DV2022 Bekleme Odası
-
@brcburcu22 maaşınızı nereden aldığınızın önemi yok.
genelde kısa süreli çalışmaları forma eklemiyoruz ama dilerseniz ekleyebilirsiniz, karar sizin.bu arada, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Hussein kardeşim boşver sen onune bak - usa işini düşün askerliğe gir imkanları çok iyi - yaşın genç sanırım- eğer senın yerınde olsam 1 dk durmam işim gücüm yoksa neden durayım- onune bak bol şans.
:)
-
@serkanist 😀 25 yasindayim goruslerinize sonuna kadar katiliyorum. Corona ve Bay Trump butun hayallerimizi yikti. Fakat pes etmis degilim. Su 9905 vize gelsede gitsek. Herhalde araliga kadar netlesecekmis bu olay.
-
@serkanist gitmek icin farkli yontemler deniyorum. Calisma vizesi vs gibi.
-
@Hussein yaparsın sen - gençsin- dil kursu ayarla - başka imkanları varsa dene- 25 yaşında 1 genç herşeyi yapabilir- youtube senin gibi genç insanlar bir şekilde yapmışlar sende onlar ornek al.Başarılar :)
-
USD oldu 11 daha da çıkacak gibi görünüyor, nasıl gideceğiz buradan deliricem sanırım artık.
-
https://www.mynet.com/galeri/binlerce-gocmen-abd-ye-gitmek-icin-yuruyuse-basladi-110106880942
kaynak yapamaz mıyız :) bu videonun 1:06 - 1:36 arasını seyredin
-
@ozlemmm evlimisiniz ? Eşiniz adınada başvuruyormusunuz?
-
Merhaba,
Evraklarım KCC ye iletildi ve dosya numarama göre Şubat veya Mart gibi durumum current olacak gibi duruyor ancak kafama takılan bir konu var
Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ancak tarihi bazı nedenlerden dolayı bir türlü öne çekemedik,
Şimdi düşününce fazla bir zaman kalmadı gibi duruyor, ocak veya Şubat ayı gibi nikah yapılsa bu bize avantaj sağlar mı? yoksa bizi zora mı sokar?
Ya da mantıklı olan hiç riske atmayıp, mülakat sonrasında mı evlilik yapmak? -
@aslhn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba,
Evraklarım KCC ye iletildi ve dosya numarama göre Şubat veya Mart gibi durumum current olacak gibi duruyor ancak kafama takılan bir konu var
Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ancak tarihi bazı nedenlerden dolayı bir türlü öne çekemedik,
Şimdi düşününce fazla bir zaman kalmadı gibi duruyor, ocak veya Şubat ayı gibi nikah yapılsa bu bize avantaj sağlar mı? yoksa bizi zora mı sokar?
Ya da mantıklı olan hiç riske atmayıp, mülakat sonrasında mı evlilik yapmak?Evliliğin menfaat karşılığı başka birine GC almak amacıyla yapılmadığını ispatlamak adına, ilişkinizin GC sonuçları açıklanmadan öncesine dayandığını belgelerle ispatlayabildiğiniz sürece (sosyal medya kayıtları, ortak etkinliklere katıldığına dair belgeler, fotoğraflar vs.) mülakat öncesinde hangi tarihte evlendiğinizin bir önemi yok.
-
@aslhn Eğer söz kesme/nişan gibi olaylara girdiyseniz daha önce buna ait fotoğrafları yetkililerle paylaşmanız (eğer sosyal medya üzerinden paylaştıysanız tarihini kanıtlamak için daha iyi olacağı kanaatindeyim) yararınıza olur.
-
@arrow seni gördüm ve geldim kral,nedir durum çıktı mı yoksa , bende bu sene başvurdum vira bismillah
2023 WAITING... -
@Elif-Başargil siz abd ye giris yapaildiniz mi
-
@Hussein Pasaportları COVID geçirdiğimiz için ancak geçen hafta teslim alabildik. Normalde Ocak ayı ortalarına kadar gitmeyi düşünüyorduk ama muhtemelen Şubat ayı içinde giriş yapacak şekilde kendimizi ayarlayacağız.
-
@Elif-Başargil lütfen bu kadar geciktirmeyin ilk girişinizi.
yeni covid varyantı sebebiyle bir çok ülke girişleri kapatıyor ve bu dv sahipleri için oldukça riskli.
imkanınız varsa bir an önce giriş yapın.. -
merhaba herkese. merak ettiğim bir durum var. ikiz kardeşim 2022 talihlisi ancak mayıs sonunda ds260 formunu doldurmamıza rağmen henüz evrak talebi gelmemiş. acaba süreç normal mi işliyor, yoksa 2021 gibi pandemi veya başka sebepten kaynaklı bir gecikme mi olacak?
-
@gurars Merhaba, evrak talepleri DS-260 gönderimine göre ilerledi şu ana kadar. Mayıs'ın 24-25'i civarına geldi en son sanırım. Kardeşinize de yakın zamanda gelecektir. Ancak CN düşük bir numaraysa evrak talebi gelmeden de evrak gönderimi öneriliyor. Süreç normal işlemiyor, belirsizlik söz konusu. Zaman zaman güzel haberler geliyor, en son Tier uygulaması iptal oldu. Ancak henüz bize bir yansıması olmadı, beklemedeyiz.
-
@Emtee evli değilim.
-
@Stiff çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için, sağ olun.
-
@smartcells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@aslhn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba,
Ya da mantıklı olan hiç riske atmayıp, mülakat sonrasında mı evlilik yapmak?Evliliğin menfaat karşılığı başka birine GC almak amacıyla yapılmadığını ispatlamak adına, ilişkinizin GC sonuçları açıklanmadan öncesine dayandığını belgelerle ispatlayabildiğiniz sürece (sosyal medya kayıtları, ortak etkinliklere katıldığına dair belgeler, fotoğraflar vs.) mülakat öncesinde hangi tarihte evlendiğinizin bir önemi yok.
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. sosyal medya kullanmıyoruz pek ama fotoğraflarla kanıtlayabileceğimizi düşünüyorum. Son bir sorum daha olacak; evlendikten sonra formu tekrar mı açtırmam gerek? bu da benim sürecimi uzatır değil mi? Bugün bir danışman ile görüştüm ve sürecimi uzatacağını belirtti, mülakat tarihinide yaklaşık temmuz ayı gibi alabileceğimi belirtti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum