Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(F/M) Öğrenci Vizeleri

Benzer Başlıklar

• Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    7
    0 Oy
    7 İleti
    427 Bakış
    crazycellsC
    @Enis-Burak-Akyürek, içinde söyledi: Mülakat Olmadan Öğrenci Vizesi Almak Merhaba,daha once yarida kalan masterimi bitirmek icin posta yardimiyla vizemi yenilemeye yolladik. Mart ayinda b1 vizemizi esimle birlikte almistik. Yollayali felan bir hafta oluyor ama sistemden kontrol ettigimde hala no status diyor . Tahmini olarak bekleme suresi nedir? (Heycanliyiz biraz o yuzden sabirsizlaniyoruz 🐒) Birkac hafta icinde gorunur, mulakatsiz vize yenileme islemi 1 ay kadar surebiliyor, bilginize.
  • 0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    Gurman.AG
    Bu "Dependent Visa" tam olarak nedir ? Nasil basvurulur ? Ir5 ile gelen Gc sahibinin 21 yas alti bekar cocugu faydalanabilir mi ? Konu hakkinda bilgisi olan var mi ? Cok tesekkur ederim.
  • 1 Oy
    7 İleti
    497 Bakış
    crazycellsC
    @crn93, içinde söyledi: B-2 vizesinden F-1 vizesine statü değişikli yapılırken yaşadığım sorun @crazycells aynen öyle . Okul ücretini daha istemediler kendileri. Sevis i ödedik . Elimizde değil belki çıkarmazlar gibi bişiler saçmaladı . Aradım ı20 çıkaran departmanı, adını unuttum şimdi, saçmalamış dedi. İsterse bizi arasın dediler . Size de bi danısmak istedim Ben de neden oyle cevap verdigini anlayamadim. Bir sorun olmamasi lazim belgeyi cikartmakta... Belki COVID-19 nedeniyle yasanan gecikmelerden bahsetmek istemistir...
  • F1 öğrenci vizesi için Yaş Sorunu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    Y
    Merhabalar. Amerikaya yüksek lisans başvurusu yapmak istiyorum ama 26 yaşında mezun olacağım. Sizce f1 vizesi almamda bu durum sorun teşkil eder mi?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k