(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@MuRtY, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Selam arkadaşlar, şöyle bir sorum olacak. DS-160 formunu güncellediğimizde ya da yeni bir form doldurduğumuzda elde edeceğimiz yeni confirmation number'ı, ekran görüntüsü paylaştığım ais ekranında bir yere entegre ediyor muyuz? Burdaki alanda eski numara durmaya devam mı ediyor? Bu bir sorun mu? Sayın @crazycells ve @ayvalik10 bu konuda bilginiz var mı?
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, tecrübe etmiş diğer arkadaşlar da fikir verirse çok sevinirim. DS 160 formunu yeniden güncelleyip onayladıktan ve yeni bir confirmation number aldıktan sonra yapılacak başka bir şey var mı? Ais tarafında falan? Yoksa yeni numaranın yer aldığı onay sayfasıyla direk konsolosluğa mı gidiyorum? Eskisi öylece gözardı mı ediliyor? Lütfen yardımcı olun. Birşey unutup gitmek istemiyorum görüşmeye.
-
@Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
whatsapp falan mi eklesek kovalayanlarla ben mumkun oldukca yazmaya calisirim
Hazır grup varsa girelim, yoksa kuralım.
-
@Ahmet-Arslan-0, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
2022 kasim 3 de suan bos yer var degistirebilirsin en 2023 agustosa gore yakin sayilir @ibrahimasar
@denizci10 eğer ahmet arkadaşımız gördüğüne emin ise demek ki gece de yer boşalabiliyor.
-
@ibrahimasar telegram grubu var.
-
Arkadaşlar randevuma birkaç gün kaldı.
Ancak ds160 daki gelir kısmına sadece net maaş rakamımı yazmıştım. Bir de kira gelirim var ve bunuda yazabilirmişim aslında.
Şimdi ds160 da revize yapabiliyormuyum? Son 3 gün kala yapılabiliyor mu? Yapılabilirse dahi sırf bunun için gerek var mı? Yani sözlü olarak sormadan söyleyebiliyor muyum gidince. Teşekkürler -
@afşin-Salman benim turist vizem var 8 aylik oğlum için başvuru yapıp evrakları posta yoluyla yolladık 1 ay kadar sonra vize verip gönderdiler başvuruyu dikkatli yapmak gerekiyor doğru bilgilere göre posta yoluna yönlendiriyorlar
-
@lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@ibrahimasar telegram grubu var.
Telegram indireyim de beni de ekleyin olur mu.
-
İyi günler diliyorum, forumda aratıp bulamadığım için bir soruyla rahatsızlık vermek istiyorum. Benim ve eşimin turist vizesi mevcut ve oğlumuz oldu ona da pasaport çıkarttık. Oğlumuz için turist vizesine nasıl başvurmalıyız? Tekrardan rahatsızlık verdiğim için özür diler, cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla
-
bende cok memnun olurum,telegrama kayit oldum numaram
05309123600 -
Attım beyler ikinizede
-
@lfcali, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Attım beyler ikinizede
Girdim ali sağolasın. Senin var mı yeni bir planın.
-
Telegram grubun bağlantı linki yok mu? Sakıncası yoksa biz de dahil olalım!
-
Link varsa bende alabilir miyim mart randevum var
-
Merhaba herkese Ankara ocaktaki turistik vizeleri iptal ediyormuş ama istanbula çevirecek iş sanırım bilginiz var mı
-
@Burcumnn, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Merhaba herkese Ankara ocaktaki turistik vizeleri iptal ediyormuş ama istanbula çevirecek iş sanırım bilginiz var mı
Evet. İstanbuldaki uygun tarihlere aktarıp Ankara randevularını iptal edecekler. Bu konuda randevu tarihlerine mail gelecek zaten.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Başvurumu yenice tamamladım ve vermiş olduğunuz adres üzerinden mülakatsız vize için uygun olup olmadığımı sordum. Soruma yanıt yaklaşık kaç gün sürer? Deneyimleyen arkadaşlardan bilgi paylaşımı rica ediyorum.
Teşekkürler tekrardan -
B1/B2 vizesi olupta süresi son 48 ay içerisinde biten ve mülakatsız yenileyen arkadaşlar süreç hakkında bilgi verebilir mi?
Vize yenilemek için başvurumu yaptım, Ödemeyi yapıp vize randevumu aldım.
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/nonimmigrant-visas-tr/contact-us-ankara-tr/ adresinden mülakatsız vize için uygun olup olmadığımı sordum.
Süreç bundan sonra yavaş mı ilerliyor? Konsolosluk yaklaşık ne kadar süre içinde uygunluk için dönüş yapıyor?Deneyimlerinizi palaşırsanız sevinirim.
-
08503902884 arayin durumunuz uygunsa gerekli lslem ve yönlendirmeyi yapıyorlar
Ankara için işlemler yaklaşık bir ay sürüyor
Belgeleri gönderdikten sonra konsolosluk ya vizesini basıp pasaportunuzu gonderiyor ya da bazı durumlarda pasaportunu vizesiz gönderip randevu alıp mülakata gelmenizi isteyebilir -
@thunder_74 Merhabalar. Çok teşekkür ederim. Sistem randevu almaya yönlendirdi. Dolayısı ile bişeylerde hata mı yaptım diye düşündüm. Yani randevusuz için uygun isem sistemden hemen görünür mü?
Şu seçeneklerden dolayı hata yapmış olabilir miyim?
1- B1/B2 vizem vardı, geçen sene Martta bitti süresi. Yeni talebim B2 vizesi oldu DS-160 formunda
2- Dalgınlık ile Onay ekranından "Clearance Received’ veya ‘212 (a) waiver of ineligibility" seçeneğini işaretledim.Sizce bunlar problem yaratır mı? Varsa düzeltmek için şansım ne yapmam gerekir?
-
Merhaba, vizesi onaylanan arkadaşlar, vizeniz onaylandıktan kaç gün sonra pasaportunuz elinize ulaştı acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum