-
Herkese merhaba. İspanyaya öğrenci olarak gidicem. Yanlız bende Almanyada 8 aylık bi oturum oldugu için benden almanyada herhangi bir sabıkam olmadığına dair belge istediler.Bende gerekli evrakları konsolosluğa 20 € verip aldım ve Almanyadaki adreslerine gönderdim ve benim evime direkt olarak gelceğini söylediler 3 hafta oldu hala gelmedi.Benim gibi başından böyle bi olay geçmiş arkadas varsa .Yardımcı olursa cok sevinirim . Teşekkürler
-
@marioflas Almanya Sabıka Kaydı içinde söyledi:
Herkese merhaba. İspanyaya öğrenci olarak gidicem. Yanlız bende Almanyada 8 aylık bi oturum oldugu için benden almanyada herhangi bir sabıkam olmadığına dair belge istediler.Bende gerekli evrakları konsolosluğa 20 € verip aldım ve Almanyadaki adreslerine gönderdim ve benim evime direkt olarak gelceğini söylediler 3 hafta oldu hala gelmedi.Benim gibi başından böyle bi olay geçmiş arkadas varsa .Yardımcı olursa cok sevinirim . Teşekkürler
Biraz uzun surmus ama telaslanacak kadar uzun degil. Ogrenci olacaginiz program ne zaman basliyor? Yakin bir zamanda mi?
-
@crazycells Evet ağustosta başlıcak
-
@marioflas Schengen Vize Gecikmesi ve Almanya Sabıka Kaydı içinde söyledi:
@crazycells Evet ağustosta başlıcak
O durumda size tavsiyem konsolosluga mumkunse telefonla ulasip pasaportunuzun ne zaman gelecegini sormaniz.
Surada email ve telefon bilgileri var:
http://ankaravisa.es/contact.html
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum