(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Herkese selam, DS-160 formunu doldururken istenilen giriş ve çıkış tarih konusunu ben yanlış anlayıp çıkmayı düşündüğüm tahmini tarih aralığı olarak 2 ay gibi bir tarih seçtim. Seyahat planım 3 hafta gibi bir süre olacak fakat DS-160 formunda 2 ay gibi bir süre gözükmektedir. DS-160 formumu güncellemem vs. yapmam gerekiyor mu? Ya da Mülakata gittiğimde bu durum sorun olur mu?
-
Ocak ayı gibi Üniversitemden Stajım bittiği için mezun olacağım ve ilişiğim kesilecek Ön Lisans RTV Mezunu olacağım. Notlarım iyi. Seslendirme merakım ve film, dizi delisi olduğum için Amerika'nın işte gerekli yerlerini ziyaret edeceğim ilham almam gerekiyor vs vs gibisinden bir şeyler söylesem sizce olumlu olur mu? Diğer sorumda Yeşil pasaport sahibiyim hiç bir yere vize başvurusunda bulunmadım diğer ülkelere ne kadar giriş çıkış yaptıysan o kadar dosyana olumlu derseniz yunanistan-bulgaristan giriş çıkış yaparım.
-
şu anda turist vizesi için yakın tarih veriyorlar mı ? 2022'nin Eylül ayı falan diyorlardı
-
@red1121 Bu konu artık en kritik noktalardan biri oldu diye düşünüyorum US konsolosluğunun gözünde... Net Avrupa veya Asya ülkelerine 5-7 yıllık geçmişte minimum 2-3 kez giriş çıkış yapmak önemli.... Ben 2014'te Rusya, 2017'de WAT ile Amerika seyahati yaptım ama şimdi B1 için gitsem red yerim diye korkuyorum... Konuşup anlamadan, dinlemeden sadece bu parametreler üzerinden red verirler diye.
-
Merhaba, Amerika turist vizesi için kardeşe sponsor olunabiliyor mu acaba?
-
30 ülke dolaşmış birisi 3 ret alan bir kişinin yorumu
-
Merhaba, 10 yıllık vizemin basılı olduğu pasaportum, görüşmeden 48 saat sonra tarafıma ulaştı. Soran arkadaşlar olmuştu.
-
Benim passport da sali gunu olan gorusmemden sonra pzts elime ulasti
-
Merhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Eşimin B1 vizesinin süresi dolmuştu, DV2021 talihlisi (ya da talihsizi) olduk vs. derken zaten statü değiştiririz diye elbette kaldı o öyle. Sonra dava vs. derken biz yeniden B1 vizesi için başvurmadık ama başvurmak istiyoruz artık. Sizce bu konuda ne yapmalıyız? Bize ne tür bir dezavantaj sağlayabilir bu durum? Değerli görüşlerinizi beklemekteyim.
-
@MuRtY, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba, 10 yıllık vizemin basılı olduğu pasaportum, görüşmeden 48 saat sonra tarafıma ulaştı. Soran arkadaşlar olmuştu.
Hayırlı olsun. Adresinize mi geldi yoksa siz bi yerden mi aldınız? Teşekkürler.
-
@BerryLisrap, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Eşimin B1 vizesinin süresi dolmuştu, DV2021 talihlisi (ya da talihsizi) olduk vs. derken zaten statü değiştiririz diye elbette kaldı o öyle. Sonra dava vs. derken biz yeniden B1 vizesi için başvurmadık ama başvurmak istiyoruz artık. Sizce bu konuda ne yapmalıyız? Bize ne tür bir dezavantaj sağlayabilir bu durum? Değerli görüşlerinizi beklemekteyim.
48 ay içinde vizeniz dolduysa mektupla başvuru yapabilirsiniz.
-
@denizci10 Peki ben kendim için ne yapmayalım? ben ilk defa B1 için başvuru yapacağım. ve ayrıca davadan dolayı herhangi bir dezavantaj durumu olur mu?
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Selam, evet adresime geldi pasaport. @denizci10
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Adresinize geldiğinde siz mi aldınız yoksa başka birisi de alabiliyor mu? Bir de hangi kargo ile geldi? Son bi soru daha kargo hangi şehire geldi? Teşekkürler
-
Adresinize geldiğinde siz mi aldınız yoksa başka birisi de alabiliyor mu? Bir de hangi kargo ile geldi? Son bi soru daha kargo hangi şehire geldi? Teşekkürler
Hayır ben işteydim babam teslim aldı. Ptt kargo. İstanbulda.
-
Hayır ben işteydim babam teslim aldı. Ptt kargo. İstanbulda.
Teşekkürler cevaplarınız için.
-
@Ege-Yildirim, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells Bilgiler için teşekkürler... Daha önceden ülkeye girip, sorunsuz çıkmış olmam; şimdi de o zamandan arkadaşımı görecek olmam örneğin, 3 aylık bir travel planı sunmam olumlu olmaz mı?
Evet, daha once ABD'ye giris cikis yapmis olmaniz olumlu olabilir; ama tek basina yine de yeterli degil. Bu seyahatin de gecici oldugunu ve Turkiye'ye donmeye niyetli oldugunuzu gormeleri lazim. Neticede kendi hayatinizi en iyi siz biliyorsunuz, eger bu sekilde bir arkadasi 3 aylik seyahat etmenizin durumunuza uygun ve dogal oldugunuzu dusunuyorsaniz o halde sorun yok. 3 ay boyunca ne yapacaginizi anlatmaniz kesinlikle iyi bir sey olur, fakat sonrasinda Turkiye'ye geri donme planlari da yaptiginizi gorsunler.
-
@florida2, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhabalar. Ankaradaki b1 b2 vize görüşmemizi Istanbula erken tarihe alabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
evet, alabilirsiniz. sorun yok.
-
@catal, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells merhabalar tekrardan annemin ais hesabında randevusu gözüküyordu Haziran 2022için ama şimdi randevu al durumu oluşmuş neler oldu acaba aramamız mı lazım konsolosluğu
sanirim otomatik olarak Istanbul'a tasiyacaklar, isterseniz birkac gun bekleyin.
-
@cihat-sakarya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Sevgili arkadaşlar geçen hafta kabul aldığım b1-b2 vize randevumda herhangi bir belgeye bakılmadı sadece neden ABD'ye gidiyorsun? Mesleğin ne? Daha önce başka ülkelere gittin mi? soruları soruldu. Hepsine kısaca cevap verdim. Sanırım belgelerden ziyade görüşme daha belirleyici oluyor. Herkese bol şans, hakkınızda hayırlısı olsun.
tebrikler, hayirli olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum