green card cekilisine basvuru hakkinda
-
SELAM 16 YAŞINDAYIM VE GREEN KARTI YENİ ÖĞRENDİM Bİ SORUM OLACAK 2018 YILINDA YANİ ŞUAN 2020 İÇİN BAŞVURU YAPILIYOR BENDE 2020 DE 18 OLACAM YANİ BAŞVURU YAPABİLİRMİYİM BU EKİM YADA YAŞ SINIRLAMASI 2018DE 18 YAŞINDA OLMAKMI LAZIM 2020DE 18 OLACAK KİŞİ 16 YAŞINDAYKENDE BAŞVURABİLİRMİ MALUM TRUMP ŞARTLARI DEĞİŞMEDEN ŞANSIMI DENEMEK İSTEDİM BİDE BU BAŞVURDUKTAN SONRA NE ZAMAN AÇIKLANIYO 2020DEMİ??
-
@berat-açikgöz Bildiğim kadarıyla greencard başvurusu için 18 yaş şartı yok. Ama kazananların en az lise mezunu olması isteniyor.
Ekim 2018'de başvurursunuz, Mayıs 2019'da kazandığınızı öğrenirsiniz. En erken Ekim 2019 ila en geç Eylül 2020 arasında da süreciniz devam eder ve netleşir.
-
@entelman YANİ 11.SINIFTAYKEN BEN AÇIKLANACAK SONUÇLAR DİĞELİM KAZANDIM LİSEDEN MEZUN OLMADIM DAHA YİNEDE VİZE GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRİM
-
@berat-açikgöz Emin olmamakla beraber, vize mülakat tarihinizi lise mezuniyet tarihiniz sonrasına bırakırsanız, görüşmeye gidebilirsiniz.
@crazycells Emin olma adına üstada da bir danışalım? :)
-
SAOLUN ABİLER OLMADI WORK AND TRAVEL YAPICAM
ÖĞRENCİ VİZESİNE GEÇERİM -
@berat-açikgöz SELAM CEVABLARSANIZ SEVİNİRİM içinde söyledi:
@entelman YANİ 11.SINIFTAYKEN BEN AÇIKLANACAK SONUÇLAR DİĞELİM KAZANDIM LİSEDEN MEZUN OLMADIM DAHA YİNEDE VİZE GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRİM
2020 yilinin yazina kadar lise diplomasi alacaksaniz basvuru yapabilirsiniz, onemli olan mulakat zamani sartlari saglamaniz.
Cekilis sartlarina su sayfadan ulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-sartlari/ -
@crazycells çok çok saol 2020 de mezun oluyorum görüşmeyi ona göre ayarlarım eğer çıkarsa
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum