Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • ⭐⭐⭐⭐

@Mocha, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhaba ....DV 2022 kazananlarının olduğu telegram grubuna nasıl katılabilirim?

Aşağıdaki konu başlığının ilk sayfasındaki 3. mesajı okuyun lütfen
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/3

• Merhabalar herkese bol şans diliyorum öncelikle, foruma yeni üye oldum, telegram grubuna nasıl katılabilirim.

• @melike-es, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhabalar herkese bol şans diliyorum öncelikle, foruma yeni üye oldum, telegram grubuna nasıl katılabilirim.

Sn @melike-es
    Öncelikle imzanızı aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi düzenlerseniz süreciniz boyunca forumda soracağınız sorular ve yardım taleplerinizde daha hızlı ve verimli yanıtlar alırsınız.
    LINK >>> https://bit.ly/3cIMFIw

Telegram grubuna katılmak için aşağıdaki konu başlığının 3. mesjını okuyarak orada istenilenleri yapmanız lazım

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/3

• Tekrardan bütün arkadaşlarıma ve forumdaşlarıma başarılar diliyorum umarım 2022 yılında geçekten isteğenlere bu kart çıkar - dolar 10 tl oldu ki benım görüşüm 2022 yılını 12.-13 seviyesini görecektir ona göre kendinizi ayarlayın...

Bu arada 2019 yılında ziyaret ettiğim amerikaya artık benımde bu şartlarda gitme şansım yok gibi oldu. :( en son dolar 5.7 civarı idi gittiğimde ve benı biraz zorlamıştı artık ziyaret etmek isteğenler gerçekten zengin insanlardır diye düşünüyorum.

Bakalım görelim 2022 yılı bize ne getirecek.

Bol şans.

• @serkanist artik sanirim memur maasiyla sifir renault clio bile alinamiyor kisa vade de degil mi

• @Hussein Benim arabam yok alamadım alım imkanlarım varken ( biraz zorlamam gerekiyordu kendimi ) o donemde araba yerine gezmeyi tercih ettim yoksa yurt dışına gideceğim paralarla araba alabilirdim pişmanlık yaşıyormuyum bazen- çünkü şuan ciddi ihtiyacım var ama alamıyorum. :/

şuan alamam :/ gerçektek

çok şey varda neyse.

umarım iyi olur kendi adımıza dostum - usa güllük gülüstanlık değill ama ben kendi adıma buradan iyi olacağını düşünüyorum :)

gidip gordum 5 yıla iyi bir yere gelirim tek başıma tabi oyle düşünüyorum.

• @serkanist bende TR de kalırsam eger polisliğe girmeyi düşünüyorum fakat TR dekı bır cok polısın mutsuz oldugunu gorunce pek ıcım bu ıse sınmıyor. bu yuzden kısa zamanda amerıakda oturum ıznı alabılırsem cok ıyı olacak.

• Merhaba.. işyeri bilgileri eklenirken şöyle bir çıkmazla karşılaştım. Çalıştığım kurumun katar ile eğitim anlaşması var. Ben de (5 ay) Katar’a görevlendirildim ve goverment visa ile buradayım. Maaşımı ödeyen yine Türkiye’deki kurum, yani Katardan bir maaş almıyorum. E devlette görünmüyor. Katar’da çalıştığım süreyi de eklemem gerekir mi iş yeri bilgilerime? Pasaporta göründüğü için bu süre mülakatta sıkıntı olur mu eklemesem. Teşekkürler cevap için..

• @brcburcu22 maaşınızı nereden aldığınızın önemi yok.
    genelde kısa süreli çalışmaları forma eklemiyoruz ama dilerseniz ekleyebilirsiniz, karar sizin.

bu arada, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @Hussein kardeşim boşver sen onune bak - usa işini düşün askerliğe gir imkanları çok iyi - yaşın genç sanırım- eğer senın yerınde olsam 1 dk durmam işim gücüm yoksa neden durayım- onune bak bol şans.

:)

• @serkanist 😀 25 yasindayim goruslerinize sonuna kadar katiliyorum. Corona ve Bay Trump butun hayallerimizi yikti. Fakat pes etmis degilim. Su 9905 vize gelsede gitsek. Herhalde araliga kadar netlesecekmis bu olay.

• @serkanist gitmek icin farkli yontemler deniyorum. Calisma vizesi vs gibi.

• @Hussein yaparsın sen - gençsin- dil kursu ayarla - başka imkanları varsa dene- 25 yaşında 1 genç herşeyi yapabilir- youtube senin gibi genç insanlar bir şekilde yapmışlar sende onlar ornek al.Başarılar :)

• USD oldu 11 daha da çıkacak gibi görünüyor, nasıl gideceğiz buradan deliricem sanırım artık.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @ozlemmm evlimisiniz ? Eşiniz adınada başvuruyormusunuz?

• Merhaba,
    Evraklarım KCC ye iletildi ve dosya numarama göre Şubat veya Mart gibi durumum current olacak gibi duruyor ancak kafama takılan bir konu var
    Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ancak tarihi bazı nedenlerden dolayı bir türlü öne çekemedik,
    Şimdi düşününce fazla bir zaman kalmadı gibi duruyor, ocak veya Şubat ayı gibi nikah yapılsa bu bize avantaj sağlar mı? yoksa bizi zora mı sokar?
    Ya da mantıklı olan hiç riske atmayıp, mülakat sonrasında mı evlilik yapmak?

• ⭐⭐⭐⭐

@aslhn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhaba,
    Evraklarım KCC ye iletildi ve dosya numarama göre Şubat veya Mart gibi durumum current olacak gibi duruyor ancak kafama takılan bir konu var
    Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ancak tarihi bazı nedenlerden dolayı bir türlü öne çekemedik,
    Şimdi düşününce fazla bir zaman kalmadı gibi duruyor, ocak veya Şubat ayı gibi nikah yapılsa bu bize avantaj sağlar mı? yoksa bizi zora mı sokar?
    Ya da mantıklı olan hiç riske atmayıp, mülakat sonrasında mı evlilik yapmak?

Evliliğin menfaat karşılığı başka birine GC almak amacıyla yapılmadığını ispatlamak adına, ilişkinizin GC sonuçları açıklanmadan öncesine dayandığını belgelerle ispatlayabildiğiniz sürece (sosyal medya kayıtları, ortak etkinliklere katıldığına dair belgeler, fotoğraflar vs.) mülakat öncesinde hangi tarihte evlendiğinizin bir önemi yok.

• @aslhn Eğer söz kesme/nişan gibi olaylara girdiyseniz daha önce buna ait fotoğrafları yetkililerle paylaşmanız (eğer sosyal medya üzerinden paylaştıysanız tarihini kanıtlamak için daha iyi olacağı kanaatindeyim) yararınıza olur.

• @arrow seni gördüm ve geldim kral,nedir durum çıktı mı yoksa , bende bu sene başvurdum vira bismillah
    2023 WAITING...

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k