K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@aliozby sayın Mary1014 ün dediği gibi
-
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta içerisinde bizde süreci başlatacaktık fakat bugün kız arkadaşımdan kötü bir haber aldım kendisinin ağır bir hastalığı ve ameliyat edilmesi gerektiği durumunu öğrendik yani kısaca bu k1 vize süreci 1 yıl gibi bir zamanı bulabilir benim bu zor zamanında yanında olmam gerekli yapabileceğim bir durum var mı acil vize randevusu veya sağlıklı ilgili başka bir vize türü var mıdır ? Kendisi doktorlardan bir belge veya mektup tarzı bir yazı felan alsa işimize yarar mı ?
-
Bu ileti silindi! -
@Aslan1905 sureci baslatin hemen. Doktordan yazili raport alip..expedite request yapicaksiniz sonrasinda.
-
@yonca_2020 Evet Yonca Hanım bu ayın sonuna kadar süreci başlatacak. Doktordan rapor aldıktan sonra nasıl ne yapmalıyız ondan biraz bahseder misiniz ? Expedite Request nedir lütfen biraz açıklayabilir misiniz? Durum gerçekten ciddi ve bu k-1 vize sürecini bekleyecek kadar zamanımız olmayabilir.
-
@aliozby, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese iyi forumlar,
3 yıldır konuştuğum kız arkadaşımla Amerika da yaşama kararı aldık kendisi Amerika vatandaşı bunun için en uygun yol k1 vizesi olduğunu öğrendik fakat bir sürü danışman sadece soru sormaya dünyanın parasını istiyor. Danışman ya da avukata para vermeden gerçek cevaplar alabileceğim birisi çıkar mı ? çok teşekkürler şimdidenHayirli olsun, danisman veya avukata gerek yok.
Sorularinizi bu baslikta sorabilirsiniz.
I-129F formunu doldurup USCIS'e gondererek sureci baslatabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/3067
-
@Aslan1905, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar merhaba birkaç hafta içerisinde bizde süreci başlatacaktık fakat bugün kız arkadaşımdan kötü bir haber aldım kendisinin ağır bir hastalığı ve ameliyat edilmesi gerektiği durumunu öğrendik yani kısaca bu k1 vize süreci 1 yıl gibi bir zamanı bulabilir benim bu zor zamanında yanında olmam gerekli yapabileceğim bir durum var mı acil vize randevusu veya sağlıklı ilgili başka bir vize türü var mıdır ? Kendisi doktorlardan bir belge veya mektup tarzı bir yazı felan alsa işimize yarar mı ?
Gecmis olsun. K1'e basvuru yapip hizlandirmayi mi planliyorsunuz? Yoksa turist vizesi ile mi kendisini ziyaret etmeyi planliyorsunuz?
-
Aranıza yeni katıldım Herkese merhabalar,
Nisan ayı nişan yapacağım. Süreç ve Nişamlımın getirmesi gereken evraklar hakkında bilgi almak için foruma üye oldum. Yardımı dokunacak tüm arkadaşlaara sonsuz teşekkür ederim şimdiden -
@crazycells Teşekkür ederim hocam çok sağolun. En kısa sürede en doğru yol ne olacak ise onu yapmak istiyorum. Şuan herhangi bir vizem yok .En mantıklısı k1 başvuru yapıp hızlandırmak gibi yanılıyor muyum ama onu da tam olarak nasıl yapmalıyız ve onaylanırsa da ne kadar bir sürede olur bilmiyorum. Yardımcı olup yol gösterirseniz çok sevinirim. Durum biraz ciddi ve kaybedecek pek bir zamanımız yok.
-
@benimkedimcaz nişanınızı türkiye’de yapacak ve nişanlınız amerika’dan gelecekse, sizin ona vermeniz gereken evraklar olabilir. Fotoğrafınızı, pasaportunuzun kopyasını, nufüs kayıt örneği gibi belgeleri ona verebilirsiniz. Pasaport ve nufüs kayıt örneği gerekli olmasa da bence yine de onda bulunması ilerde sizi gereksiz zaman kaybından koruyabilir. Nişanınıza kadar bence dosyanızı hazırlayın ve nişan olur olmaz hemen başvurunuzu yapın. Nişanlınız eğer dosyaları erkenden hazırlarsa sizin imzalamanız gereken belgeleri getirebilir ama onlarıda aslında ilerde imzalayıp scan edip ona da atabilirsiniz.
-
Love Story Letter taslağı örneği var mıdır yoksa kendimiz doğaçlama yazabilir miyiz ?
-
@Rmyss selamlar ready olunca DS-160 formunu doldurup kendimiz randevu tarihi alma olayını F2a kategorisinde de yapabiliyor muyuz ?
-
@Aslan1905 doğaçlama yapabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Dosyam dün itibari ile Ready oldu. Kısa süre önce işlemleri tamamlamış arkadaşlar bana diğer işlemlerle ilgili bilgi verebilirler mi ?
Ayrıca hangi belgeleri hazırlasam iyi olur?
bazı arkadaşlar evrakları hazırladığını iletmiş ama ben göremedim. iletirseniz sevinirim
-
@FerhatO şimdi ds 160 ı doldur ve konsolluktan randevu al. Eğer boş gün varsa vize harç yatırıp randevu alabilirsin bu arada konsolosluktan randevu maili geldi mi ? Bu gelmediyse kendiniz mail atıp randevu talep edin dosyanızin ready olduğunu belirterek
-
@FerhatO, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar,
Dosyam dün itibari ile Ready oldu. Kısa süre önce işlemleri tamamlamış arkadaşlar bana diğer işlemlerle ilgili bilgi verebilirler mi ?
bazı arkadaşlar evrakları hazırladığını iletmiş ama ben göremedim. iletirseniz sevinirim
Hazırlanan evrak olarak yine aynı şekilde ilişki kanıtlarınız , size sponsor olacak kişinin sponsorluk formu nişanlınız veya bir başkası. Diğer evrakları konsolosluk sitesinden bakabilirsiniz.
-
@benimkedimcaz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Aranıza yeni katıldım Herkese merhabalar,
Nisan ayı nişan yapacağım. Süreç ve Nişamlımın getirmesi gereken evraklar hakkında bilgi almak için foruma üye oldum. Yardımı dokunacak tüm arkadaşlaara sonsuz teşekkür ederim şimdidenSimdiden tebrikler. Su iki iletiyi inceleyin:
https://yesilkartforum.com/forum/post/3067
https://yesilkartforum.com/forum/topic/274/k1-vizesi-nişanlılık-vizesi/3078
sayin @runaslan 'in iletisinde belgeleri ayrintili bir sekilde bulabilirsiniz.
-
@Aslan1905, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Teşekkür ederim hocam çok sağolun. En kısa sürede en doğru yol ne olacak ise onu yapmak istiyorum. Şuan herhangi bir vizem yok .En mantıklısı k1 başvuru yapıp hızlandırmak gibi yanılıyor muyum ama onu da tam olarak nasıl yapmalıyız ve onaylanırsa da ne kadar bir sürede olur bilmiyorum. Yardımcı olup yol gösterirseniz çok sevinirim. Durum biraz ciddi ve kaybedecek pek bir zamanımız yok.
Evet, bence de bu durumda en ideali K1 nisanlilik vizesine basvuru yaparak surecinizi baslatmak olur. Surec icin su iki iletiyi incelemenizi tavsiye ederim, daha sonra ise sorularinizi bu baslikta sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/post/3067
https://yesilkartforum.com/forum/topic/274/k1-vizesi-nişanlılık-vizesi/3078
-
@bologna, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Rmyss selamlar ready olunca DS-160 formunu doldurup kendimiz randevu tarihi alma olayını F2a kategorisinde de yapabiliyor muyuz ?
Hayir, F2A gocmen vizesi icin randevuyu konsolosluk (veya NVC) verip sizi bilgilendiriyor. Ayrica gocmen vizeler icin DS-260 formu doldurulacak.
-
@FerhatO, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar,
DS160 formunu doldurup su sayfadaki yonergeleri takip etmelisiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum