(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
214/b özetle ne demek istiyor?
-
@Ping-PONG geçmiş olsun. Eve gittin uyudun galiba bu sinirle. Uyanınca ne oldu ne bitti anlativer.
-
@Ping-PONG Dostum geçmiş olsun aynı akıbeti yaşadık oysa ben senden çok umutluydum. Yapacak bir şey yok sağlık olsun. Gerçekten insanın zoruna gidiyor bazı şeyler. :(
-
@Kef14 2 ileti yukarısı okur musun ben tüm yasayı paylaştım
-
Kıvırcık ile görüştüm.
Anlatacak bişey yok ki. 1 dakikalık görüşme. 3 tane soru. Hooop bu seferlik onaylayamıyoruz. Al şu kağıdı git buradan 🙃 -
@LordBolton, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG Çok üzüldüm, illegel ya da legal hiç farketmez ikisi de göçmenlik niyetidir, yasal yollarla bunu yapmak istemeniz birşey değiştirmez maalesef... eğer profilinizden ve mülakatta ne soruldu ne yanıt verdiniz bunları anlatırsanız sorunun ne olduğunu bulabilir ve düzeltip tekrar başvuru yapmanızı sağlayabiliriz ben ve burada ki insanlar
İkinci kez başvurmam. 🙃Teşekkür ederim dostani tavırlarınız için.
1-2 sene içinde greencard çıkarsa eğer bir daha ABD konsolosluğu kapısından girerim. Aksi taktirde bir daha hayatta işim olmaz. -
@Ping-PONG geçmiş olsun. İnşallah greencard için girersin en kısa zamanda
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG geçmiş olsun. İnşallah greencard için girersin en kısa zamanda
Teşekkürler dostum.
Umarım. 👊🏿 -
@Ping-PONG red aldığınız memur profili nasıldı hocam kimle görüştünüz?
-
İyi günler diliyorum, forumda aratıp bulamadığım için bir soruyla rahatsızlık vermek istiyorum. Benim ve eşimin turist vizesi mevcut ve oğlumuz oldu ona da pasaport çıkarttık. Oğlumuz için turist vizesine nasıl başvurmalıyız? Tekrardan rahatsızlık verdiğim için özür diler, cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG red aldığınız memur profili nasıldı hocam kimle görüştünüz?
Kıvırcık kadın ile görüştüm.
İnanın yorum yapabilecek birşey yok. Kendi kendine oldu ve bitti. 🙃 -
@Ping-PONG çok geçmiş olsun benimki de böyle olmuştu baya hızlı ne evrak bakma ne bir şey yüzüme de bakmadı politik bir şey olarak yorumluyorum ben
-
@Emine-Koçkaya kendim başvurdum. Şans işi biraz şanslı günümdeydim galiba
-
Sanırım bekar ve genç yaşta olan arkadaşlarda ret alma olasılığı daha yüksek
-
@Buket teşekkür ederim
-
Merhaba. Tekrardan bi turist vizesini denemek için ds-160 ı doldurdum. Fakat en yakın haziran 2023 e randevu aldım. Acaba o zamana kadar gerçekten dolu mu ? Yoksa konsolosluk tam anlamıyla görüşme kabulune açılmadı mı ?
-
@Ping-PONG geçmiş olsun kardeşim dobarlan bırakma gendini olmadı bir daha başvurursun😄görüşmenin detaylarını da merak ediyoruz bu arada🤔
-
türkçe çevrilmemiş orjinal halini okumak isteyen olursa
-
@samet-tansel Konsolosluk ve elçilik kısıtlı hizmet verdiği için o kadar uzak tarihe alınıyor görüşmeler, tekrardan deneyeceğim demişsiniz durumunuzu düzelttiniz mi neden red aldınız daha öncesinde anlatir misiniz?
-
@samet-tansel bende yeniden başvurdum ama yakın tarihe açılıyor takip edebilirsiniz sistemden sık sık. Bugün 1 Aralık'a alanlar oldu 2023 tarihinden
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum