Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(F/M) Öğrenci Vizeleri

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    121 Bakış
    U
    Arkadaslar Merhaba, Community collegedan 2024 mayis ta mezun oldum, mezun olduktan hemen sonra OPT'mi kullandim ve suan 1 yillik calisma iznim var. Calisma iznim bittikten sonra bi sirket bana sponspor olsa calisma vizesine gecis yapabilir miyim? Yoksa 4 yilligi tamamlamam mi gerekiyor? Cevaplariniz icin tesekkurler.
  • F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • 1 Oy
    7 İleti
    497 Bakış
    crazycellsC
    @crn93, içinde söyledi: B-2 vizesinden F-1 vizesine statü değişikli yapılırken yaşadığım sorun @crazycells aynen öyle . Okul ücretini daha istemediler kendileri. Sevis i ödedik . Elimizde değil belki çıkarmazlar gibi bişiler saçmaladı . Aradım ı20 çıkaran departmanı, adını unuttum şimdi, saçmalamış dedi. İsterse bizi arasın dediler . Size de bi danısmak istedim Ben de neden oyle cevap verdigini anlayamadim. Bir sorun olmamasi lazim belgeyi cikartmakta... Belki COVID-19 nedeniyle yasanan gecikmelerden bahsetmek istemistir...
  • Öğrenci Vize Mülakatında Türkçe veya İngilizce konuşmak?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    14
    0 Oy
    14 İleti
    3k Bakış
    batuuB
    F1 vizesi yani dil için Türkçe konuşma olmazmi güler yüzlü ve ilk başta merhaba konuşurum sonra ingilizce bir şekilde Türkçe konusabilirmiyiz diyip kendimi Türkçe anlatacak geri donucegime çayır sağlam bı belge diyin 3 ay dil okuluna gidip sonra donucem dil lazım is için burda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k