.
-
@denizci10
Teşekkür ederim hocam. Bu detayları nerden öğrenebiliriz? Başlarda En minimalist olarak yaşamak isteyen biri için. Sponsor vs olmadan direkt tek başıma geleceğim. Sadece çıkması yeter.Türkiyede üniversite bile okuyacağıma orda bulaşıkçılık yaparım. En azından bu gün bulaşıkçılık seneye allah kerim. Türkiyede en büyük eksiklik olan ümidimiz yok ümidimiz.
Bu iş güç detayları konusunda ne yapcaz işi nasıl bulucaz gibi konular için forumu didiklicez heralde -
@furkan-aydın bı detayları okuyarak, izleyerek ve en önemlisi de konuşarak elde edebilirsiniz. Ben abd ile ilgili neredeyse tüm Facebook gruplarına üye oldum. Forumdaki tüm sayfaları neredeyse okudum. Youtuber ların neredeyse tüm videolarını izledim. Tanımadığım insanlara mesajlar atıyorum geri dönüş yapanlarla müsait olduklarında konuşmaya çalışıyorum. Sürekli yeni bilgiler öğreniyorum ve bunların nasıl olduğunu bu konu ile ilgili neler yapabileceğimi araştırıyorum. En azından oraya gittiğimde bir fikrim olması açısından. Yani kolay değil. Ben Kasım 2019 dan beri araştırıyorum. Size de sadece bunu tavsiye edebilirim. Bu arada benden daha çok araştıran kişiler var bunu da çok iyi biliyorum.
-
@furkan-aydın aşağıdaki her videoyu seyredersen kafanda bir şablon oturabilir
https://www.youtube.com/watch?v=EdrmE17k5lM
https://www.youtube.com/watch?v=_406nLj8uNc
https://www.youtube.com/watch?v=akErzRgUi0I
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gokhanbagatur inşallah hocam. Tek dileğim bu şu an. Herkesin gönlüne göre olsun her şey.
Turist vizesiyle gittikten sonra hangi vize cesidiyle kalmayo dusunuyorsunuz yoksa sadece bir gormek mi istiyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum